merhabalar.listemiz çabucak dolmuş.inşaallah pozitif listemizde böyle dolu olur.ismimin karşısında ??????? işareti olan biyer var.hemen yazayım 4. demem olacak.birde bi teklifim var arkadaşlar.listemiz ilk sayfada olursa ulaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum.sevgiler...
hiram ben de anatolia da yaptırmayı düşünüyorum belki aynı döneme rastlarız
canım evet bencede ilk sayfada olsa iyi amma ben yapamıyon kisenağlamasenağlama
selam canim benim....bende temmuzda insallah tüp bebek tedavisine baslicam...aslinda hazirandi...ama yetismedi...hatime hazirim...yaparim...ne kadar cüz verirsen okumaya calisirim...Rabbim dualarimizi kabul etsin
kızlar listemizde şuan tam !!!!!!!!!!!!!!!!!23!!!!!!!!!!!!!!! aynı heyecanla çarpan kalp var.........hepimiz mucizelerimiz için duaya başlıyoruz bugünden itibaren ve bu 23 kişinin isminede dahil dua inşaallah................
şimdi benim bi fikrim var....eger kabul edilirse tabiiki........
kuran okumayı bilenlerle temmuz bitene kadar hatim indirelim ve bu bir degil birkaç hatim olsun.........yani eger yeterli sayı bulabilirsek 2 haftada bir hatim duası yaparız.......(katılmak isteyenle)........bu arada kuran okumayı henüz ögrenmeyen kardeşlerimizlede ve tabii katılmak isteyen herkesle salavat hatmi yaparız.......(hem üç aylarda geliyor bu arada))
lütfen fikirlerinizi belirtin....... hemen başlasak o kadar çok kardayız......
selam canım,ben salavat hatmine katılabilirim,kaç tane okucam,ve tam olarak hangisini okumam gerekiyor yazarsan sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?