merhaba kızlar benimde tedavim temmuzun başında, ikinci denemem, ilkinde tutmuştu ama kalbi atmadığı için aldırmıştım inşallah bu sefer bebeğim yine gelir ve hiç gitmez bana sıkı sıkı tutunur yanlız hastane konusunda kararsızım biraz yardım etseniz
ben haziranda lucrine başlıyorum. haziran 18 gibide hastanede başlarım sanırım. yumurta toplama transfer derken sanırım temmuzda biter inşallah. hayırlısıyla atlatırız inşallah. benim bir kızım var oda tüpbebek. 6 yaşında . şimdi ikinciye başlıyorum. tecrübe olunca başımdan geçecekleri az çok biliyorum. geçen sefer acemilikten sadece heyecan vardı. şimdi korkuda eklendi. tüpbebek süreci bayanlar için çook zor bir süeç. Allah hepimizin yardımcısı olsun inaşllah.
bende temmuzda mucize bekleyenlerdenim.ameliyat sonrası 2 ay dkh kullanıyorum.temmuz ayında umut tup bebege gıdıp baslayacagız kısmetse.bende tek tüp çikolata kistinden dolayı tıkalıydı alındı,eşiminde morfolojik bozukluğu var.bakalım ya kısmet.
canım sanada çok geçmiş olsun ..................
inşaallah bu kez yüzümüz hayırlısıyla güler...........sen nerde yaptırıyosun nasipse....
canım rabbim yardımcımız olsun...........sende gerçekten zor zamanlar geçirmişsin ama inşaallah bu kez O nun nizniyle eline ayagını kavuşacaksın.....bu arada hangi şehir düşünüyosunuz tedaviye.............[/QUOT
mesajını yeni okudum canım saol allah kimseye yaşatmasın, istanbul yada ankara gibi düşünüyorum tedaviyi ama tam karar veremiyorum:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?