- Konu Sahibi _MedceziR_
ah şu mesaj syaısıda olmazsaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ilacı nerden temin edildiğini buldunuzmukbr ciğim; 1 paketi 600 tl mi? nerden temin ettiniz? ben de yaptırmak istiyorum tanıdık doktorum var plastik cerrah
rica etsem uygular ama ilaç kaça?
hic korktugum gibi olmadi 10 dakika surmemistir sadece sabah kahvalti etmemistim igne ilk girdiginde hafif bir acidi sonra uyusuyor hissetmiyosunuz biraz tansiyonum dustu yapilirken ama ne kizardi ne morardi kisiden kisiye degisiyor heralde ,25 inde birdaha kontrole gidicem benim gozaltlarimda hafif cokme vardi yorgun bir ifadem vardi oyuzden yaptirdim
Merhabalar ben de bugün yaptırdım,sonucu paylaşırım sizlerle..[/paylasımlarını beklıyoruz canım dr fıyat bılgısı verebılırmısın
Merhabalar ben de bugün yaptırdım,sonucu paylaşırım sizlerle..[/QUbeklıyoruz canım dr fıyat bılgısıde verırmısın
Merhabalar ben de bugün yaptırdım,sonucu paylaşırım sizlerle..[/QUbeklıyoruz canım dr fıyat bılgısıde verırmısın
yaklaşık 1 ay oldu.. 1600 liraya mal oldu.. ama değdi diebilirim. fazla cukurluk vardı gözalrtlarmda. şimdi eski hallerni hatrlayamıyorum. morluklara pek fyda etmiyor. ama iyi dolduruyor. 2 seansta yapıldı. ilk seferde azar azar yaptık ikincide rötüşladı..
dolgularda dikkt etmek gereken şey kayabiliyolar.. yer degiştirebiliyolar :)) bu yüzdn 2 gnde bir bildgnz cilt kremyle masaj yapıp yerlerine oturtmak gerekiyor. ayrıca bunu yaptıgınz zaman topkalanmayı da engelliyosunz..
şuanda hiçbi sıkntım yok ve çok memnunum .. dolguyu yaptrdgım yer yrd.dç. dr lütfü eroğlu.. gayet memnunum :) tavsiye ederim bayanlar :)
bende yaptım bu dolguyu goz altlarıma nisan ayında bende cukur ve morlu var baya buyuzden 2 kere yaptım bir yeterince olmadı. zamanla iyice yerşelti ve fark oldu iyi anlamda ama tamamen morluk ve kırıiık geçmedi tabi ama daha iyi olduğu kesin...
bende yaptım bu dolguyu goz altlarıma nisan ayında bende cukur ve morlu var baya buyuzden 2 kere yaptım bir yeterince olmadı. zamanla iyice yerşelti ve fark oldu iyi anlamda ama tamamen morluk ve kırıiık geçmedi tabi ama daha iyi olduğu kesin...
Biz de geçen hafta bir doktor arkadaşım ile beraber tavsiye üzerine ve formlardaki yorumları okuyarak gözaltı dolgusu yaptırmak için Dr Mehmet Akgün'e gittik. Bana yapmadı. Gerek yok dedi. gözaltı kremi önerdi. Sonuç alamazsan mezoterapi yaparız daha sonra dedi. Doktor arkadaşıma da kanül kullanarak teosiyal redensity yaptı. 54 yaşındaki kadın işlemden 5 dakika sonra adeta 15 yaş gençleşti. Şişebilir, ödem olabilir 1-2 gün dedi ama ödem de olmadı. Morarma da olmadı. Uzak noktadan uygulama yapacam , morarma ihtimali az da var. Hazırlıklı olun demişti ama hiçbirşey olmadı. Çok güzel oldu. Kıskandım doğrusu. Rakam da çok uygun idi. Buradan yazmak doğru mu bilemiyorum ama 900 falan değildi hiç. Neyse merak eden arar öğrenir.
soyle fıyatını merak ettım bı sakıncası yok fıyat vermenın kafamızda bı rakam olussun