Konu sahibi "yeni gelin ev mi temizlermiş?" noktasında dönüp durur artık konunuz.Siz bin kere ne demek istediğiniz hakkında açıklama da yapsanız bu minvalden uzaklaşabilmeniz imkansız.On gün sonra birileri gelip yine aynı cümle üzerinden kamu spotuna döndürebilirler mevzuyu.Bence bu tarz şeylere açıklama yapıp kendinizi anlatmaya çalışarak daha fazla yorulmayın.Sizin ne dediğinizi, açıklamalarınızı ciddiye alan yorumları dikkate alın.Nacizane tavsiyem.Aynı şeyi geçende ben de yaşayınca yazmak istedim.On kere durumu açıkladığım halde kamu spotu ve bilinçli olsak keşke ayoll birazcık temalı mesajlar almaya devam ettim.
Neyse konunuza gelecek olursak, nişanlınız evliliğe hazır değilmiş, üstelikte sizi sizin sevdiğiniz kadar çok sevmiyormuş, en fenası da dolduruşla hareket edebilecek bir yapıya sahipmiş, çokta anlayışsız ve merhametsiz görünüyor.Çok net bir şey var babanız ameliyatlı ve bununla ilgili bir sorun oluşmuş, tabiki koşturacaksınız, o da sizin için üzülüyor olması gerekiyordu.Üstelik ciddiyetsiz bir ergen gibi kaç yaşında hasta babanızı engellemiş.Yol yakınken dönmeniz iyi olmuş.Gelirse tekrar hayatınıza almayın bence.Tuttuğunuz evin anahtarını değiştirmek nedir, nasıl büyük bir hakaret.Canınızı da sıkmayın, ister üzülsün ister üzülmesin, pişman olsun ya da olmasın kendi bileceği iş.Birikimli birisiniz belli, önünüze anlaşabileceğiniz, nazınızın geçeceği birileri çıkar elbet.Ayrıca prenseslikte taslayabilirsiniz bazı zamanlar, bazı zamanlar da partneriniz prenslik taslayabilir.İki seven insan arasında geçtiği sürece bunlar olur şeylerdir.Yeter ki toplumun geneline saygılı ve kurallara uyan insanlar olalım.İlişkilerimizde nazlanmamız sadece iki kişiyi ilgilendirir.TOpluma nazlanmasak yeterli.
İyi geceler.