Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Kizlar ben,korkuyorum birazcik aranizda daha once tup yaptiran varmi?? igneler acitiyormu?? yumurta toplama islemini genel anestezi altindami ,lokalmi yaptridiniz? ne biliyim anlatin biraz hazirlikli olayim... Insanin cani cok yaniyormu merak ediyorum. kafamçokkarıştı

dediğin gibi kolaymı buluyoruz.bende çok hata var hiç dikkatli davranmadım. transferden sonra eve geldim kapıda da komşular yakaladı bide onlara laf anlat elimde de 2 çanta 4. kata çıktım dinlenmeden. şimdi öyle kızıyorumki kendime daha dikkatli olabilirdim. belki bu sebep olmamış olabilir ama yine de üzülüyorum.kolaymı tedavi olmak o kadar emek vermek.neyse akkıllandım tecrübelendim artık acemilikte var dı işin içinde. sağlıklı sıhatli olsunda Rabbim inşallah ikincide nasip etsin.

canım biz ne kadar korma desekte sen yine de korkacaksın yaşamadığın için. ama inan korkulacak bişey yok. rahat ol.tedavin ne zaman başladı ne zaman bitti anlamayacaksın. iğler çok ufak çoğu cilt altı zaten açıtmıyor.kendin yapıyorsun. ben de en çok yumurta toplama işleminde korkuyordum onuda genel anestezi altında yaptılar yarım saat bile sürmedi uyandığımda kasıklarımda adet ağrısı gibi ağrı vardı ağrı kesici alınca geçti oda.ama olsa yine genel anestezi altında olmasını isterim.için rahat olsun sonunda anne olacağını düşün rahatlamaya çalış.hele bir de Rabbim nasip ederde sağlıklı bi şekilde kucağımıza alabilirsek yavrularımızı daha isteriz ki değilmi??

kızlar bu arada tedavi öncesinde yaptığınız özel bişeyler varmı? ben şuanda sadece folbiol kullanıyorum. doktorum bana kan değerim düşük olduğu için et yememi ve bol bol sebze tüketmemi söyledi. ayrıca demir hapı içmemi söyledi onuda hiç sevmiyorum yan etkileri oluyor.

Valla ben,folik asit kullaniyorum,pozitif olmaya calisiyorum,en onemliside bu herhalde,inanmak,basarmanin yarisidir derlerya. Oyle yapmaya calisiyorum iste. Kafama hicbirsey takmamaya calisiyorum. Stresli ortamlardan uzak olmaya calisiyorum...

Beslenmeye gelince,cok fazla dikkat ettigim soylenemez,zaten eti seven bi insanim normalde sebze cok fazla yemiyorum,aslinda bende biraz sebze yemeye calissam iyi olacak.. Benden bu kadar.. :)

cnm benim de yaptığım bişey yok bende sadece folbiola devam ediyorum mevsim sebze ve meyvelerini yemeye çalışıyorum. Ama aslında şu doğal kürleri de merak etmiyor değilim.

Hayırlı olur umarım tedavin. Korkunu anlıyorum ama inan okadar çabuk oluyor ki herşey bir bakmışsın transferin olmuş beklemedesin...Canını yakan hiç bir şey yok tedavide iğneyi kendin yapacaksın dediklerinde şaka yapıyosunuz demiştim imkanı yok yapamazdım normalde. Ama sonunda bebeğe yaklaşmak olunca öyle bir yapıyosun ki... İğneler küçük ve cilt altı acıtmıyor.Yumurta toplama genel anesteziyle olmuştu böylesi bence daha iyi hiçbir şey hatırlamıyorsun acı duymuyorsun.Sonrasında ağrı kesici veriyorlar zaten. Tedavi süreci göründüğü gibi korkunç ve karışık değil yani cnm.

ya kızlar o folbiol dediginiz şey de ne
bende alayım faydasını söyleyinde................

ya kızlar o folbiol dediginiz şey de ne
bende alayım faydasını söyleyinde................

folik asit cnm folbiol. Bebeklerde en çok sinir sistemi için gerekli olduğunu söylemişti doktorum.Yeni oluşan bebeklerde beyin ve omirilik hastalıklarını engellediğini biliyorum ben. Belki sana da vermiştir ayrı olarak değilde genel vitamin vermişse içinde mutlaka oda vardır cnm. Doktoruna mutlaka danış ama öyle kullan yinede.

arkadaşlar bir bilen varsa lütfen açıklasın neye göre uzun yada kısa oluyor. Ben de sorun yok ve doktor kısa protokol dedi. Hep uzun olacak diye bekliyordum, şaşırdım, ama diğer yandan da daha az iğne alacağım için sevindim. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Bir de ilk gonal f kaç doz vuruluyorsunuz?
Teşekkürler:)

canım neye göre kısa uzun oldugunu bilmiyorum ama gonal-f senin hormon seviyene göre başlanıyo...
herkesle aynı olmaz yani

canım teşekkürlerde hiç bana vitamin falan vermemişti öncekiler....şaşırdım şimdi sen söyleyince......
ayrıca daha biz hiç bir hastaneyle görüşmede yapmadık...aslında başlamak lazımdı demi

Cnm zaten herkez vitamin kullanılacak diye bişey olduğunu sanmıyorum.Folik asidi Bir çok kişi hamile kaldıktan sonra kullanıyor bizlerin ki planlı gebelik olduğu için önceden (yaklaşık iki üç ay önceden özellikle) kullanma şansımız var.Normal hamilelerede veriliyor. Başvurunca yönlendireceklerdir seni mutlaka sen de folik asit açısından zengin besin maddelerini tüketmeye çalışabilirsin şimdilik bence.

plumum canım teşekkürler...........ben daha nerye gitceme bir karar versem......ahhhhhh aaaaahhhh

canım ilkinde bende de bi sorun olmamasına rağmen kısa protokol olmuştu. bu sefer uzun protokol olacak.normalde bayanda bi sorun yoksa uzun protokol tercih ediliyor ama sanırım benim zamanım sınırlı idi doktorum o yüzden kısa uyguladı.kısa daha yüksek dozda iğne oluyorsun uzun protokolda uzun sürede düşük dozda iğne vurunuyorsun.ben ilkinde 225 ml gonalf ile başlamıştım. 11 gün sürdü. son 7 gün 3 tane iğne vurunmaya başlamıştım.26 tane yumurtam olmuştu.ama iğnelerin dozları kişiden kişiye değişiyor.

kızlar lucrine ne zaman başlıyorsunuz. ben 18 mayıta adet gördüm. ama geceydi.
o nedenle 7 haziran yada 8 haziranda başlıyorum lucrine . benimle birlikte yakın tarihlerde başlayan varmı. bu süreci beraber yaşayalım. heyecanımı ortak yaşayacak arkadaşlara ihtiyacım var.

kimler memorial de başlayacak ve ne zaman . merak ediyorum. ben haziran orrtasında memorial de olacağım inşallah. orada da görüşmek isterim.

canım ben lucrine haziran 28'de başlayacağım. sen bayağı yol almış olursun o zamana kadar. temmuz 10 gibide hastaneye muayene için giderim. bunlar şuan için tahmini belki 1-2 gün erken veya geç olabilir. bide gece olunca ogün 1. gün oluyor değilmi? ayrıca memorialdeyim bende.

Slm herkeze. Ben de lucrınle başladım. Bugün üçüncü günüm. Anatolıaya gidiyoruz bu sefer. 3. denemem bu.Adetimle birlikte de gonalf e başlıycaz nasipse.
Kayracım bana adetimin 21. günü başlattılar lucrini. 10mg oluyorum günde. sen ne zaman başlıyorsun?

Gelincik merhaba,

Sen de bir problem olmamasına rağmen bence baya yumurtan toplanmış. bu sayı ancak pko olan arkadaşlarımızda oluyor diye biliyordum. Peki kaliteleri ve döllenme oranları nasıl dı? Kalanları dondurup denediniz mi tekrar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…