Terk edilmiş bir bebeği yurttan evlatlık aldık diye kayınvalidem bize küstü

konunun fake olduğunu bilmeden yorum yazdım

evet bebekler seçer ailelerini

bilmiyorsunuzdur tabi derin konular herkes anlamaz

duyar kasmak ne alaka

Bebeklerin özel olarak aile sectigini ben de dusunmuyorum. Bebek aile seçse kimse kotu aileyi veya kotu insanlarin eline geçmeyi seçmezdi sanirim. Sadece bu tarz duygusal şeyler duymak ve dusunmek hoşumuza gidiyor o kadar.

Bebeklerin özel olarak aile sectigini ben de dusunmuyorum. Bebek aile seçse kimse kotu aileyi veya kotu insanlarin eline geçmeyi seçmezdi sanirim. Sadece bu tarz duygusal şeyler duymak ve dusunmek hoşumuza gidiyor o kadar.

burda aciklayabilecegim konular degil malesef

isteyen arastirabilir tabi

Sadece şunu söyleyeceğim. Bu şekilde fake hesap açanlar bizi değil sadece kendilerini kandırırlar. Hadi biz gerçek zannedip yazdık bir şeyler diyelim, sonra? Gün bitip de yalanlarıyla baş başa kalanlar yine kendileri olur. Burada gerçekten derdi olanlar da var, amaç onların sorunlarına yardımcı olabilmek.

Maşallah
Kv'nin canı cehenneme demek geldi içimden..
Siz bir yetimi öksüzü sahiplenmişsiniz mevlamin katında bunun ne büyük nimet ne büyük Sevap olduğunu idrak edemiyorsa gerçekten olmasada olur..

Bebekken seçme şansım olsa şu an bir italyandım ben. Hangi bebek Suriye’ye yada Arabistan’ı seçer mesela?

Suudi Arabistan Suriyeye göre o kadar kötü değil, insan hakları ve demokrasi yok ama yine de milletin karnı tok, sırtı pek. Kadınlar insan yerine konmuyor ama erkek olarak dünyaya gelirsen eğitime ve bazı sosyal haklara erişimin oluyor, o kadar da kötü değil. Doktor Suudi tanıyorum ben gayet kibar ve eğitimli birisi, erkekler için hayat fena değil bence.
Suriye'de o da yok, ayak çıplak, üstte paçavra habire göç yolundasın, alacak ülke bulunca mülteci oluyorsun. Suriyeli olmak perişanlık

bugün akıllara zarar tam 3 konu açıldı 2 sini aynı kişi açtı zaten.valla kafa yapılarını bir anlasak keşke bunların.yalanları sıraladılar gittiler banlandılar.
Ne anlıyorlar yalan üretmekten ?nasıl bir kafa ya sahipler? yalan hikayeden ne gibi zevk alıyorlar? Kafamda türlü sorular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…