Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Siz benim gibi 95 doğumlusunuz ama benim bildiğim kadarıyla evlat edinmek için 30 yaş sınırı var. Sadece koruyucu aile olabiliyorsunuz.

Bizim insanımızın böyle abartılı dramatik şeylere sorgulamadan inanma huyuna hastayım. Dolandırıcılara cennet gibi memleket resmen.
Tüm mesajları okumadım açıkçası kaçırdığım birşey varsa bilemem.
Ama benim çevremde böyle güzel şeyler yapan insanlar var açıkçası, evlatlık alınıp büyütülmüş bir erkek arkadaşım var.
Bu benim ‘saf’ bir insan olduğumu değil; her şeyin mümkün olduğunu bildiğimi gösterir..

Konuyu yukarı çıkarıp durman ya, duygularımlan oynandı benim bu konuda, ponçik yüreğim yaralandı. Lütfen bırakın şunu KKya gömülsün artık ahshs
Herkesin bir ponçik aldanması oluyor.
Yıllar evveli zeynep güven adlı üyeye ben de az inanmadım degil mi Bibibella a<lkfjkldfjfklf
Hep aklıma bibi geliyor .

Bu konu yalanmıymış simdi 42 sayfa nasıl okuyacağım ben peki
Özet geçeyim. Elin çocuğunu almış bir de adını ;Umut koymuş umudumuz oldu diye.
Kendi kanser vs miş.
Kocası çok yakışıklıymış ama bunu bırakmamış. Kilo almış yine gitmemiş kocası.
Çocuk gelişimi öğretmeniymiş
Kv çocuğu istemiyormuş başkasının olduğu için ve bunlarla küsmüş

Pazardan meyve sebze alır gibi çocuk almışlar yersen. KudrAlobar da "Kara Murat benim" dedi ve gerçekler ortaya çıktı

Aaa zeynep bu

Bende dahil neden böyle güzel haberlerin üzerine atlıyoruz
Toplumu bu kadar arıza olan bir millet biraz şüpheci olur acaba mı der
değil mi?
Üzgünüm ama konuda haberde kişide bebekte yalan gibi

Bu konuda o kadar temkin gerekmiyor çünkü gerçek bir zarara uğratılma riskiniz yok.

Şöyle anlatayım; reelde hastane önünde elinde birkaç hastane evrakı ile önümde "Çocuğum hasta, şu lazım" diye ağlayan birine oracıkta inanmam. Bakarsan dramatik hikaye check, tiyatrosu check, elinde kağıt kanıt(!) ihtiyacı check... Kalbime geçtiyse ve vaktim varsa bizzat giderim hastaneye sorarım ederim, eşimi ararım.

Bu konuda, okuyucuları gerçek bir zarara uğratacak ne var? (Ponçikilotta duygularımızın iki üç dakika bükülmesi dışında)

Bu konu bakarsanız bir kazanç dahi; bilgisi olmayan insanlar, evlat edinme üzerine bilgili ve daha tecrübeli insanlardan bilgiler kaptı.

Konunun olası tek gerçek zararı, bu hikaye ile etkilenip üyeyi hiç izlemeye almadan, direkt özelden dostluk geliştirecek ve ailelerini açacaklar olabilir ki; bunu yapanlar zaten reelde de biraz kelebektirler muhtemelen. Onun harici gardların düşmesi anlaşılır. Konuları genelde o konuda daha bilgili/tecrübeli olanlar yakalıyor. Bir kısmımız zaten hikaye okur gibi okuyoruz, günlük modumuz dahi değiştiriyor bir konuya yaklaşımımızı. Tek bir konudan, "Nasıl da atladım üzerine" diyerek tümevarıp toplum eleştirisine bence hiç gerek yok.

Çok güzel hep annemin hayaliydi

Koltuk yakmalı konuyu paylaşmadığınız için ziyadesiyle üzüldüm hanımlar. Paylaşsaydınız da şenlenseydik biraz.
Strobe Bibibella

200 küsur sayfa; kolay gelsin ahshs

Konuyu hortlatma isteği çık içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…