• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

sa. arkadaşlar bende varım inş. temmuz annesi olmaya adayım;1.denememi memorıal de yaptım malesef olmadı dondurulmuş 3 tane emb.var hayırlısı ise onlarla denemyi düşünüyoruz RABBıM hepimizin kucaklarını doldursun dualarımızı kabul etsin inş.

merhabalar.listemiz çabucak dolmuş.inşaallah pozitif listemizde böyle dolu olur.ismimin karşısında ??????? işareti olan biyer var.hemen yazayım 4. demem olacak.birde bi teklifim var arkadaşlar.listemiz ilk sayfada olursa ulaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum.sevgiler...

açıklamanız için çok teşekkürler. Biraz olsun yüreğime su serpildi. Beni de uğurlu listeye eklerseniz çok sevinirim. İlk denemem olacak, sonucu inşallah temmuzda alacağız. :teytey: ve sevinçten hep beraber uçacağız.

merhabalar.listemiz çabucak dolmuş.inşaallah pozitif listemizde böyle dolu olur.ismimin karşısında ??????? işareti olan biyer var.hemen yazayım 4. demem olacak.birde bi teklifim var arkadaşlar.listemiz ilk sayfada olursa ulaşmamız daha kolay olur diye düşünüyorum.sevgiler...

canım evet bencede ilk sayfada olsa iyi amma ben yapamıyon kisenağlamasenağlama

hiram ben de anatolia da yaptırmayı düşünüyorum belki aynı döneme rastlarız

evet cnm olabilir ben şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum lucrine başlıycam heralde hazirandada iğnelere geçerim inş temmuzdada trnsfer olur senin dr kim benim hakan hoca

Merhaba kızlar ınŞallah hepınızın tedavılerı Çooook gÜzel geÇer ve temmuzda kÜÇÜk mucızelerınızle bırlıkte olmaya baŞlamıŞ olursunuz.bende ıstıyoruuuuuuummmmm ama.gerÇı temmuzda tÜp bebek ÇalıŞmalarına baŞlayamayız ama belkı allah banada doĞal yoldan verır.madem mucızesını ısteyenlerın sayfası bende ıstıyooooorruuuuuummmmm

selam kızlara.s.bende haziranda umut tüp bebekte tedaviye başlıcam kısmetse,perşembe günü ön görüşme yapıcam.şimdilik temmuzda anneliğe aday adayıyım:CüvCüv::lepi:

kızlar listemizde şuan tam !!!!!!!!!!!!!!!!!23!!!!!!!!!!!!!!! aynı heyecanla çarpan kalp var.........hepimiz mucizelerimiz için duaya başlıyoruz bugünden itibaren ve bu 23 kişinin isminede dahil dua inşaallah................
şimdi benim bi fikrim var....eger kabul edilirse tabiiki........
kuran okumayı bilenlerle temmuz bitene kadar hatim indirelim ve bu bir degil birkaç hatim olsun.........yani eger yeterli sayı bulabilirsek 2 haftada bir hatim duası yaparız.......(katılmak isteyenle)........bu arada kuran okumayı henüz ögrenmeyen kardeşlerimizlede ve tabii katılmak isteyen herkesle salavat hatmi yaparız.......(hem üç aylarda geliyor bu arada))
lütfen fikirlerinizi belirtin....... hemen başlasak o kadar çok kardayız......

selam canim benim....bende temmuzda insallah tüp bebek tedavisine baslicam...aslinda hazirandi...ama yetismedi...hatime hazirim...yaparim...ne kadar cüz verirsen okumaya calisirim...Rabbim dualarimizi kabul etsin

selam canim benim....bende temmuzda insallah tüp bebek tedavisine baslicam...aslinda hazirandi...ama yetismedi...hatime hazirim...yaparim...ne kadar cüz verirsen okumaya calisirim...Rabbim dualarimizi kabul etsin

tamam canım hayırlısı olsun senide kaydedelim listeye.........
şuan fazla kişi olmadıgından sen 2 haftada kaç cüz okuyabilirsen o kadar al..............mesela eger 5 cüz okurum diyorsan 2 den başla.çünki 1inci cüzü ben okudum.2-3-4-5-6 dahil oku..tabii sayıyı bildir..ben not tutucam.....(isminizle)

kızlar listemizde şuan tam !!!!!!!!!!!!!!!!!23!!!!!!!!!!!!!!! aynı heyecanla çarpan kalp var.........hepimiz mucizelerimiz için duaya başlıyoruz bugünden itibaren ve bu 23 kişinin isminede dahil dua inşaallah................
şimdi benim bi fikrim var....eger kabul edilirse tabiiki........
kuran okumayı bilenlerle temmuz bitene kadar hatim indirelim ve bu bir degil birkaç hatim olsun.........yani eger yeterli sayı bulabilirsek 2 haftada bir hatim duası yaparız.......(katılmak isteyenle)........bu arada kuran okumayı henüz ögrenmeyen kardeşlerimizlede ve tabii katılmak isteyen herkesle salavat hatmi yaparız.......(hem üç aylarda geliyor bu arada))
lütfen fikirlerinizi belirtin....... hemen başlasak o kadar çok kardayız......

selam canım,ben salavat hatmine katılabilirim,kaç tane okucam,ve tam olarak hangisini okumam gerekiyor yazarsan sevinirim...

selam canım,ben salavat hatmine katılabilirim,kaç tane okucam,ve tam olarak hangisini okumam gerekiyor yazarsan sevinirim...

tamam canım..hani ''allahumme salli salaten kamileten ''''''diye başlayan varya onu çekicez inş.bunun hatmi 4444 olmalı.bunu bir kez yapabilirmiyiz bilemiyorum ama başlamak lazım yinede..........sen kaç tane okumak istiyorsan sayısını yaz

hıımm salatı tefriciye yani,şimdilik 500 alabilirim.bitirirsem yine alırım.ne olur ne olmaz.birşey sorucam,bunu okurken sürekli abdestli olmak gerekiyormu,yoksa abdestsiz okunurmu??

yani sürekli rasulullahı anacagımız için saygı üzere abdestli olmak gerekir.........ki rasulullahın maneviyatı anıldıgı yerde hazır bulunurmuş......

canlarım tefriciye hatmini temmuz sonuna kadar yapcaz inşaallah...........ne kadar okuyabilirsen o kadar çok al....ki temmuz bitmeden bitirirsen tekrar veririz.........

Back
X