• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Terk edildim :(

Şu an dolduruşa gelip öfkeyle hareket ediyor ama zamanla hata yaptığını anlayıp pişman olacak göreceksiniz

Kv ve görümce bu olaydan yola çıkarak ileride size söz geçiremeyecekleri kanaatine varmışlar anlaşılan kompleksli,cahil ve eski kafalılarmış anlaşılan sevseler ne olur sevmeseler ne olur
Nişanlınız da bu yaşa gelmiş olmasına rağmen ailesinin böyle saçma sapan yönlendirmeleriyle hareket edebiliyorsa kendi kaybeder

Konuyu hep kendi tarafından yazmışsın bence.
Mesela altın istemedim, onu istemedim, yazmadığın şey, hiç de bir şeyi beğenmedin ve hic birsey yapmak istemedin.
Sanki Damat bey herşeyi tek başına yapmaya çalışmıs ve vezmiş gibi geldi...

Konuyu hep kendi tarafından yazmışsın bence.
Mesela altın istemedim, onu istemedim, yazmadığın şey, hiç de bir şeyi beğenmedin ve hic birsey yapmak istemedin.
Sanki Damat bey herşeyi tek başına yapmaya çalışmıs ve vezmiş gibi geldi...
bir yuva nasıl kurulur öncelikle buradan başlayalım. bildiğim kadarıyla. gelenek ve görenekler her yerde farklı işler elbette ancak her ne olursa olsun kız tarafınında erkek tarafınında kendine has bir takım sorumlulukları ve dahil masrafları olur bundan kaçmak mümkün olmasa da kısmak elbette mümkündür karşılıklı anlayış çerçevesinde. onu yalnız bırakan taraf ben değilim tam tersine kendi tarafı. ben zaten üzerime düşen her bir sorumluluğumu yerine getirdim. onun yapacağı şeyleri "evlendikten sonrada yaparız sen yeter ki rahat ol" derken kendi yapacağım şeyleri de fazlasıyla yaptım ona belli etmeden. eğer ki salon takımı ve beyaz eşya almak her şeyi tek başına yapmak anlamına geliyorsa ben daha fazla bir şey diyemeyeceğim

bir yuva nasıl kurulur öncelikle buradan başlayalım. bildiğim kadarıyla. gelenek ve görenekler her yerde farklı işler elbette ancak her ne olursa olsun kız tarafınında erkek tarafınında kendine has bir takım sorumlulukları ve dahil masrafları olur bundan kaçmak mümkün olmasa da kısmak elbette mümkündür karşılıklı anlayış çerçevesinde. onu yalnız bırakan taraf ben değilim tam tersine kendi tarafı. ben zaten üzerime düşen her bir sorumluluğumu yerine getirdim. onun yapacağı şeyleri "evlendikten sonrada yaparız sen yeter ki rahat ol" derken kendi yapacağım şeyleri de fazlasıyla yaptım ona belli etmeden. eğer ki salon takımı ve beyaz eşya almak her şeyi tek başına yapmak anlamına geliyorsa ben daha fazla bir şey diyemeyeceğim
ayrıca ben zaten altın falan sevmiyorum yapmak isteselerdi bile ben yine istemezdim bu yüzden de bir memnuniyetsizlik yaşamadım.

Bence o adam dolmuş anladığım kadarıyla hoşuna gitmeyen bir tarafınız olmuş. Hayırlısı buymuş ileride sorum yaşamaktansa şimdi bitmesi daha iyi olur. Bizim bir tanıdık damatta eşya serilirken kendi annesine bakıyor masada sigara içiyor, annem sigara içmezdi bu evliliğin bana bir hayrı olmayacak belli ki demiş hani birçok sebep birikmiş içinde. Öylece evi bırakıp annesininde alıp çıkmış gitmiş. Hani hoş değil elbette yaptığı ama bazen insanın şurasına geliyor

Bence o adam dolmuş anladığım kadarıyla hoşuna gitmeyen bir tarafınız olmuş. Hayırlısı buymuş ileride sorum yaşamaktansa şimdi bitmesi daha iyi olur. Bizim bir tanıdık damatta eşya serilirken kendi annesine bakıyor masada sigara içiyor, annem sigara içmezdi bu evliliğin bana bir hayrı olmayacak belli ki demiş hani birçok sebep birikmiş içinde. Öylece evi bırakıp annesininde alıp çıkmış gitmiş. Hani hoş değil elbette yaptığı ama bazen insanın şurasına geliyor
ben daha çok ailesi ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum. şöyle ki biz nişanlım ile ayrı eve çıkmayı istiyorduk kv. ilk başta buna karşı gelmiyor ama zaman içinde yalnız kalacağım diye dert yanıyormuş. benim tabi bunlardan ramazan ayında haberim oldu o da şöyle ki nişanlım ve annesini iftara çağırdık nişanlım yalnız geldi "neden annem gelmedi" diye sordum "tartıştık biraz " dedi "bana anlat birbirimizden bir şey saklamayacağız diye söz vermiştik" dedim ilk başta başka başka şeyler söyledi ama anladım ben gözlerinden "hayır bunlar değil" dedim "başka bir şey olmuş" o zaman bana dedi ki "istenmediği yere gelmek istemiyormuş" dedi. ben bunu duyunca çok şaşırdım "kim kimi istemiyor ne oldu" dedim "kaç aydır neler çekiyorum bilmiyorsun ayrı eve çıkmak istediğimiz için istenmediğini düşünüyor ablamda anneme hak veriyor kimse bizi anlamıyor bir an önce eylül ayı gelsin istiyorum" dedi. benim tek hatam temizlik çünkü bana başka bir şey söylemiyor

ben daha çok ailesi ile ilgili sorun yaşadığını biliyorum. şöyle ki biz nişanlım ile ayrı eve çıkmayı istiyorduk kv. ilk başta buna karşı gelmiyor ama zaman içinde yalnız kalacağım diye dert yanıyormuş. benim tabi bunlardan ramazan ayında haberim oldu o da şöyle ki nişanlım ve annesini iftara çağırdık nişanlım yalnız geldi "neden annem gelmedi" diye sordum "tartıştık biraz " dedi "bana anlat birbirimizden bir şey saklamayacağız diye söz vermiştik" dedim ilk başta başka başka şeyler söyledi ama anladım ben gözlerinden "hayır bunlar değil" dedim "başka bir şey olmuş" o zaman bana dedi ki "istenmediği yere gelmek istemiyormuş" dedi. ben bunu duyunca çok şaşırdım "kim kimi istemiyor ne oldu" dedim "kaç aydır neler çekiyorum bilmiyorsun ayrı eve çıkmak istediğimiz için istenmediğini düşünüyor ablamda anneme hak veriyor kimse bizi anlamıyor bir an önce eylül ayı gelsin istiyorum" dedi. benim tek hatam temizlik çünkü bana başka bir şey söylemiyor

Nişanlın baya arada kalmış galiba.
Senin haberin olan kısmı bu.
Dahası da vardır gibi geldi bana.

En sonunda lanet olsun deyip kayışı koparmış.

Kendi içinde yaşamamalı
Herşeyi ortaya dökmese de
Eşler birbiriyle dertleşmeli de diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı olsun.

Kimse kimsenin icini bilemez ama ben nisanlisinizi hakli buldum evi begenmemenize de takilmis anladigim kadariyla kadin tutup temizlemek pahali gelmis sizden destek beklemis duyurmus size siz orali olmamisiniz buda erkek sonucta daha simdidrn bir ev temizligine yanaşmayan la omur boyu ne yapacam demis demekki bunalmis gemileride cabuk yakan bir karakteride varmis ve sonuc umarim her ikinizde pisman olmazsiniz...

Kimse kimsenin icini bilemez ama ben nisanlisinizi hakli buldum evi begenmemenize de takilmis anladigim kadariyla kadin tutup temizlemek pahali gelmis sizden destek beklemis duyurmus size siz orali olmamisiniz buda erkek sonucta daha simdidrn bir ev temizligine yanaşmayan la omur boyu ne yapacam demis demekki bunalmis gemileride cabuk yakan bir karakteride varmis ve sonuc umarim her ikinizde pisman olmazsiniz...
ama işte ben yanaşmamazlık yapmadım. onun tarafından da düşünüyorum "yeni gelin" olayına takıldı bu belli. fakat sonrasın da evini badana eden bir yeni gelin var ve bu da eksimi artıya çevirmek için bir nedendi diye düşünüyorum. o yandan temizlik şirketi pahalı geldi kendisi yapmak istedi sorun zaten şurada başlıyor ben temizlik yapmam diye direnmedim inat etmedim hani bana dese ki gel temzileyelim dedim ama inat ettin ok. anlayacağım ama ben ona diyorum ki benim şuan gücüm yok sende tek başına yapamazsın ama bunu anlamıyor ve dediğiniz gibi gemileri yakıyor. bizim nikaha 2 ay vardı nişanlımın temizlik diye bana inat ettiğinde ve ben hastane işleri ile de uğraşıyordum. bence erteleme yapabilirdik hangimiz pişman oluruz bilmiyorum belki de çoktan unuttu bile umrunda dahi değilimdir

sizin temizlik kararınızı hoş karşılamamış ve gidip bunun için nikahı iptal etmiş.
babanızı engellemiş,
sizinle daha konuşmadan sizi de silmiş sosyal medyadan.

bakın bunların hepsi saygısızlık, haklı olsa ne yazar.
illa ki bazı meseleler olur sen haklı olursun, başkalarında o haklı olur, kim dört dörtlükmüş ki.
ama böyle en ufak meselede kapılar yüzlere kapanacak, ailene saygısızlık yapılacaksa boşvermelisin,
kendi aklı başına gelip dönse bile emin olmadan yeniden başlamamalısın.

Nişanlın baya arada kalmış galiba.
Senin haberin olan kısmı bu.
Dahası da vardır gibi geldi bana.

En sonunda lanet olsun deyip kayışı koparmış.

Kendi içinde yaşamamalı
Herşeyi ortaya dökmese de
Eşler birbiriyle dertleşmeli de diye düşünüyorum.

Hakkında hayırlısı olsun.
belki de en iyisi bu çünkü o, hep benim ve ailesini arasında kalacaktı ve belki evlenmiş olsak bile bir gün bir yerde bitecekti

sizin temizlik kararınızı hoş karşılamamış ve gidip bunun için nikahı iptal etmiş.
babanızı engellemiş,
sizinle daha konuşmadan sizi de silmiş sosyal medyadan.

bakın bunların hepsi saygısızlık, haklı olsa ne yazar.
illa ki bazı meseleler olur sen haklı olursun, başkalarında o haklı olur, kim dört dörtlükmüş ki.
ama böyle en ufak meselede kapılar yüzlere kapanacak, ailene saygısızlık yapılacaksa boşvermelisin,
kendi aklı başına gelip dönse bile emin olmadan yeniden başlamamalısın.
aslında demek istediğim hep buydu biliyor musunuz? genelde hep yorumlar "yeni gelin"e takılıp kalıyor ama hiç mi kimse nişanlısına eşine yanlış bir cümle kurmuyor sonra bunun için özür dileyip çözüm yolları bulmuyor ya da telafi etmiyor. tamam belki söylenmemesi gerekiyor olabilirdi ok. ama ben sonra bu temizlik olayı için özür diledim babamın hasta olmasından dolayı zor günler geçirdiğimi de belirttim. üstelik ben hatamı telafi etmek istiyorum "tamam yapalım ama biliyorsun çok yorgunum şuan gücüm yok sende tek başına yapamazsın ya erteleyelim ya da birisii bulalım" diyorum her ikisine de yanaşmıyor. bizim nikaha 2 ay vardı yani babam kendisini toplasın ben kendime geleyim yine yapardık yani. tüm kapıları suratıma kapattı kendi evini dahi temizlemek istemedin dedi. telafisi olan şeyler için bunu yaptı

aslında demek istediğim hep buydu biliyor musunuz? genelde hep yorumlar "yeni gelin"e takılıp kalıyor ama hiç mi kimse nişanlısına eşine yanlış bir cümle kurmuyor sonra bunun için özür dileyip çözüm yolları bulmuyor ya da telafi etmiyor. tamam belki söylenmemesi gerekiyor olabilirdi ok. ama ben sonra bu temizlik olayı için özür diledim babamın hasta olmasından dolayı zor günler geçirdiğimi de belirttim. üstelik ben hatamı telafi etmek istiyorum "tamam yapalım ama biliyorsun çok yorgunum şuan gücüm yok sende tek başına yapamazsın ya erteleyelim ya da birisii bulalım" diyorum her ikisine de yanaşmıyor. bizim nikaha 2 ay vardı yani babam kendisini toplasın ben kendime geleyim yine yapardık yani. tüm kapıları suratıma kapattı kendi evini dahi temizlemek istemedin dedi. telafisi olan şeyler için bunu yaptı

bilemiyorum, kk da genelde konu açılırken, okursun okursun, melek yahu bunu yazan dersin, insan hiç mi hata yapmaz yapmıyorlar demek ki,
ama ben öyle değilim şahsen, eşim de öyle değil, ki nişanlılık dönemi gerçekten aileler vs devreye girdiği için çok stresli olabiliyor. Böyle zamanlarda biraz daha sakin kalıp kendini dinlemek daha önemli.

bence nişanlınız neye takıldıysa takıldı size karşı çok vicdansız davranmış. Bitirmenin bile adabı olur, gelip yüzüne demesi gerekirdi, babanı engellemesi ne demek, adam sürekli arayıp sapıklık mı yapıyor sanki.

ben açıkçası kendisinin de ilerleyen zamanda pişman olacağını düşündüm konunuzu ilk okurken, pişman olup dönerse de bence bu yaptıklarının anlamı üzerine konuşun derim. Dönmezse de üzülmeyin, ömür birine takılıp kalmayacak kadar değerli.

bunlarin hepsi bahane annesi sizi istememis birlikte kalamayacagi icin geri planda her dediginiz olay olmus nisanlin baska bisey bulamadiginda temizlik isinden yuruyup bahane etmis.cunku annesine direnememis. temizlik olmasa baska sey olurdu bahanesi.
evlensen daha buyuk problemler seni bekliyordu muhtemelen.

bunlarin hepsi bahane annesi sizi istememis birlikte kalamayacagi icin geri planda her dediginiz olay olmus nisanlin baska bisey bulamadiginda temizlik isinden yuruyup bahane etmis.cunku annesine direnememis. temizlik olmasa baska sey olurdu bahanesi.
evlensen daha buyuk problemler seni bekliyordu muhtemelen.
bazen ailemde aynısını söylüyor. her dediğine evet dedin ne derse kabul ettin üzülmesin sıkılmasın diye naz yapmadın trip atmadın merak etme zaten en başta bir şeyler isteyip bekleseydin bu kadar bile nişanlı kalamayacaktın. ayrılık için bahene edecek bir şey bulamadı temziliği bahane etti diyorlar. aynı sizin gibi düşünüyorlar.

Offf iyi ki temizlememişsin o evi, iki kadın parasından kaçan adamlar evlenmesin bi zahmet, zira evlilikte iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor. Cimrilikle bir ömür geçmez. Babanla ugrasiyormussun zaten yorgun olabilirsin hasta olabilirsin bu gibi zamanlarda sana destek olmayacak adam iyi ki gitmiş. Şimdi üzülüyorsun da sonra iyi ki diyeceksin.

Back