amandacım hani memorıalde sana benim iilaçtan kalanı vermişti.....diyarbakırlı.....leyla...işte o.....5 aylık hamileymiş......
bu arada çok zor günler geçirdim.....depresyonda olabilirim....doktordan randevu aldım........psikologa gidiyorum....ben artık kafayı yemişmiyim ne olmuşum bi baksın bakalım.ççççççç
bende topikte kimseler yok diye uğramaz olmuştum... sizleri burda görmek çok güzel... Rabbime şükürler olsun bende anne adayıyım arkadaşlar... kayra yazınca bizim topiğide yaz arkadaşlar sevinsin diye hemen geldim... tek nzmyemiz kaldı inşallah en kısa zamanda o da bize sürpriz yapacak hemde ikiz ikiz doğurarak...
beni kırmadın sağoool canım beniiiiiiiim....tekrar hayırlı olsun....nzmyhn içinde AMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİN diyorum
beni sevdiginizi biliyorum ve benim için dua ediyorsunuz...........Allah razı olsun ama ben bu aralar tamamen bu fikirden sıyrılmak üzereyim......şimdi tek danışıp soracagım biri kaldı oda bana yok derse tedavi defteri benim için kapanacak..........Rabbim dogal yoldan gönderirseki amin inşaallah diyorum.....
nazime ve sıla gece gündüz dua ediyorum sizler için bende ikinci tedavime başlıycam inş yaza hepimiz için dualar ediyorum zor bir süreç ama bizimde imtihanımız böyle napalım inş en kısa zamanda gül kokulu bebişlerinizi kollarınızda bulursunuz hatta ağlamalarından bunalırsınız inş çok öpüyorum sizleri benim kızımn 1 yaşını kutladık tabi erken doğduğu için 1 yaşında değil aslında ama olsun kayra senin bebişler nasıl benimki yürümeye çabalıyor şu aralar daha var ama tay tay duruyor çok şükür emekleme yok ama olsun ikinci tedavime başlıycam yaza bana dua et cnm kayracım amanda mihriban sizler nasılsınız
gelincik hayırlı olsun cnm şimdiden dualarımız kabul oldu hepinizi çoook öpüyoruz hiramla hep dua ediyoruz:80::80:
silamcım teşekkür ederim canım........bende sana karşı en az senin kadar sevgi umut doluyum.....galiba en çok bebgi olmasını istedigim arkadaşım sensin...ama herşeyede hazırlamalıyız kendimizi.......bu hiç olmayabilir....ve dünyanın sonu degil...ben bu yıl bu fikre çok alışıgım elhamdülillah......kötü olmuyorum eskisi gibi...aglamıyorum......aslında duygularımı boşalttıgım için bu olabilir galiba....eft diye bir teknik var duydunmu bilmiyorum...ama benim gittigim psikolog bana ögretti bu teknigi.....hergün 15 dakika...yapıyosun...en az 2 ay..bu süre travmanın durumuna göre dedegişirmiş...sonunda bilinçdışımız bu sıkıntıyı halletmeye başlıyor kendi içinde...biraz araştır istersen sanada iyi geleceginden eminim......
nazime ve sıla gece gündüz dua ediyorum sizler için bende ikinci tedavime başlıycam inş yaza hepimiz için dualar ediyorum zor bir süreç ama bizimde imtihanımız böyle napalım inş en kısa zamanda gül kokulu bebişlerinizi kollarınızda bulursunuz hatta ağlamalarından bunalırsınız inş çok öpüyorum sizleri benim kızımn 1 yaşını kutladık tabi erken doğduğu için 1 yaşında değil aslında ama olsun kayra senin bebişler nasıl benimki yürümeye çabalıyor şu aralar daha var ama tay tay duruyor çok şükür emekleme yok ama olsun ikinci tedavime başlıycam yaza bana dua et cnm kayracım amanda mihriban sizler nasılsınız
gelincik hayırlı olsun cnm şimdiden dualarımız kabul oldu hepinizi çoook öpüyoruz hiramla hep dua ediyoruz:80::80:
silamcım bedava doktor muayenesi varmış...illa benide götürdüler.....doktor bana ne dedi biliyo musun......siz çok bakir bir hastasınız.daha sizde çok bişey denenmemiş...sadece düz tüp tedavisi yapılmış diyor..sorun bulunmadan yapıldıgı içinde tutmamış diyor...eşindeki sıkıntı degil tedavilerin negatif olması başka bir sıkıntı olmalıki negatif çıksın diyor...eger eşinden kaynaklansaydı embriyo oluşmazdı ve yaşamını 3 gün devam ettirmezdi diyor...demekki başka bir nedenden dolayı bebek tutunamıyo diyo........
vallahi şaşırdım......memorıal dedik dedik gittik bi şey yapmadılarsa ne yapılacak bilemiyorum....genetik bakalım dedi doktor...ben tedavi istemiyorum dedim...yaşın kıymetini bil dedi bana........bu tam aranılan yaş dedi......ama biz istemiyoruz....yani bu haldeykende yapılırmı bilmiyorumö........sonra diyorumki...herzaman isteyerek yaptırdık olmadı bu kez istemeden yaptırsak nasıl olur........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?