Evham derken sen beni görseydin hemşire çıkabilirsiniz dedikten sonra resmen uzay yürüşü yaparak hastaneyi terkettim :roflol: bir kolumdanda eşim tutuyor. Napalım be cnm kolay mı elde ediyoruz biz. Hepimizin amacı aynı anne olmak için çırpınıyoruz. İnşallah karşılaşırız cnm seninle orda.
Kizlar ben,korkuyorum birazcik aranizda daha once tup yaptiran varmi?? igneler acitiyormu?? yumurta toplama islemini genel anestezi altindami ,lokalmi yaptridiniz? ne biliyim anlatin biraz hazirlikli olayim... Insanin cani cok yaniyormu merak ediyorum. kafamçokkarıştı
kızlar bu arada tedavi öncesinde yaptığınız özel bişeyler varmı? ben şuanda sadece folbiol kullanıyorum. doktorum bana kan değerim düşük olduğu için et yememi ve bol bol sebze tüketmemi söyledi. ayrıca demir hapı içmemi söyledi onuda hiç sevmiyorum yan etkileri oluyor.
cnm benim de yaptığım bişey yok bende sadece folbiola devam ediyorum mevsim sebze ve meyvelerini yemeye çalışıyorum. Ama aslında şu doğal kürleri de merak etmiyor değilim.kızlar bu arada tedavi öncesinde yaptığınız özel bişeyler varmı? ben şuanda sadece folbiol kullanıyorum. doktorum bana kan değerim düşük olduğu için et yememi ve bol bol sebze tüketmemi söyledi. ayrıca demir hapı içmemi söyledi onuda hiç sevmiyorum yan etkileri oluyor.
Kizlar ben,korkuyorum birazcik aranizda daha once tup yaptiran varmi?? igneler acitiyormu?? yumurta toplama islemini genel anestezi altindami ,lokalmi yaptridiniz? ne biliyim anlatin biraz hazirlikli olayim... Insanin cani cok yaniyormu merak ediyorum. kafamçokkarıştı
ya kızlar o folbiol dediginiz şey de ne
bende alayım faydasını söyleyinde................
folik asit cnm folbiol. Bebeklerde en çok sinir sistemi için gerekli olduğunu söylemişti doktorum.Yeni oluşan bebeklerde beyin ve omirilik hastalıklarını engellediğini biliyorum ben. Belki sana da vermiştir ayrı olarak değilde genel vitamin vermişse içinde mutlaka oda vardır cnm. Doktoruna mutlaka danış ama öyle kullan yinede.
canım teşekkürlerde hiç bana vitamin falan vermemişti öncekiler....şaşırdım şimdi sen söyleyince......
ayrıca daha biz hiç bir hastaneyle görüşmede yapmadık...aslında başlamak lazımdı demi
arkadaşlar bir bilen varsa lütfen açıklasın neye göre uzun yada kısa oluyor. Ben de sorun yok ve doktor kısa protokol dedi. Hep uzun olacak diye bekliyordum, şaşırdım, ama diğer yandan da daha az iğne alacağım için sevindim. Bilgisi olan varsa yazsın lütfen. Bir de ilk gonal f kaç doz vuruluyorsunuz?
Teşekkürler:)
kızlar lucrine ne zaman başlıyorsunuz. ben 18 mayıta adet gördüm. ama geceydi.
o nedenle 7 haziran yada 8 haziranda başlıyorum lucrine . benimle birlikte yakın tarihlerde başlayan varmı. bu süreci beraber yaşayalım. heyecanımı ortak yaşayacak arkadaşlara ihtiyacım var.
canım ilkinde bende de bi sorun olmamasına rağmen kısa protokol olmuştu. bu sefer uzun protokol olacak.normalde bayanda bi sorun yoksa uzun protokol tercih ediliyor ama sanırım benim zamanım sınırlı idi doktorum o yüzden kısa uyguladı.kısa daha yüksek dozda iğne oluyorsun uzun protokolda uzun sürede düşük dozda iğne vurunuyorsun.ben ilkinde 225 ml gonalf ile başlamıştım. 11 gün sürdü. son 7 gün 3 tane iğne vurunmaya başlamıştım.26 tane yumurtam olmuştu.ama iğnelerin dozları kişiden kişiye değişiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?