Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

Bu video yu ben de izlemiştim.. Annemden de duydum yaşı geçkin bir kadının hikâyesini .. Bir bebeğe bakarken okadar çok emzirmek istemişki kadının sütü gelmeye başlamış ilaçsız köy yerinde zaten üstelik de baya yaşlıymış.. İnsan beyin ve düşünce gücü ile gerçekten hormonlarını etkileyebiliyor..

Kesinlikle doğru.. Ben de eskiden beri söylerdim çocuğum olsun veya olmasın evlatlık edinirsem o çocuğun mutlaka hiç bir akrabası olmaması şartı ile anca yapabilirim diye.. Çünki ben çok iyi biliyorum bir çocuğa bağlanmak ve sonrasında ayrılmak zorunda kalmak ne demek..

Çok yakın bir dostum zor bir dönemden geçtiğinde bebeği ile bende kalmıştı.. Ben zaten hem yakın arkadaşımın olduğu için ve çocukları çok sevdiğim için zaten hemen bağ kurdum bana hatta anne derdi.. Yemeğini yedirir uyuturdum arkadaşıma destek olurdum.. bir kaç ayımız böyle geçti yürmeye başlamasına bile şahit olmuştum.. Birgün arkadaşım durumları düzeltince başka bir ülkeye taşınması gerekti.. İnanın okadar çok üzüldüm ki.. Arkadaşıma aynen şunu söyledim: " Eğer çok yakın arkadaşım olmasaydın sendnd beni kızımdan ayırdığın için nefret ederdim ." Dedim o piskoloji ile bu sözler döküldü ağzımdan arkadaşım çok üzüldü anladı beni kırılmadı asla.. Uzun bir müddet ağlamıştım.. Gittiklerinden sonra bir gün çamaşır yıkarken baktım kızın kirlide çamaşırı kalmış oturdum ağladım hüngür hüngür.. Bir de evlatlık edindiğimi düşünün kimbilir nasıl acı çekerdim.. Bu yüzden asla akrabası olan bir çocuğa bağlanamam..

Arkadaşımın kızı da bana çok bağlı idi .. Annesi( çok ama çok iyi ve ilgili bri annedir) dışarda iken onu aramazdı .. Kocaman oldu hala bana sen ikinci annemsin der.

Kendim yaşamadan %100 inanabileceğim bir şey değil. Ama böyle çok örnek varmış. Dilerim isteyen her annenin sütü gelir.

Yoo herkes destek verdi. Yaptığının iyi bir şey olduğu söylendi
İnsanlar neyin kafasını yaşıyor abi ya. Kadın çocuk kaçırmış suç işlemiş, millet de gelmiş suçlu övmüş öyle mi? Biz şurada her harfi yazarken başımıza ne getirir diye 10 kere düşünüyoruz.

Çocuklara kimse sahip çıkmamış o da babayı arayayım akrabaları var mı dememiş almış evine

Tamamdır haklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
İlk mesajda çocuğunuz olmayacağını yazmadiniz sanırım. Şimdi gördüm. Bu kadar kolay karşınıza bu bebeğin çıkması tesadüf olamaz. Rabbim o kimsesiz bebeğe sizi aile yazmış demek ki. Kayınvalide ye ısrar etmeyin. Sevgi zorla olmaz. Bebeğinizi sevmeyecekse lütfen uzak tutun. Bebeğe yazık günah bı söz söyler kalbi kırılır. Belki sever zamanla. Sevmezse de mesafeli durun. Allah mutlulugunuzu daim etsin.

Bu tavırlar bence de normal değil.. bariz ilgiye muhtaç biri gibi.. kimbilir nasıl hayatı var anası babası var mı varsa nasıllar, nasıl büyüdü neler yaşadı.. Yani bunca tutarsızlık ve çelişkiler gerçekten ciddi anlam da bir uzmana görünmesi gerekiyor..

Buradaki yorumlarını okurken tuhaflık bulmadım tâki " Bu arada eşim kuyumcu ve çok yakışıklı" yazdığını görene kadar

Yazık vallaha.. Ben şahsen karşımızda sorunlu bir genç kız/kadın olması yerine , bizle alay eden bir ergen olmasını temenni ederdim, ancak üyeliğe bakılırsa buda mümkün değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…