- 11 Aralık 2018
- 39.653
- 245.701
- Konu Sahibi denizliligenc1995
Kesin kibrit çöpü gibi bişeydir. Varsa tabi öyle bir kocaBir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
bu konuda bile yakışıklı eşi var.
Yazık ya deli derhalde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kesin kibrit çöpü gibi bişeydir. Varsa tabi öyle bir kocaBir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
Yazık ya deli derhalde
benim koca ehh işteee valla.yakışıklı olsa yazardım ayollll.belki kıvanç tatlıtuğ gibi adamdır ne biliyorsun bu kuyumcu?Bir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
Yazık ya deli derhalde
Ceycey kıvanç tatlıtug'a benzeyen tek tarafı kuyumcudaki altınların rengidirbenim koca ehh işteee valla.yakışıklı olsa yazardım ayollll.belki kıvanç tatlıtuğ gibi adamdır ne biliyorsun bu kuyumcu?
Mahkeme kanser tedavisi olan bir anneye bir de çocuk vermiş.Bu arada şey dicektim
Eşim kuyumcu ve çok yakışıklı. Ben rahim ağzı kanserine yakalandım. 90 kilodan 55 oldum. Saçım yok, çocuğum olmayacak. Sizcede umut olmasın ne olsun Yüzüm gözüm değişti. Aynalara küstüm. O yüzden adı bu oldu. Vücudum çatlaklı kollarım mosmor. Bu bebek hayata bağladı beni . Yaşama umudum oldu
Türkiye'de huhuki sürecin hızlı işlediğine dair bana göster hani göster hani dediklerinde şaaaaaaaaak diye şu konunun linkini aticiiim.Yavrucukta öyle buna kalmaya meyilli doğmuş ki sanki Çanakkale savaşı dönemi baba ölmüş anası doğumda olmuş, nene -dede hasta ayakta duramiyor alrabalar desen aç sefil hoh be. Yüce Rabbim Denizlili için yaratmış bebeği devlet babada hemen ona vermiş
KesinlikleTürkiye'de huhuki sürecin hızlı işlediğine dair bana göster hani göster hani dediklerinde şaaaaaaaaak diye şu konunun linkini aticiiim.
Sanirim öncelik onlara veriliyorYalnızca çocuğu olamiyanlarmi evlatlik alabiliyor . ?
İnce ironiDemi ama toplum iste anca car car car
Tek değişmeyen yer oydu ahahahahahahBir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
Yazık ya deli derhalde
Siz çok tatlı bir insansınız. Mutluluğunuzu buradan hissettim
Kayınvalidenizin iznini almak zorunda değilsiniz. Zamanla alışır o da ..
Siz bebeğinize odaklanın. Böyle güzel insanların olduğunu görmek beni mutlu ediyor.
Bizim insanımızın böyle abartılı dramatik şeylere sorgulamadan inanma huyuna hastayım. Dolandırıcılara cennet gibi memleket resmen.Siz çok tatlı bir insansınız. Mutluluğunuzu buradan hissettim
Siz bebeğinize odaklanın. Böyle güzel insanların olduğunu görmek beni mutlu ediyor.
Türkiye'de huhuki sürecin hızlı işlediğine dair bana göster hani göster hani dediklerinde şaaaaaaaaak diye şu konunun linkini aticiiim.
İkna etmeyin, gelmezse gelmesin. Küserse de küssün. Bu sizin bebeğiniz. Evlat edinme kararını da siz tek başınıza vermediniz herhalde, eşiniz de sizinle aynı isteği paylaşıyordu. Kayınvalidenize gelince, bazı insanlar böyle, olduğu gibi kabul edeceksiniz, kendi hayatınıza bakacaksınız. O ne yapıyorsa yapsın, kendi sorunu.
Bende dahil neden böyle güzel haberlerin üzerine atlıyoruzSiz çok tatlı bir insansınız. Mutluluğunuzu buradan hissettim