merhaba kızlar rabbim izin verirse cuma günü şükürler olsun kızıma kavuşacağım spinal sezeryan olacağım ne olur dualarınızı eksik etmeyein benden artık geri sayım tam başladı hem heyecan hem mutluluk herşeyi bir arada yaşıyorum şükürler olsun yaradanıma
slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))
Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..
Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)
Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.
Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.
Simdilik bu kadar
Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm..))
Kızlar Bebeğime kavuştum Allahın izni ile dün taburcu olduk hasteneden... İkimizde sağlık yönünden iyiyiz çok şükür.. Emmede bazı sorunlar yaşadık ama şimdi daha iyiz... Şimdilik bu kadar yazıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi öpüyorum ....
NZMYHN ...... Sagol canim benim,hamd olsunn simdi iyim annemler geldiler baya bi duzeldi moralim zaten evde durmuhyorum bebegide alip surekli cikiyorum 4 5 saat o acikana kadar..
Kayra, Amanda. Gaz problemi bizdede oluyor arada,ama baya azaldi,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,birde ben turkiyeden SAB diye bi ilac getirttim oda cok ise yariyor bacilar tavsiye ederim. Sutum bu aralar iyi gibi,daha dogrusu ben iyi beslendigm zaman iyi geliyor,bide REZENE cayi iciyorum simdi oda ise yaradi... tavsiye ederim.. Kayra,Allah yardimcin olsun bacim,yardima gelen yokmu sana?? Biraz hafiflerdi yukun,insallah gececek bu donemler. Rabbim cabucak atlatmayi nasip etsin hepimizede..
Benim oglan simdi masallah,gece uykusu cok iyi. 11 gibi filan uyuyor,saat 5-6 gibi uyaniyor. Ben kendim uayndirmiyorum altini degistirmek icin,yada emzirmek icin bilmiyorum dogurmu yapiyorum ama ..??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?