- 27 Mart 2017
- 9.509
- 48.093
-
- Konu Sahibi denizliligenc1995
evet ayni kisiden bahsediyoruzAnnesi gitmiş çocuk da kendi çocukları ile oynuyor diye çocuğu alıkoymuştu. Bir de haklı olduğunu savunuyordu. Onun için en iyi yuva burası diyordu
evet ayni kisiden bahsediyoruz
Bu video yu ben de izlemiştim.. Annemden de duydum yaşı geçkin bir kadının hikâyesini .. Bir bebeğe bakarken okadar çok emzirmek istemişki kadının sütü gelmeye başlamış ilaçsız köy yerinde zaten üstelik de baya yaşlıymış.. İnsan beyin ve düşünce gücü ile gerçekten hormonlarını etkileyebiliyor..Emzirme konusunda bir video izlemiştim. Evlat edindiği bebeğini emzirdigini anlatıyordu hanimefendi. Link atıyorum, isteyen izleyebilir.
Karşı çıktığım şey MUTLAKA emzir denmesi. Emzirmezse "olacaklarin" endişesi.
Asla boyle bir endişe taşımıyorum. Belki emzirme duygusunu yaşamak ister evlat edinen anneler. Mümkün mü onu da bilmiyorum ama hayali bile güzel.
Kesinlikle doğru.. Ben de eskiden beri söylerdim çocuğum olsun veya olmasın evlatlık edinirsem o çocuğun mutlaka hiç bir akrabası olmaması şartı ile anca yapabilirim diye.. Çünki ben çok iyi biliyorum bir çocuğa bağlanmak ve sonrasında ayrılmak zorunda kalmak ne demek...
Ben birebir şahit olmadım ama çok haber okudum bununla alakalı, bebekken kurumdan alınıp 6-7 yaşına kadar bakılan sonra anne veya babasının ben geri istiyorum demesiyle öz ailesine teslim edilen çocuklar var.
Kimin içi yanmaz ki böyle bir durumda, ben evlat deyip bağrıma bastığım çocuğun geri alınmasına dayanamam, kimse dayanamaz, evet düşününce bir bebeciğe yuva olmak sevgiyle büyümesi çok güzel bir şey ama onun sizden koparılma riski yüzünden acı verici de aynı zamanda.
Kendim yaşamadan %100 inanabileceğim bir şey değil. Ama böyle çok örnek varmış. Dilerim isteyen her annenin sütü gelir.Bu video yu ben de izlemiştim.. Annemden de duydum yaşı geçkin bir kadının hikâyesini .. Bir bebeğe bakarken okadar çok emzirmek istemişki kadının sütü gelmeye başlamış ilaçsız köy yerinde zaten üstelik de baya yaşlıymış.. İnsan beyin ve düşünce gücü ile gerçekten hormonlarını etkileyebiliyor..
Ne olur şikayet edildi de ya, deliye bak.En mükemmel anne kendisiydi,. cefakar fedakar kadındı. Bizim çocuğumuzu bile bizden daha çok düşünüyorduAma bir türlü nickini hatırlayamıyorum
Yoo herkes destek verdi. Yaptığının iyi bir şey olduğu söylendiNe olur şikayet edildi de ya, deliye bak.
İnsanlar neyin kafasını yaşıyor abi ya. Kadın çocuk kaçırmış suç işlemiş, millet de gelmiş suçlu övmüş öyle mi? Biz şurada her harfi yazarken başımıza ne getirir diye 10 kere düşünüyoruz.Yoo herkes destek verdi. Yaptığının iyi bir şey olduğu söylendi
Çocuklara kimse sahip çıkmamış o da babayı arayayım akrabaları var mı dememiş almış evineİnsanlar neyin kafasını yaşıyor abi ya. Kadın çocuk kaçırmış suç işlemiş, millet de gelmiş suçlu övmüş öyle mi? Biz şurada her harfi yazarken başımıza ne getirir diye 10 kere düşünüyoruz.
Bir konusunda okul öncesi öğretmenliği ve PDR okuduğunu yazmışHerkes kendi işini yapar normalde de konu sahibini bilemiyorum artık kaç bölüm bitirdi, nerelerden mezun?
İlk mesajda çocuğunuz olmayacağını yazmadiniz sanırım. Şimdi gördüm. Bu kadar kolay karşınıza bu bebeğin çıkması tesadüf olamaz. Rabbim o kimsesiz bebeğe sizi aile yazmış demek ki. Kayınvalide ye ısrar etmeyin. Sevgi zorla olmaz. Bebeğinizi sevmeyecekse lütfen uzak tutun. Bebeğe yazık günah bı söz söyler kalbi kırılır. Belki sever zamanla. Sevmezse de mesafeli durun. Allah mutlulugunuzu daim etsin.Tamamdırhaklısınız. Bu arada rahim ağzı kanseriydim atlattım. Çocuğum olmayacak. O yüzden anneliği böylesi yaşayacağım. Yorumunuz için teşekkür ederim
1sen onu diyorsun sanırımÇocuklara kimse sahip çıkmamış o da babayı arayayım akrabaları var mı dememiş almış evine
Yorumlari okursan dahada mahvolursun…Ay benı mahvettin yanasıl guzel insanlarsınız
Nasıl çıktı ortayaKonu ve üye fake
Nasıl çıktı ortaya
Yorumlari okursan dahada mahvolursun…
hangisi bu senelerce cocuklara bakan sonra babasi cocuklari alan mi yoksa bi tane daha mi var oyle?
bu konunun sadece ilk mesajini okuyup kapatmistim ne bicim karismis ortalik
Üyemizin dikkat çekmek ve övgü toplamak için söylemeyeceği yalan yok gibi görünüyor.
Eski konuları türlü türlü ölüm, kanser ve bunları aşma hikayeleriyle dolu. Bir çocuğu kaçırılmaktan kurtarmak da dahil olaylar... Üzerine de evlat edinme konusu. (Eski konuları vurgulanınca girip baktım)
Pelerinsiz kahraman(!) gibi arkadaşımız.
Çocuk, hastalık, ölüm gibi hassas konuları bilhassa seçiyor olmalı nitekim insanların "İnsan da bunun yalanını söylemez ki" diye kabul ederek, duyguları ön plana çıkarak kendisini takdir edebileceği şeyler. Kendisinin takdir, teselli toplamak adına uydurmayacağı yalan yok gibi, bu derece bi yalancılık da sağlıklı insan işi değil.
konunun fake olduğunu bilmeden yorum yazdımYa konu gerçek olsa ortada yasal bişey yok milletin çocuğunu gasp etmişler kaba tabirler , o bebek sizi seçti ne saçma sapan bi duyardır