Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Bir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKF
bu konuda bile yakışıklı eşi var.
Yazık ya deli derhalde
benim koca ehh işteee valla.yakışıklı olsa yazardım ayollll.belki kıvanç tatlıtuğ gibi adamdır ne biliyorsun bu kuyumcu?

Bir de kendi çocugunun hiç hayalini kurmamışlar ama bebek evlatlık almışlar te ALLAH'ım
Ulan çocugun olmaz anlarım da daha ortada çocugunuzun olup olmadıgı bile belli değil.
Hani ne bileyim çocugun oldu diyelim belki evlatlık alabilirsin ona amenna.
Bir de bu hukuki süreç nasıl bu kadar hızlı işlemişte hemen alabilmişler

Mahkeme kanser tedavisi olan bir anneye bir de çocuk vermiş.
Ay yalanı s... inanı misali
Yeşilcam sahnelerine fazla kaptırmış kendini.
360 kanalını mı izliyor sürekli nedir.
Bir orada var bizim şu filmler :)

Yavrucukta öyle buna kalmaya meyilli doğmuş ki sanki Çanakkale savaşı dönemi baba ölmüş anası doğumda olmuş, nene -dede hasta ayakta duramiyor alrabalar desen aç sefil hoh be. Yüce Rabbim Denizlili için yaratmış bebeği devlet babada hemen ona vermiş

Türkiye'de huhuki sürecin hızlı işlediğine dair bana göster hani göster hani dediklerinde şaaaaaaaaak diye şu konunun linkini aticiiim.

Siz çok tatlı bir insansınız. Mutluluğunuzu buradan hissettim
Kayınvalidenizin iznini almak zorunda değilsiniz. Zamanla alışır o da ..
Siz bebeğinize odaklanın. Böyle güzel insanların olduğunu görmek beni mutlu ediyor.

Bizim insanımızın böyle abartılı dramatik şeylere sorgulamadan inanma huyuna hastayım. Dolandırıcılara cennet gibi memleket resmen.

Konunun fake olmasına üzüldüm ya valla içim cız etmişti okurken. Bende rahimle ilgili sorunlar yaşıyorum, 4 ameliyat hakkı sonrasında düzelme olmazsa (Allah korusun) rahim alınması söz konusu dedi doktor. Bir tane evladım var Allah uzun ömür versin hep diyorum eşime öyle bir durumda evlat edinelim 2.çocuğumuzu diye. O yüzden etkilendim galiba..

Bende dahil neden böyle güzel haberlerin üzerine atlıyoruz
Toplumu bu kadar arıza olan bir millet biraz şüpheci olur acaba mı der
değil mi?
Üzgünüm ama konuda haberde kişide bebekte yalan gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…