Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

konunun fake olduğunu bilmeden yorum yazdım

evet bebekler seçer ailelerini

bilmiyorsunuzdur tabi derin konular herkes anlamaz

duyar kasmak ne alaka

Bebeklerin özel olarak aile sectigini ben de dusunmuyorum. Bebek aile seçse kimse kotu aileyi veya kotu insanlarin eline geçmeyi seçmezdi sanirim. 🤔 Sadece bu tarz duygusal şeyler duymak ve dusunmek hoşumuza gidiyor o kadar. 🤷

Bebeklerin özel olarak aile sectigini ben de dusunmuyorum. Bebek aile seçse kimse kotu aileyi veya kotu insanlarin eline geçmeyi seçmezdi sanirim. 🤔 Sadece bu tarz duygusal şeyler duymak ve dusunmek hoşumuza gidiyor o kadar. 🤷

burda aciklayabilecegim konular degil malesef

isteyen arastirabilir tabi

Sadece şunu söyleyeceğim. Bu şekilde fake hesap açanlar bizi değil sadece kendilerini kandırırlar. Hadi biz gerçek zannedip yazdık bir şeyler diyelim, sonra? Gün bitip de yalanlarıyla baş başa kalanlar yine kendileri olur. Burada gerçekten derdi olanlar da var, amaç onların sorunlarına yardımcı olabilmek.

Herkese merhabalar ben devlette öğretmenim ve eşim de esnaf. Maddi olarak iyiyiz elhamdulillah. Biz evlenmeden önce hep koruyucu aile olma hayali kurduk. Hiç kendi çocuğumuzun hayalini kurmadık. Çalıştığım köyde bir bebek doğdu. Babası ölmüştü. Annesi doğumda öldü. Ben ve eşim bebeğin anneanne babaannesi 70 yaşındalar ve bakamayacaklar için hiç düşünmeden bakmaya karar verdik. Mahkemeye gittik ve evlatlık edindik. Tabi ki akrabalarıyla görüşecek ama eşimin ailesi biz öz torun istiyoruz diyip konuşmuyorlar. Bir görseniz bebek o kadar tatlı kiii. Hergün kokluyorum öpüyorum. Cennetten gelen bir melek gibi. Rabbimin bana hediyesi olarak geldi sanki. Ben anaokulu öğretmeniyim ve çocuk eğitimi aldım. Kendi annem babam yardıma geldi ben çalışıyorum. İşte bile fırsat buldukça görüntülü arıyorum o kadar tatlı kiii. Ben nasıl ikna edeceğim onları. Rabbim bu meleği bize hediye etti. Akrabaları kabul etmedi. Atanınca evlenince hayatımda bu kadar mutlu olmamıştım. Bir tombiş yanakları var. Kayınvalidemi arıyorum resim atıyorum küstü. Kayınpederim mutlu ama kayınvalidem inat etti. Lütfen bana fikir verin. 🥲 şunu bilin ki kayınvalidem önemli ama onunla akrabaysam bu bebek benim can parçam oldu. Onu bırakmayacağım. Eşimle her gün onunla sarılıp uyuyoruz. Adı umut. Oğlumla yakında tatile gideceğiz inşaAllah. Kayınvalidemi de çağırdık gelin dedik. Ben başkasının bebeğiyle gitmem dedi. Gerçekten çok kötüyüm. Bir insan merhametsiz nasıl olur. Ben nasıl ikna edeceğim

Maşallah 😊
Kv'nin canı cehenneme demek geldi içimden..
Siz bir yetimi öksüzü sahiplenmişsiniz mevlamin katında bunun ne büyük nimet ne büyük Sevap olduğunu idrak edemiyorsa gerçekten olmasada olur..

Bebekken seçme şansım olsa şu an bir italyandım ben. Hangi bebek Suriye’ye yada Arabistan’ı seçer mesela?

Suudi Arabistan Suriyeye göre o kadar kötü değil, insan hakları ve demokrasi yok ama yine de milletin karnı tok, sırtı pek. Kadınlar insan yerine konmuyor ama erkek olarak dünyaya gelirsen eğitime ve bazı sosyal haklara erişimin oluyor, o kadar da kötü değil. Doktor Suudi tanıyorum ben gayet kibar ve eğitimli birisi, erkekler için hayat fena değil bence.
Suriye'de o da yok, ayak çıplak, üstte paçavra habire göç yolundasın, alacak ülke bulunca mülteci oluyorsun. Suriyeli olmak perişanlık:KK51:

bugün akıllara zarar tam 3 konu açıldı 2 sini aynı kişi açtı zaten.valla kafa yapılarını bir anlasak keşke bunların.yalanları sıraladılar gittiler banlandılar. :KK45:
Ne anlıyorlar yalan üretmekten ?nasıl bir kafa ya sahipler? yalan hikayeden ne gibi zevk alıyorlar? 🙄 Kafamda türlü sorular 🤮

X