- Konu Sahibi denizliligenc1995
-
Ben kendi konuma yaptığı yorumları baz almışımYoo konuları hiç birbirini tutmuyor
kimliğini teyit edemediğine göre fake üyeydi demek kiKonunun/üyenin akıbeti hakkında bilgi sahibi olan var mı?
Konu davalık olacak gibi bir şey hatırlıyorum. Bahsettiği hukuksuz olayin gercek olabileceği düşünülmüştü. Onunla ilgili bir gelişme var mi diye merak ettim.kimliğini teyit edemediğine göre fake üyeydi demek ki
Ben şikayet oluşturdum, işleme alınacağını söylediler sonrasında haber gelmedi. Sorayım bir ara.Konu davalık olacak gibi bir şey hatırlıyorum. Bahsettiği hukuksuz olayin gercek olabileceği düşünülmüştü. Onunla ilgili bir gelişme var mi diye merak ettim.
Dilerim işin içinde mağdur edilen bir çocuk yoktur ve hepsi hayal ürünüdür.Ben şikayet oluşturdum, işleme alınacağını söylediler sonrasında haber gelmedi. Sorayım bir ara.
Konu fakeÇok çok güzel bir şey yapmışsınız.. Okurken tüylerim diken diken oldu. Kayınvalideniz de eninde sonunda ikna olacaktır. Evladınızla güzel günler dilerim.
Dilerim işin içinde mağdur edilen bir çocuk yoktur ve hepsi hayal ürünüdür.
Konu fakeİkna etmeyin, gelmezse gelmesin. Küserse de küssün. Bu sizin bebeğiniz. Evlat edinme kararını da siz tek başınıza vermediniz herhalde, eşiniz de sizinle aynı isteği paylaşıyordu. Kayınvalidenize gelince, bazı insanlar böyle, olduğu gibi kabul edeceksiniz, kendi hayatınıza bakacaksınız. O ne yapıyorsa yapsın, kendi sorunu.
Sizin çocuğunuz mu olmuyordu neden böyle bişi yaptınız? Bugün çocuktan vazgeçmişler de yarın bir gün kapınıza dayanmayacakları kesin mi? Bir de insan kendi çocuğu olabilecekken neden evlat edinme hayali kurar onu da anlayamadım. İşte toplum böyle bişi maalesef her ne kadar kendi kararlarımızı versek de çevre sürekli konuşur ve sorgular.
Demi ama toplum iste anca car car carİşte toplum böyle bişi maalesef her ne kadar kendi kararlarımızı versek de çevre sürekli konuşur ve sorgular.
Uzun süre ara vermisstim degisen tek şey yok hey Allahım ya nasıl bir issizliktir bu.Konu fake
Yalnızca çocuğu olamiyanlarmi evlatlik alabiliyor . ?Anladim ama turkiyede evlat edinmek biraz zor diye biliyorum. Gercekten cocugunuzun olmadigini kanitlamaniz falan gerekiyor oyle her isteyen alamiyor ama siz gercek diyorsaniz gercektir.
Yok..sistem öyle hızlı işlemiyor,hatta bebek söz konusu olduğunda sırada beklerken siz yaşlanıyorsunuz ne yazık ki! Arkadaşımız ve eşi Türkiye koşullarında iyi kariyerde insanlardı..onlara dahi evlatlık verilmedi de "koruyucu aile " statüsünde alabildiler bebeklerini .Bir de babası zaten daha önceden ölmüştü annede doğumda öldü hikayesi çok inandırıcı gelmemiştir.
Ilgi çekmek için mi acaba böyle absürt konular acıyor. Yalnizlik boş zaman issizlik esittir yalancı çoban .95 doğumlu yazdığı gibi nikinde. anaokulu öğretmeniyim demişti.hatta sınıfımda bir çocuğu babası kaçıracak diye konu bile açmıştı.köy okuluymuş hatta.köylerde anaokulu var mı hiç bilgim yok
bilmiyorum ki araştırmadan önce ben bu üyeye inanıyordum.uzun zamandır var sitede çünküIlgi çekmek için mi acaba böyle absürt konular acıyor. Yalnizlik boş zaman issizlik esittir yalancı çoban .
Yok ya ...her konuya " babam doktor olduğu için oradan biliyorum" cümlesini yerleştirmek için saçma salak yorumlar yapıyordu.Babası doktor olduğu için onkoloji servislerini de biliyordu..babası psikiyatris olduğu için alkol bağımlılığını da biliyordu ..ne diyorlardı ona herbokolog mubilmiyorum ki araştırmadan önce ben bu üyeye inanıyordum.uzun zamandır var sitede çünkü
Bir de nedense hep eşi çok yakışıklı dkjfDJJKFYok ya ...her konuya " babam doktor olduğu için oradan biliyorum" cümlesini yerleştirmek için saçma salak yorumlar yapıyordu.Babası doktor olduğu için onkoloji servislerini de biliyordu..babası psikiyatris olduğu için alkol bağımlılığını da biliyordu ..ne diyorlardı ona herbokolog mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?