Merhaba arkadaşlar,
Biz 10 haziranda lucrinle tedaviye başlayacaktık.ancak mayıs ayındaki reglimin 2. günü yaptırdığım hormon testinde TSH 6.8 çıktı..(bu değerle tedavi olsak bile tutmazmış veya düşük olurmuş) Doktor t3 ve t4 istedi bu sefer de t3 düşük çıktı.Endokrinoloji doktoruna gitmemi söyledi.End. doktoru 2.5 altında tedaviye başlamayın dedi.Trioid ulstrasonu çekildi (neyseki temiz çıktı) ve antikorlara vs. bakılcak yeniden kan aldılar.salı günü sonuçlar çıkacak.Ona göre ilaç dozu verecek.1 ay ötelemek zorunda kaldık.Gebelik olursa da her ay doktora end. doktoruna gideceğim, 1 ile 2.5 arasında kontrol altında tutmamız gerekir dedi. Sonuç olarak ben de temmuz ayında ilk tedavimi olacağım. Şimdi düşünmeye başladım acaba genetik test, pıhtılaşma vs. de önceden yaptırsam mı? Sorun eşimde, ona dns fragmantasyonu ve karyotip testleri yaptrıdık öbür hafta sonuçlar çıkacak, ben de bir sorun yoktu (tiroide kadar) Durum böyle...
ya canım ben senin dedigine göre hiç tedavi olmamalıymışım.....çünki benim başladıgımdada yüksek çıkmıştı...endokrinoloji doktoru ilk hafta yogun tedavi sonra azaltarak hapımı 2ye inmişti......yani artık siz sonuç olarak bir ay ertelediginize göre istedigin testleride yaptır kafanda soru işaretleri kalmasın........hem 1 aya kadar onlarında sonuçları çıkar......böylece rahatca tedavine başlarsın........RAbbim yüzümüzü güldürsün....:hooray:.