ben daha çok ailesi ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum. şöyle ki biz nişanlım ile ayrı eve çıkmayı istiyorduk kv. ilk başta buna karşı gelmiyor ama zaman içinde yalnız kalacağım diye dert yanıyormuş. benim tabi bunlardan ramazan ayında haberim oldu o da şöyle ki nişanlım ve annesini iftara çağırdık nişanlım yalnız geldi "neden annem gelmedi" diye sordum "tartıştık biraz " dedi "bana anlat birbirimizden bir şey saklamayacağız diye söz vermiştik" dedim ilk başta başka başka şeyler söyledi ama anladım ben gözlerinden "hayır bunlar değil" dedim "başka bir şey olmuş" o zaman bana dedi ki "istenmediği yere gelmek istemiyormuş" dedi. ben bunu duyunca çok şaşırdım "kim kimi istemiyor ne oldu" dedim "kaç aydır neler çekiyorum bilmiyorsun ayrı eve çıkmak istediğimiz için istenmediğini düşünüyor ablamda anneme hak veriyor kimse bizi anlamıyor bir an önce eylül ayı gelsin istiyorum" dedi. benim tek hatam temizlik çünkü bana başka bir şey söylemiyor
Canım bak ailesi de baskı kurmuş demek ki oğlana. Muhtemelen annesi ile hep beraber yaşayacağı birbirlerini gelin almak istediler. Bir de dedin Ya bana birşey söylemiyor diye daha neler biriktirdi içimde de böyle patladı bilmiyoruz ki. Karşına alsan konuşsanız düzelmez mi acaba