Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Terk edildim :(
- Konu Sahibi Wxqaysu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sanırım siz nişanda damat bohçası gelin bohçası falan yaptınız kollarınıza bilezikleri boynunuza gerdanlıkları taktınız. çünkü şuan anladım kş aynı dünyanın insanı değiliz mesela ben bunların hiç birisiini istemedim bohçaymış takıymış bilezikmiş umrumda olmadı bir tek alyans vardı bizde hepsi o. ayrıca beni nikahıma iki ay varken ben neden babamla ilgilenmek yerine evi temizlemekle uğraşayım? o adam benim babam. nişanlıma gelince iyi gün kötü gün diye evlilik teklifi etmesini biliyorda burada ki kötü gün kavramının ne olduğunu mu bilmiyor acaba?Sen evlilik hazırlığındasın madem abin götürüp getirseydi birazda babanı hastaneye sen de kollarını sıvayıp nişanlınla yengenle evi temizlerdiniz işleri hallederdiniz, biraz kendi evinle nişanlınla ilgilenseydin siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Yani yeni gelinin ev temizlemediği hangi dünyaymış?
Hayır aramadı ama arayacak çünkü mobilyaların faturası onun üstüne oldu mahkemeye verdi iade için sonuç bekliyoruz iade olursa parayı vermek için arayacak olmazsa da bilgilendirmek içinKurtulmuşsunuz öyle adamdan çünkü ilerde kaynananız da size çektirirdi ve o nazlı adam sizin tarafınızı tutmazdı. Üzülmeyin lütfen. Tekrar aramadı demi sizi
Nikaha ve eşyaların gelmesine bu kadar zaman varken bırakın temizliği bence babanız için size yardım bile etmeliydi bence
Kalan zamanda sizde kendinizi toparlayınca rahat rahat birlikte yapabilirdiniz
Nişan sürecinde de gereken fedakarlığı yapmışsınız ve üstelik 1 yıl sonra sizin aldığınız eve geçecekmişsiniz
İlk bakışta yeni gelin temizlik yapmaz muhabbeti kulağa hoş gelmesede yaptığınız diğer fedakarlıkların hatırına tolore edebilirdi
Bence noktaya kadar gelmiş olsanızda nişanlımız evliliğe hazır değilmiş
Evlilik sadece eşya almak ev tutup temizlemekten ibaret değil hatta bunlar evliliğin devamı için en gerekli olan empati yapabilmenin yanın da devede kulak gibi kalır
Nişan sürecinde de gereken fedakarlığı yapmışsınız ve üstelik 1 yıl sonra sizin aldığınız eve geçecekmişsiniz
İlk bakışta yeni gelin temizlik yapmaz muhabbeti kulağa hoş gelmesede yaptığınız diğer fedakarlıkların hatırına tolore edebilirdi
Evlilik sadece eşya almak ev tutup temizlemekten ibaret değil hatta bunlar evliliğin devamı için en gerekli olan empati yapabilmenin yanın da devede kulak gibi kalır
- 30 Aralık 2015
- 582
- 1.245
- 113
- 28
Adam gizli bir cimri. 400 tl vermemek için yuvasını yıkmış. Eminim o 400 tl değildir de yüksek söylemiştir temizliği iptal etme bahanesi olsun diye. Bir sürü işiniz gücünüz var. Ailesi de pek bir şey yapmamış belli ki. Evlilik aşaması zor yani biraz ailelerin destek olması gerekiyor, biraz para harcanması gerekiyor. Siz temizlik konusunda fikrinizi daha önce belirtmişsiniz buna rağmen ısrarla ve zor anınızda sizi sıkıstırmıs en kücük anlaşmazlıkta da kapının önüne koymuş. Umarı sizin için hayırlı olur ki bence öyle. Ilişkinizin ilk imtihanında yol vermiş adam. Iki kez düşünmeyin bile. Gitsin bedavaya evlenecek kız bulsun.
- 21 Şubat 2017
- 3.816
- 7.459
- 88
- 32
Arkadaşım öncelikle sonuna kadar Haklısın.
Yeterince fedakarlık yapmışsın ki yapılır, değiyorsa. Ama zamanla bu tipler verdikçe daha fazlasını ister, daha fazlası ve ufacık sorunu büyütür dururlar. Sürekli kendi eksenlerinde algılarlar her şeyi. Sonra bir bakmışsın, sen sen değilsin. Kendi isteklerini sürekli göz ardı etmişsin. Baban hastayken temizlik beklemek ayrı bir ironi. Babanın açıklama yapması, üstüne bir de babanı engellemesi! Aynısını sen onun ailesine yapsan olayı nerelere getirir bilemezsin. Ayrıca bu sebeplerden oturup konuşmadan, tek kelime etmeden silebilen insanı ömür boyu pışpışlaman, alttan alman gerekir. Bu dönemler hassas dönemler, en ufak konuda alttan almadım zamanında ve en ufak konuda taviz vermedim. Taviz tavizi doğurur. Ben yeni evlenecek bir insansam, babam hastaysa, bir çok şey karşımdaki insana göre olmuşsa bir zahmet evi de o temizlesin. Boyaya kadar abingil yapmış. İlerde de böyle devam eder bu, hem çalış, hem ev işi yap hem çocuğa bak. Azıcık ihmal et senden kötüsü olmaz. Bence kurtulduğuna şükret o da çok başını vurur ama gitsin başkasının başını yaksın boşver. Çok üzgünsündür ama ilerde iyi ki dersin.
Yeterince fedakarlık yapmışsın ki yapılır, değiyorsa. Ama zamanla bu tipler verdikçe daha fazlasını ister, daha fazlası ve ufacık sorunu büyütür dururlar. Sürekli kendi eksenlerinde algılarlar her şeyi. Sonra bir bakmışsın, sen sen değilsin. Kendi isteklerini sürekli göz ardı etmişsin. Baban hastayken temizlik beklemek ayrı bir ironi. Babanın açıklama yapması, üstüne bir de babanı engellemesi! Aynısını sen onun ailesine yapsan olayı nerelere getirir bilemezsin. Ayrıca bu sebeplerden oturup konuşmadan, tek kelime etmeden silebilen insanı ömür boyu pışpışlaman, alttan alman gerekir. Bu dönemler hassas dönemler, en ufak konuda alttan almadım zamanında ve en ufak konuda taviz vermedim. Taviz tavizi doğurur. Ben yeni evlenecek bir insansam, babam hastaysa, bir çok şey karşımdaki insana göre olmuşsa bir zahmet evi de o temizlesin. Boyaya kadar abingil yapmış. İlerde de böyle devam eder bu, hem çalış, hem ev işi yap hem çocuğa bak. Azıcık ihmal et senden kötüsü olmaz. Bence kurtulduğuna şükret o da çok başını vurur ama gitsin başkasının başını yaksın boşver. Çok üzgünsündür ama ilerde iyi ki dersin.
- 24 Eylül 2013
- 9.830
- 32.165
- 748
Kesin annesi doldurmuştur. Bu saatten sonra senin gibi gelin bulamazlar asla. Neleri kabul etmişsiniz iyi niyetinizden. Ama onlara yetmemiş. Üzüldüm. Bulsun kendine evde kaynana bekleyecek biriniHayır aramadı ama arayacak çünkü mobilyaların faturası onun üstüne oldu mahkemeye verdi iade için sonuç bekliyoruz iade olursa parayı vermek için arayacak olmazsa da bilgilendirmek için
- 18 Şubat 2018
- 1.640
- 3.021
- 133
- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
Daha dünkü adam için babanı elbette satmayacaktın. Bu nasıl bir adam ki, babanla ilgilendiğini, yorgun olduğunu bile bile temizlikte ısrar ediyor. Hiç hastası olmamış galiba. Malum, hastası olmayan, olanı anlamaz derler. Çok anlayissizmis.
Ama sizde de, geri dönse hemen affedecek gibi bir hava seziyorum. Beni bu kadar küçük bir şey icin bu hallere düşüren, hasta babama acimayan ve aradiginda onu yine üzen, babami suçlu hissettiren bir adamı asla affetmezdim. Evlenince en ufak sorunda annesinin yanına kosar böyle tipler. Yine de siz bilirsiniz.
Ama sizde de, geri dönse hemen affedecek gibi bir hava seziyorum. Beni bu kadar küçük bir şey icin bu hallere düşüren, hasta babama acimayan ve aradiginda onu yine üzen, babami suçlu hissettiren bir adamı asla affetmezdim. Evlenince en ufak sorunda annesinin yanına kosar böyle tipler. Yine de siz bilirsiniz.
- 27 Nisan 2009
- 8.609
- 1.879
- 173
Yok canım biz alyansta takmadık direk evlendik, bende istemedim görünüyor ki sende istememişsin mevzusunu yapacaktın madem bn nişan isterin diye tuttursaydın o an ayrılırdın madem bu kadar içerledin terk edilmiş olmanada yanmayacaksınsanırım siz nişanda damat bohçası gelin bohçası falan yaptınız kollarınıza bilezikleri boynunuza gerdanlıkları taktınız. çünkü şuan anladım kş aynı dünyanın insanı değiliz mesela ben bunların hiç birisiini istemedim bohçaymış takıymış bilezikmiş umrumda olmadı bir tek alyans vardı bizde hepsi o. ayrıca beni nikahıma iki ay varken ben neden babamla ilgilenmek yerine evi temizlemekle uğraşayım? o adam benim babam. nişanlıma gelince iyi gün kötü gün diye evlilik teklifi etmesini biliyorda burada ki kötü gün kavramının ne olduğunu mu bilmiyor acaba?
- 24 Kasım 2010
- 324
- 403
- 303
zaten bu muhabbetNikaha ve eşyaların gelmesine bu kadar zaman varken bırakın temizliği bence babanız için size yardım bile etmeliydi bence
bazen dönecekmiş gibi hissetsem de aslında biliyorum ki dönmeyecek. bana dönmesi neyi değiştirir ki zaten? onun pişman olması keşke beni gururlandırsa ama gururlandırmaz ki onun pişman olması onu bir daha asla affedemeyeceğim için beni çok üzer sırf bu yüzden pişman olmasını istemiyorumDaha dünkü adam için babanı elbette satmayacaktın. Bu nasıl bir adam ki, babanla ilgilendiğini, yorgun olduğunu bile bile temizlikte ısrar ediyor. Hiç hastası olmamış galiba. Malum, hastası olmayan, olanı anlamaz derler. Çok anlayissizmis.
- 29 Mart 2015
- 20.192
- 101.422
- 598
Anne ve görümce dolduruşuna gelmiş belliki....
Yoksa bi temizlik konusu ile böyle tek kelime etmeden bitirilmez....
Şöyle diyelim; ayrılmak icin fırsat kolluyordu, siz de o malum cümleyi kullanarak ona bu fırsatı verdiniz....
Evlendikten sonra ayrilmak daha kötü ve daha yıkıcı unutmayın
Yoksa bi temizlik konusu ile böyle tek kelime etmeden bitirilmez....
Şöyle diyelim; ayrılmak icin fırsat kolluyordu, siz de o malum cümleyi kullanarak ona bu fırsatı verdiniz....
Evlendikten sonra ayrilmak daha kötü ve daha yıkıcı unutmayın
Senin isine kayinvaliden engel olmus. Bence kayinvalidene dualar etmeye basla ki yuzunu simdiden gosterdigi icin. Ne kadar ucuzmuslar demek taktiklari iki yarim bir ceyregi istediler Anladigim kadariyla ailenizin durumu eski nisanlininzdan iyi bunu da kompleks yapmislar. Sadaka verin yolunuza devam edin. Siz de onu ve ailesini engelleyin ve silin telinizden. Verilmis sadakaniz varmis.
- 14 Mayıs 2014
- 513
- 627
- 303
ilk nikahı iptal ettiğini öğrendiğimde başımdan duman çıkmadı değil evet. aslında sorunun bu değil tamamen annesi ve ablası olduğunu falan söyledim. sonra zaten beni whatsapp, face ve ınst falan engelledi. akşama doğru bana sms attı mobilyaları halledeceğim iade edeceğim diye bende ona evet biliyorum halledersin dedim sonra oradan da engellemiş beni yani ben iletişim kurmak istesem bile kuracak yerim yoktu. kendi iletişim kurmak istediğinde engeli açıyor yazıyor sonra benim cevap vermemi dahi beklemeden engelliyordu. bir tek mail yolu açıktı. bana mektup yazmış oradan seni sevdim falan filan sebep olarak da temizlik olayını söyleyen bir mektup. sert bir yaklaşımım zaten hiç bir zaman olmadığı gibi o maile de sert bir cevap vermedim. hayatta hiç bir şey için üzülmemesi gerektiğini ön yargının ve iletişimsizliğin olduğu her yerde yanlış kararlar almaya mahkumdur insanoğlu gibi cümleler kurdum. sonra bir müddet konuşmadık ablası benden altınları isteyene kadar. ablasına cevap vermedim kendisine mail attım. o zamanda yine bu temizlik olayını söyledi. sonradan söylediğim her kelimenin hükümsüz olduğunu ve kendisini analitik düşünceyi hayat felsefesi haline getirmiş bir insanın bu kadar ani karalar vermesinin doğru olmadığı insanların gerek özel gerekse iş hayatlarında bir takım fikir ayrılıkları yaşabileceğini ve istişare edip ortak bir yol bulabileceklerini falan söyledim. bir de altınları da yakın zaman da kendilerine ulaştıracağımı hasta işlerinden dolayı aksama olduğunu bunu içinde kusura bakmamaları gerektiğini söyleyip konuyu kapattım o da ben de yazmıyoruz birbirimize. zaten ben hala engelliyimAyrıldıktan sonra siz sessizliğinizi korumuşsunuzdur inşallah. Bu gibi durumlarda en iyi ve en acı cevap istikrarlı bir sessizliktir çünkü.
bana diyorlardı zaten kv çok huysuz diye de olsun diyordum anneannem yaşında kadın severim ben onu diyordum. ben sevdim de o pek sevmemiş beniSenin isine kayinvaliden engel olmus. Bence kayinvalidene dualar etmeye basla ki yuzunu simdiden gosterdigi icin. Ne kadar ucuzmuslar demek taktiklari iki yarim bir ceyregi istediler Anladigim kadariyla ailenizin durumu eski nisanlininzdan iyi bunu da kompleks yapmislar. Sadaka verin yolunuza devam edin. Siz de onu ve ailesini engelleyin ve silin telinizden. Verilmis sadakaniz varmis.