kızlar, nasılsıünıüz................
in-şallah iyisinizdir.............kimsecikler gelmemiş.......herkeste baharıün yorguynluguy, var herhalde......
-buy ,aarada dün ,kardeşim klavyeye çay döktü o yüzden harfler, nasıl isterse öyle çıükıüyo........kusu-r-a ,-bakmayıü-....-
ben- ,aşagı kata taşınıüyom ,yahuyuuu
gelinde ,biraz ,yardıüm edin..........artıük, kafam karıüştı evin durumunu görmeyeyim ,diye ,yanınıza ,geliyim dedim........
Selam canlarım bende artık uğrayamaz oldum, kızım beni yormaktan çok ilgimin başka şeylere kaymasını istemiyor :)))) Sürekli benimle ilgilen yanımda dur diyor.... Eeeee bende tabii onu kırar mıyım? Bizim kırkımız Pazar günü çıktı teyzeler, hatta bu Cumartesi Mevlutumuz var müsaitseniz bekleriz...
Arkadaşlar bugün güzel haberler aldım. Sizinle paylaşmak istedim. 23 Nisanda kontrole gittiğimizde kızım 3.235 kg'dı , bugünki tartımız 3.890 kg çok mükemmel olmasada standartı yakalamak üzereyiz. İnşallah en yakın zamanda açığı kapatacağız...
İnşallah sizin bebişlerinizde sizde gayet iyisinizdir. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin...
gözün aydın canım... maşalah elife......... ama çok panik yapıyorsun relax biiraz
selamunalekm kızlar
nasılsınız.......................ben şuan karmakarışık hallerdeim...............zamanım oldugunda vazarım..........alnız hepinizden dua isdiorum.......çok zor zamanlardaım..sıkındımın geçmesi için dua ediverin ne olur.........
selamunalekm kızlar
nasılsınız.......................ben şuan karmakarışık hallerdeim...............zamanım oldugunda vazarım..........alnız hepinizden dua isdiorum.......çok zor zamanlardaım..sıkındımın geçmesi için dua ediverin ne olur.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?