- 20 Mart 2015
- 2.264
- 1.932
- 29
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Tüm mesajları okumadım açıkçası kaçırdığım birşey varsa bilemem.Bizim insanımızın böyle abartılı dramatik şeylere sorgulamadan inanma huyuna hastayım. Dolandırıcılara cennet gibi memleket resmen.
Herkesin bir ponçik aldanması oluyor.Konuyu yukarı çıkarıp durman ya, duygularımlan oynandı benim bu konuda, ponçik yüreğim yaralandı. Lütfen bırakın şunu KKya gömülsün artık ahshs
Herkesin bir ponçik aldanması oluyor.
Yıllar evveli zeynep güven adlı üyeye ben de az inanmadım degil miBibibella a<lkfjkldfjfklf
Hep aklıma bibi geliyor .
Kız inanmaz mı bizi parcalicakti"Kanepeyi ateşe verdi" dedikten sonra da inanmaya devam ettin mi? Noolur inandım de, biraz daha güleyim
Konu fakeSiz benim gibi 95 doğumlusunuz ama benim bildiğim kadarıyla evlat edinmek için 30 yaş sınırı var. Sadece koruyucu aile olabiliyorsunuz.
Özet geçeyim. Elin çocuğunu almış bir de adını ;Umut koymuş umudumuz oldu diye.Bu konu yalanmıymış simdi 42 sayfa nasıl okuyacağım ben peki
Aaa zeynep buÖzet geçeyim. Elin çocuğunu almış bir de adını ;Umut koymuş umudumuz oldu diye.
Kendi kanser vs miş.
Kocası çok yakışıklıymış ama bunu bırakmamış. Kilo almış yine gitmemiş kocası.
Çocuk gelişimi öğretmeniymiş
Kv çocuğu istemiyormuş başkasının olduğu için ve bunlarla küsmüş
Pazardan meyve sebze alır gibi çocuk almışlar yersen.KudrAlobar da "Kara Murat benim" dedi ve gerçekler ortaya çıktı
Bende dahil neden böyle güzel haberlerin üzerine atlıyoruz
Toplumu bu kadar arıza olan bir millet biraz şüpheci olur acaba mı der
değil mi?
Üzgünüm ama konuda haberde kişide bebekte yalan gibi
asfljaflfajfjklf oooo ayıpsın"Kanepeyi ateşe verdi" dedikten sonra da inanmaya devam ettin mi? Noolur inandım de, biraz daha güleyim
Sonra anladım fake olduğunu konu sahibi bir yerde de stajyer psikologum demiş.Konu fake
Çok güzel hep annemin hayaliydiHerkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin.şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim
Konuyu hortlatma isteği çık içimden200 küsur sayfa; kolay gelsin ahshs
kv bizim yanımıza yerleşmek istiyor
slm arkadaşlar, kk yı sık takip ederdim şuan büyük bir derdim var o nedenle kayıt oldum. 2 ay önce kayınbabamı kaybettik kv yalnız kaldı eşinden maaşda kaldı evi de gayet nezih bir yerde ama ben yalnız yaşayamam diyo başka bişey demiyo bizim yanımıza yerleşmek istiyo. eşimin abisi var ama onlar...www.kadinlarkulubu.com
Ay nicki neydiAnnesi gitmiş çocuk da kendi çocukları ile oynuyor diye çocuğu alıkoymuştu. Bir de haklı olduğunu savunuyordu. Onun için en iyi yuva burası diyordu