Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar, nasılsıünıüz................
in-şallah iyisinizdir.............kimsecikler gelmemiş.......herkeste baharıün yorguynluguy, var herhalde......
-buy ,aarada dün ,kardeşim klavyeye çay döktü o yüzden harfler, nasıl isterse öyle çıükıüyo........kusu-r-a ,-bakmayıü-....-
ben- ,aşagı kata taşınıüyom ,yahuyuuu
gelinde ,biraz ,yardıüm edin..........artıük, kafam karıüştı evin durumunu görmeyeyim ,diye ,yanınıza ,geliyim dedim........

kızlar, nasılsıünıüz................
in-şallah iyisinizdir.............kimsecikler gelmemiş.......herkeste baharıün yorguynluguy, var herhalde......
-buy ,aarada dün ,kardeşim klavyeye çay döktü o yüzden harfler, nasıl isterse öyle çıükıüyo........kusu-r-a ,-bakmayıü-....-
ben- ,aşagı kata taşınıüyom ,yahuyuuu
gelinde ,biraz ,yardıüm edin..........artıük, kafam karıüştı evin durumunu görmeyeyim ,diye ,yanınıza ,geliyim dedim........

kolay gelsin cancazım... yok ayol ne bahar yorgunluğu bahar yorgunluğuda neki benim sıpaların yanında....

Canlarım, bugün yine doktora gittik, Elif Gökçe hanımın burnu tıkandı ve kilo kontrolümüz vardı. Burun tıkanıklığı ile ilgili sadece sprey verdi. Ağız ve burnumuzdan kusmamız vardı ve geçmemişti Reflü ilacı verdi. Kilomuz ise bir haftada sadece 100 gr alıp 3.350 gr olduğumuz için mamaya başlıyoruz maalesef :((( Günde dört kez 60cc mama verelim ve anne sütünede devam edelim dedi...
Evet kızlar bizden bu haftalık haberlerde bunlar....

Umarım sizde durumlar çok daha iyidir... Hepinizi öpüyoruz opuyorumnanaktan
Veeeeeeeeeeee iyi haberlerinizi bekliyoruz...

Amanda,canim gecmis olsun insallah burnumuz acilir,kusmamizda en kisa zamanda gecer. Bizim oglusdada arada kusma oluyor hem agizdan hem burundan. Ama azaldi son donemlerde..

Mama konusuna gelince,hiiic kafana takma,bende cok uzuldum ama ne yapalim olmayinca olmuyor. Benim sutumde cok az yetmiyor,aslinda sutumun kalitesi iyi ,cunki ilk ay 1 kilo almisti,ama oglum doymak bilmedigi icin mecburen mamaya basladik.

Simdide gecen pazartesi kontrole gittigimizde oglum iki haftada 725 gr almisti,bu defada mamayi azaltmalisin boyle giderse cocuk obur olur dedi doktor,cunki grafigin ust sinirinda ustundeymis. Ama nasil azaltacam bilmiyorum,cunki durmuyorki surekli agliyor cok cabuk acikiyor,vermeyincede susturamiyorum. Goguslerimde zaten hal kalmiyor,dolmaya vakti kalmiyorki . Onun icin mecburen mama veriyorum ben..

nzmycim Allah kolaylık versin canım, bende taşınmayı düşünüyorum ama göze alamıyorum açıkcası. Sana çok çok kolay gelsinn...

amandacım, çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin miniğimize inşallah tez zamanda geçer rahatsızlıkları. onu çok çok öpüyorumm ....

mihiribanım maşallah bizim tosuncuğa. ay yerim ben onu doymuyor demek:)) neyse sende çok aç bırakma paşamızı ben kıyamam ona yavaş yavaş azalt birden bire çok fazla azaltmaki zorlanmasın yavrucak.

selam kızlar... ben uğrayamıyorum pek günler geçtikçe zorlaşıyor. önceden daha çok uyuyorlardı...şimdi azaldı......... aşımız vardı 2 gündür de ateş ve ağlama krizlerimiz var

Selam canlarım bende artık uğrayamaz oldum, kızım beni yormaktan çok ilgimin başka şeylere kaymasını istemiyor :)))) Sürekli benimle ilgilen yanımda dur diyor.... Eeeee bende tabii onu kırar mıyım? Bizim kırkımız Pazar günü çıktı teyzeler, hatta bu Cumartesi Mevlutumuz var müsaitseniz bekleriz...

aaaa maaşallah barekallah..................demek 40 gun geçi haaa...........
mevlnz haırlı olsun bu arada.............klavve sorunu devam edior ondan dolaı vazmıvorum

Selam canlarım bende artık uğrayamaz oldum, kızım beni yormaktan çok ilgimin başka şeylere kaymasını istemiyor :)))) Sürekli benimle ilgilen yanımda dur diyor.... Eeeee bende tabii onu kırar mıyım? Bizim kırkımız Pazar günü çıktı teyzeler, hatta bu Cumartesi Mevlutumuz var müsaitseniz bekleriz...

maşallah gökçemize 40 da çıktı, gelmeyi çok isterdim ama malesef:(( mevlüdnüz hayırlı olsun canım..

nzmye sen napıyon başlamadınmı tedaviye mayıs gibi felan diyordun. sanırım hala benim gibi beklemedesin.

Nzmyhn, canım sağol... Bu arada klavyedeki sorun sana ayrı bir hava kattı. Sen yaz canım biz gayet iyi anlıyoruz yazdıklarını.

Gelincik canım sıkma canını inşallah biz senin mevlüdüne geliriz kızımla.

Arkadaşlar fırsat bulamadığım için yazamıyorum ama değişik birşey de yok hani... Günler ve geceler uykusuz yorgun geçiyor, genelde alt temizleme, besleme, gaz çıkarma, kusma seyansları ve bebişin çamaşırlarını yıkama ve ütüleme işleri ile o kadar meşgul oluyorum ki daha fazlası ağır geliyor :)))))

Arkadaşlar bugün güzel haberler aldım. Sizinle paylaşmak istedim. 23 Nisanda kontrole gittiğimizde kızım 3.235 kg'dı , bugünki tartımız 3.890 kg çok mükemmel olmasada standartı yakalamak üzereyiz. ınşallah en yakın zamanda açığı kapatacağız...
ınşallah sizin bebişlerinizde sizde gayet iyisinizdir. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin...

Arkadaşlar bugün güzel haberler aldım. Sizinle paylaşmak istedim. 23 Nisanda kontrole gittiğimizde kızım 3.235 kg'dı , bugünki tartımız 3.890 kg çok mükemmel olmasada standartı yakalamak üzereyiz. İnşallah en yakın zamanda açığı kapatacağız...
İnşallah sizin bebişlerinizde sizde gayet iyisinizdir. Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin...

gözün aydın canım... maşalah elife......... ama çok panik yapıyorsun relax biiraz

gözün aydın canım... maşalah elife......... ama çok panik yapıyorsun relax biiraz

Sağol canım, aslında ben pek panik yapmıyorum ama çevre ve özellikle anneannemiz çok küçük çok küçük diyip duruyor. Benim için önemli olan sağlıklı olması gerisi detay...

selamunalekm kızlar
nasılsınız.......................ben şuan karmakarışık hallerdeim...............zamanım oldugunda vazarım..........alnız hepinizden dua isdiorum.......çok zor zamanlardaım..sıkındımın geçmesi için dua ediverin ne olur.........

selamunalekm kızlar
nasılsınız.......................ben şuan karmakarışık hallerdeim...............zamanım oldugunda vazarım..........alnız hepinizden dua isdiorum.......çok zor zamanlardaım..sıkındımın geçmesi için dua ediverin ne olur.........

hayırdır nzmyhan neyin var

selamunalekm kızlar

bizi merakta bırakma canım. Sıkıntın her neyse Rabbim kolaylaştırsın hayırlı bi şekilde çözülsün inşallah.

Back
X