Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

tamam canım hallettik.......bende memoriali araştırıyorum biraz anlatsana lütfen..........nasıl biyer ilgi var mı???ücret konaklama falan?????
Ben memorial hastanesinden genel olarak çok memnun kalmıştım. Bebek için problem oluncada ilk aklımıza gelen hastane bu yüzden orası oldu. Çok şükür yanıltmadılarda bizi. Sonuçta ilk denememde hamile kalmama yardımcı oldular kalbi atmayınca aldırmak zorunda kaldım. İlgiyi sormuşsun ben memnun kaldım çok yoğun çalışmalarına rağmen yinede ilgi vardı. Konaklamasınında olduğunu broşürlerinde görmüştüm ve burda başka şehirlerden gelen arkadaşlardan okumuştum.

evet cnm olabilir ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum lucrine başlıycam heralde hazirandada iğnelere geçerim inş temmuzdada trnsfer olur senin dr kim benim hakan hoca

biz biraz uzakta oturuyoruz ama anatoliaya başlarsam benimk,ide hakan hoca olacak bu ay da boş durmuyoruz diyarbakırda aşılama yaptırıcaz belki tutar da tüpe gerek kalmazlaelaelaelaelae

Mrb canım çok iyi düşünmüşün.bende 500 adette salavat alayım şimdilik okuduktan sonra yine alabilirim inşallah.

plum mrb. daha öncede görüşmüştük seninle. bende memorialde tedavi olmuştum kısmetse yine oraya gidecem.bende çok memnun kalmıştım. sen memorial konuk evinde kaldınmı. bende transferden sonra bir gece kalmayı düşünüyorum istanbuldayım ama evimiz 4. kat merdiven çıkmaktan korkuyorum. acaba bi zararı olurmu diye. konuk evi ücreti ne kadar biliyormusun.

Merhaba arkadaslar,hepinizin tedavisi hayirli olsun guzel;mujdeli haberler vermek dilegiyle insallah :)

Bende,temmuzun 1'de basliyorum ignelerime,kisa protokol uygulanacak. Sorunum : Polikistik ovarium.

Tedavim Acibadem kadikoy hastanesi,Doktorum Cem demirel...

Cok heyecanliyim,ilk tedavim ... Daha once hicbir deneyimim yok klomen'le yumurta takibi disinda , herkese bol sans Rabbim yuzumuzu guldursun insalllah ....

ben 1.000 tane salavat-ı şerif alamak isterim çok iyi düşünmüşsün canım arkadaşım ;bir de bizim bir hocamız var oda transfer den sonra bana YA HAFIZ tesbifatı oku demişti

Ben nisan ayında memorialde micro yaptırdım trasferden sonra bir gece konuk evinde kaldık.İki kişilik oda 125 euro,tek kişilik 80 euro,suit oda 200 euro idi ozaman.

Mrb. cnm ne zamandır karşılaşamadık senle.Ben konuk evinde kalmadım transferden sonrada 45 dk belki 1 saat dinlendirildim.Trafik olduğu için 1,5 saatte yavaş yavaş eve geldik.İlk gün evimde kaldım. Ertesi gün de anneme gittim. (3. kat)1 Haftada annem baktı bana. Aslında cnm ben dört kat merdiven çıkmanın bir zararı olucağını sanmıyorum tabi yavaş yavaş. Ama bir yandanda sen kendini nasıl iyi huzurlu hissediceksen öyle yapmanda yarar var bence.

ben 1.000 tane salavat-ı şerif alamak isterim çok iyi düşünmüşsün canım arkadaşım ;bir de bizim bir hocamız var oda transfer den sonra bana YA HAFIZ tesbifatı oku demişti

tamam canım sana 1000 salavat katdettim..ya hafız tesbihatınıda haziran sonu gibi başlayalım.......onuda sen kaydediver......ondan bayagı çok çekelim.......

tekrar memoriale gidecek kardeşlerim
erkek doktor istememek gibi bi şansımız var mı orda.......
yani ben semra hocayla başından sonuna lkadar götürürmüyüm...............yoksa rastgele hangi hoca gelirse o mu yapıyo tedaviyi................

Tabikide dr tercihini yapabilirsin bu senin en doğal hakkın. Eğer talebini söylersen sana yardımcı olurlar benim gördüğüm memorialda bayan dr ağırlıktaydı zaten.

arkadaşlar ben de 500 salavat-ı tefriciye okumayı düşünüyorum. Erken biterse gene alırım. Hoşçakalım, herkesin Allah yardımcısı olsun.

aslında haklısın ben çok evham yapıyorum sanırım. zararı olsa göndermezler 1 gece kalırsın hastanede değilmi. çok korkuyorum bu seferde olmamasından o yüzden daha dikkatli olmaya calışıyorum. hakkımızda hayırlısı. belki temmuzda hastanede karşılaşırız kim bilir.

Evham derken sen beni görseydin hemşire çıkabilirsiniz dedikten sonra resmen uzay yürüşü yaparak hastaneyi terkettim :roflol: bir kolumdanda eşim tutuyor. Napalım be cnm kolay mı elde ediyoruz biz. Hepimizin amacı aynı anne olmak için çırpınıyoruz. İnşallah karşılaşırız cnm seninle orda.

HIRAM...

Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun..

Benim tedavim,yurtdisindan geldigim icin herhalde kisa protokol . Toplam 17 gun kalacaz istanbulda... temmuzun 1;de basliyoruz insallah.:dance:

Cok heyecanliyim,istanbulada ilk gidisim.. hem tatil hem tedavi olacak bizim icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…