• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

amandacım tek kelimeyle müthişsiniz. örnek bi çekirdek aile gördüm:)) çok imrendim sizlere valla.. Rabbim nazarlardan korusun. sen bu kızı böyle süslersen dünürcülerden kurtulamazsın söyleyim... ben fikrimi söyleyim gökçe babaya daha çok benziyor... hep eşine bakmışın anlaşılan...Rabbim mutluluğunuz hiç bir zaman eksiltmesin ömür boyu sürsün canım arkadaşım...

Son düzenleme:
Amanda hosbulduk canim sagolaasin, gezdim tozdum geldim :))

Kizzzzz bu gokce hanim cok tatli olmus yaaaa,yanagina yapisasim geldi masallah barekAllah :)) NAsilda suslemisssin oyleee yerim elbisesiniiii :))
(Bu arada benim oglana baya kiz var burda haaa ) Bakalim hangisini sececek :))))) Hepsininde masallahi var :))

Cok guzel gorunuyorsunuz canim Rabbim nazarlardan saklasin..

Kayraninda dedigi gibi masallah gokce cok tontis bi kiz gibi duruyor valla, masallah..

Benim oglanda oyle cok tonton degil yaa, boyamji veriyor ne sipa anlamadimki hic oyle etli butlu bi oglan olmadi bir yonden iyide bazende hosuma gidiyor oyle bebekler..Aaslinda boyu ve kilosi orta cizginin baya
ustunde ama gorunuste hic oyle degil.. Aman saglikli olsunda canlar gerisi bos..

Bizde seni cok seviyoruzz canim opuldunuz mucukkkk. :16:

evettt bencede............elifimiz aynı babası...........
kız mihriban bu fıstıkların hepsi birbirinden güzel............süheylin işi zor valla...........ikincide oglandı demi senin.....

Gelincik .... iyim canim ne olsun yogun geciyor gunlerim, suheyl bey beni cok yoruyor geceleri hala yeni dgomus bebek gibi uyaniyor 8 aylik olduk ama hala bu sekilde :((( Birde hamilelikte eklenince ustune zor geciyor diyebilirim..

Ama esim sagolsun cok yardimci oluyor isten geldikten sonra ona dvrediyorum cunki artik kucagima alacak halim kalmiyor belim kopuyor sanki.

Ama genel olarak iyi gidiyor 24 haftalik oluyorum yarin.

Sen nasilsin?? insallah yakinda sende guzel haberlerini verirsin canim benim, rabbim nasip etsin cok bekletmeden insallah..

Nzmyhn......

He giz ikincide erkek, suphe yok ultrasonda hic cekinmeden gostrerdi kendisini beyfendi :) Zaten esimin sulalesi hepsi erkek tek tuk kiz var aralarinda genetikmidir bilmemki :)) .Kiz bebeklerini cok severim, ama hayirlisi tabiki onemli olan hayirli iyi insanlar ve evlatlar olmalari... Gerisi bos.

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim canlarım...
Evet genelde babaya benzetiyorlar (doğal olarak)

Mihriban evet canım kız çok senin Paşana... Kapanın elinde kalacak senin oğlanlar... Valla bana çok tombiş gelmiyor Gökçe Hanım, hatta en son kontrole gittiğimizde doktora 1 haftadır doğru dürüst hiçbirşey yemedi dedim doktor gülmekten çatlayacaktı... Başka birşey söylede inanayım dedi. Bir ayda alması gereken kiloyu tam olarak almış. Gayet standart kilosu sorun yok dedi... (bayağı gülüştük)
Bu arada 24 hafta oldu mu yaaa... Ne kadar çabuk geçmiş zaman... Bizim pıtırcıkları ne kadar beklemiştik, gün gün saymıştık, sanki bu küçük prense haksızlık mı ediyoruz ne ? Bak kızdım şimdi kendime...
Ama o teyzesini anlar baksana KK'ya bile gece 2:30 da girebiliyorum...

Gelincik canım inşallah tez vakitte sende çekirdek aile olmanın müjdesini vereceksin bizlere... Rabbim hayırlısı ile nasip edecek inşallah... Aslında çok süslemiyorum. Hatta ben oldukça sadelikten yanayımdır ama babamız tam bir süslü, kızıda kendisine benzetmeye çalışıyor... Ortada buluşuyoruz işte... Birde ne var biliyor musun görünce dayanamıyorsun aman şunuda alayım ayyyy buda çok güzelmiş... Birde sadece biz değil aile ve arkadaş çevremizde beğendikleri ne varsa alıp geliyorlar sağolsunlar... Anlayacağın bizim kız biraz şanslı.....

bayramınız mübarek olsun..... rabbim yenilere evlatlarınızla girmeyi nasip etsin...hatta babalarıyla bayram namazına giden oğlanlar analarıyla bayram temizliği yapan kızlar nasip etsiin

Kayraa, sagol seninde bayramin mubarek olsun, dualarinada amin diyorum. ALlahim herkesin muradini versin insallah..

Amanda... evet canim ben bile farketmiyorum zamanin nasil gectigini, kontrollerimi bile unutuyorum bazen... Hem suheyl, hem ev isleri derken gunler nasil geciyor anlamiyorum bile...

Suheyl, kac gundur cok hastaydi virus kapmis burnu akiyordu oksuruk bogaz agrisi hersey vardi. iki gecemiz nasil zordu anlatamam,surekli uyanikti.. HAmd olsun bugun iyi uyudu gece bende dinlendim bu sayede.. A
Ama simdi'de ev isi beni bekliyor baya temizlik isim var .. :85:

Kayracığım senin ve diğer tüm arkadaşların bende geçmiş bayramlarını kutluyorum...

Mihriban canım çok ama çok geçmiş olsun... Yaaaa bu kuzucuklar hastalandımı çok üzülüyorum ben yaaa... İnsan nasıl da çaresiz kalıyor. Gökçe'de ishal oldu (bulduğu her şeyi ağızına soktuğu için enfeksiyon kapmış) Allah hepsine sağlık sıhhat versin...
Ben bu bayram işleri es geçtim... Tek yaptığım temizlik Gökçe'nin totosu idi :)))) Bez değiştirmekten helak oldum...

Kayracığım senin ve diğer tüm arkadaşların bende geçmiş bayramlarını kutluyorum...

Mihriban canım çok ama çok geçmiş olsun... Yaaaa bu kuzucuklar hastalandımı çok üzülüyorum ben yaaa... İnsan nasıl da çaresiz kalıyor. Gökçe'de ishal oldu (bulduğu her şeyi ağızına soktuğu için enfeksiyon kapmış) Allah hepsine sağlık sıhhat versin...
Ben bu bayram işleri es geçtim... Tek yaptığım temizlik Gökçe'nin totosu idi :)))) Bez değiştirmekten helak oldum...

Sagol canim yaaa, hicc sorma ne zormus bebislerin hastaligi yaa :(( Birde suheyl ilk defa boyle grip oldu onun icin mi bilmem ama cok surdu,hala burun akintisi devam ediyor , bende hastalandim iki gundur ozaman dahada zor :((
Bu arada Gokce hanimada gecmis olsun, ishalde zor popolarida pisiyor yavrucaklarin .. Allahim hepsine sifa versin insallah...

Sagol canim yaaa, hicc sorma ne zormus bebislerin hastaligi yaa :(( Birde suheyl ilk defa boyle grip oldu onun icin mi bilmem ama cok surdu,hala burun akintisi devam ediyor , bende hastalandim iki gundur ozaman dahada zor :((
Bu arada Gokce hanimada gecmis olsun, ishalde zor popolarida pisiyor yavrucaklarin .. Allahim hepsine sifa versin insallah...

Mihriban canım sana da Suheyle de geçmiş olsun...

Elif Gökçe'nin ishalini geçirdik ama sanırım sizden bize grip bulaştı :))))
İki gündür o kadar kötü ki hiç nefes alamıyor burun tamamen kapalı, öksürüyor, bir hırıltı sormayın... Sanki karda yatmış yavrum... Nefes alamadığı için uyku uyuyamıyor...

Hepinize selamlar...

kızlar nasılsınız diye soracam ama okudugum kadarıyla herkes hasta.....................Rabbim hepimize bol şifalar versin..............öksürüm var şükür............bu günleride atlatırız inş........
eeee daha daha ne yapıyorsunuz...........ben hep koşturarak geçiriyorum zamanımı....akşamları oturuyorum...ondada çay içme zamanı.........meal derslerine gidiyorum........yakında tecvid derslerine başlıycam......aa bu arada memorıalde birlikte tedavi oldugumuz arkadaşlardan biri daha hamieymiş bugün haberini aldım........ben kendimi kaptırmak istemiyorum umutsuzluga ama görünen köyde kılavuz istemiyo.............

Nzmyhn canım evet ya bizler yada bebişler hasta... Allah çözümsüz dertler vermesin...
Benimde günlerim çok monoton olmakla beraber Gökçe Hatuna hizmetle geçiyor...

Bu arada Hamile olan arkadaşı ben tanır mıyım?

kızlar çok geçmiş olsun bebişlere de kendinize de çok iyi bakın..

nzmycim sen yine de umutsuzluğa kapılma, umut olmadan yaşanmıyor çünkü... nasibimizde varsa er yada geç olacak ben inanıyorum buna yeterki hayırlısından olsun...

ben bu yeni kk ya alışamadım..zor buluyorum sayfayı.. bizdede bayram zor geçti..zülal de idrar yolu enfeksiyonu şevvalde de astım çıktı.. melikedede vardı astım..genetikmiş. melikenin ankaradaki doktoruna götürüyoruz.. benden bu kadar herkese geçmiş olsun...... kusura bakmayın tek tek halinizi soramıyorum... kızları uyuttum biri hala ayağımda .... sadece nazmiyeye bişey söleyip kapataıyorum...gün doğmadan neler doğaaar

bu ay hamile kalsam ağustos da doğacak ne güzel bir ay doğum yapmak için:76: ah neredeeehemde evlilik yıldönümümde nerdeyse aynı zamanlarda olcak şuan bu dileğim kabul olsa en çok istediğim şeyy ağustos mucizem haberin gelse bu ay bi ama nerdee

Burdayımmmmm Kayracığım....
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin... Şevval kızımızın astımıda onun hayatını zorlaştırmayacak derecede olsun inşallah...

Nzmyhn canım hergün neler duyuyoruz... Geçen gün bir bayanın 17. denemesinde bebişine kavuştuğunu duydum. Sen benden daha iyi biliyorsun ki Rabbim nasip ettikten sonra olmayacak birşey yok...

Mihribancığım minik oğluşun nasıl bakalım :))) İnşallah bir sorun yoktur...

amandacım hani memorıalde sana benim iilaçtan kalanı vermişti.....diyarbakırlı.....leyla...işte o.....5 aylık hamileymiş......
bu arada çok zor günler geçirdim.....depresyonda olabilirim....doktordan randevu aldım........psikologa gidiyorum....ben artık kafayı yemişmiyim ne olmuşum bi baksın bakalım.ççççççç:52::52::52::52:

amandacım hani memorıalde sana benim iilaçtan kalanı vermişti.....diyarbakırlı.....leyla...işte o.....5 aylık hamileymiş......
bu arada çok zor günler geçirdim.....depresyonda olabilirim....doktordan randevu aldım........psikologa gidiyorum....ben artık kafayı yemişmiyim ne olmuşum bi baksın bakalım.ççççççç:52::52::52::52:

slm kızlar.nzmyhn sızde sorun ne.nerde denemeler yaptınız tupbebekte. bende bır turlu hamıle kalamayanlardanım:(((butun testlerım yapıldı rahım fılmım hormon testlerım yumurta takıplerım ama bende sorun cıkmadı.esımde varıkosel cıktı.5 ay once amelıyat oldu.amelıyat oncesı sayı 1 ccde 9 mılyon,ılerı h% 26 yavas h% 28,morfolojı % 2 idi.ve dna hasar testı yapıldı sınır % 15 olması gerekeırken bızımkı % 42 cıktı.yanı spermlerın yarısına yakını hasarlı cıktı:((( .amelıyat oldu esım.sayı 1 ccde 17 mılyon olmus.hareket % 22 yavas % 30 morfolojı % 2 idi.dna hasar testı yaptrmadık bır daha ama hala hamılelık elde dılmedı.her ay yıprandım artık.bende hamıle kalmak ıstıyorum.suan ıcım ıcımı yıyor dna ne alemde dıye.6 ay dolmadanda test yaptrmıyım yıne yuksek cıkarsa moralım bozulur dıyorum.ınsallah dna testımız dusmustur.cok uzuluyorum buna.cunku ınternette arastırdıgıma gore dna hasarı % 35 ten coksa mıkroyla bıle sans cok azmıs:14:

hıc tupebebek denemedım.yaza dusunuyorum.Rabbım herkesın gonlundekını versın kucaklarımızı saglıklı ve hayırlı evlatlarla doldursun ınsallah

Son düzenleme:
Back
X