Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

MıHRıBANNNNNNNN canım gözün aydın ALLAH analı babalı büyütsün...tüm sevdikleriyle beraber uzun mutlu bir yaşam sürmek nasip olsun..inanki çok duygulandım ..göz yaşlarıma hakim olamadım..ne güzel bir mutluluk..rabbim bizlerede yaşat...ne olursun..koyma kollarımızı boşşşşşşşş...canım inşallah oğlunla güzel günler geçirirsin..darısı bizlerin başınaaaaaaa

gözün aydın mhribanım..... allah analı babalı büyütsün inşallah................ darısı arkadaşlarımızın başına

mihribanım gözün aydın canım. topiğimizin yakışıklısı geldi ha çok sevindim her şeyin yolunda olmasına. yazdıklarını okuyunca kendimi öyle sıkmışımki sonradan farkettim:)) Allah analı babalı büyütsün en kısa zaman fotosunu bekliyoruz canım...opuyorumnanaktan

mihribancığım hadi gözün aydın canım darısı bizim başımıza inşallah bize daha var ayın 5inden sonra dedi doktorumuz inşallah bir aksilik olmazsa canımcım rabbim analı babalı büyütmeni nasip eğlesin inşallah

Sagolunnn kizlaaarrr Rabbim isteyen herkese nasip etsinnnn insalllaaahhhh...

Zeyraa,hadi hayirlisi canimmm,sag saglim kucagina al ins ....

Bulutt,hadi sendende ins iyi haberler bekliyoruzzz ...

oglusun fotosunu een yakin zamanda koyacam insallaahh...

Canların daha önce haber veremedim. Doktora gittim ve benim küçük kızım çok olmasada kilo almayı başarmış teyzeleri... 2.550gr olmayı başardı. NTS'ye girdim ve hafif sancım olduğu çıktı. Şuanda çok sık olmasada ara sıra sancı yaşıyorum. ınşallah Pazartesi gününe kadar bekler bebişim 39 haftayı tamamlamasını istiyoruz ama bakalım hayırlısı eğer böyle devam ederse Salı günü sezeryan doğum yapmayı planlıyorum... Dua edin kızlar Salı gününden önce gelmesin daha hazırlıklarımı tamamlayamadım. Kızımın odası bugün kuruldu hemen temizleyip yerleştirdik ama birkaç eksik var haftasonu tamamlamayı düşünüyorduk sürpriz yapmaz inşallah...

Mihriban canım Allah hayırlı etsin sağlık ve huzurlu bir ömür nasip etsin. Topiğimizin ilk delikanlısı geldi. ınşallah Nzmyhn,gelincik ve buluttan da bir atak bekliyoruz bu delikanlıya hemcins lazım değil mi? :))))) Seninle gurur duyuyorum mihribancığım normal doğum yaparak hepimize fark attın. Rabbim acil şifalar versin, biran önce dikişlerin iyileşir ve oğlunla mutlu günler geçirirsin opuyorumnanaktan

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyy mihriban mihriban mihriban.................................................
çok mutlıyum kız bennnnnnnnnnnnnnnnn................kimbilir sen nasılsın.........................RAbbim analı babalı büyütsün...............salihlerden olsun inşaallah.......................MUHAMMED SÜHEYLi çok çok kocaman öpüyorum......................ve merakla fotoyu bekliyoruz..............
çok şükür attlattın....................inşaallah dikişlerinde çabucak iyileşir.............bu arada kendinede dikkat et.............şimdi sen lohusasın..........aynı kayra ablam gibi.........................besmelesiz ve abdestsiz emzirmek yok........

amanda hoşgeldin canım yaaa.........................seninle karşılaştık bu saatte ne güzel................
bebişimiz bizi mutlu etti çok şükür..................ama senin dogumun için daha erken degilmi canım yaa......amaannn takılma Rabbim bir karara koymuştur.............sen akışına bırak hayatı........Allahın izniyle minik melegimiz saglıcakla gelsin yeter............

mihriban Rabbim anali babali büyütsün...saglik versin güzel oglumuza...
amanda Rabbim sanada hayirli dogumlar nasip etsin...insallah güzel bi sekilde saglikli bi sekilde bebegin dünyaya gelir

benimde doguma az kaldi....sancilarm baslamis, bebegim 4100 gr..biraz cok tombul oldu
büyük kizimda yogun bakimdaydi cok kötü günler gecirdim..hala hastanede cok zordu...hersey üst üste gelince insan bunalima giriyor...Rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...cok zor...nolcak sonumuz bilmiyorum....

Allah razi olsun kizlaaaaarr......... Rabbim,insallah herkesin,evladinni hayirli evlatlardan etsin...

Amandacim,hayirlisi olsun hakkinda ins zamaninda gelir bebisinnn... Ama kilosu iyi masallah birseycikler olmaz ins...

Zummin,sen nerelerdesin yaaa,merak ediyordum valla... Gecmis olsun ne olduki kizina canim ??? Allahim sifasini verir insallah...

Nzmyhn ..... Canim cok sagol Allah razi olsun, su anda dikislerim oldugu icin cok zorlaniyorum,kalkamiyorum bile onun icin abdestte alamiyorum Ama babasi okuyo .. Bende okuyabildiklerimle okuyorum..

Dua edin sutumde gelsin oglum iki gundur hic bi besin alaamadi henuz... Ebe sutun 3
gune gelir hicbi ek gida verme dedi.. bekliyoruzz ...

hadi inşaallah gelir sütün canım yaaaa........şu annelerin içtigi humana çayı falan var ondan iç güzelim.........

cok saolun arkadaslar....kizim erken dogdugu icin cigerlerinde hep bi problem vardi....gecen sene bu aylarda yogun bakima girmisti...cigerlerini üsüttügü icin
2 hafta öncede cigerlerini bidaha üsüttü...bidaha makineye bagladilar......cigerleri hep balgam doluydu...morfin verip uyutular bütün hafta....simdi hala hastanede...Rabbime sükürler olsun yogun bakimdan cikti...ama hala korkiyorum...bide doguma yakin olunca napcagimi sasirdim....neyse hakkimizda hayirlisi....Rabbim ne eylerse güzel eyler ne diyim...

Nzmyhn, Mihriban çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur... Rabbim hakkımızda hayırlısı nasip etsin... Bugün yine ara ara sancılar yokladı bekleyip göreceğiz Cumartesi kontrole gideceğim, Salı günü doğumu planlıyorum ama hayırlısı...

Zümmin canım sana da çok ama çok geçmiş olsun Allah kızına acil şifalar versin ve sende hayırlısı ile bebişini sağlıkla ve huzurla kucağına al arkadaşım...

Bu arada kızlar eşimin hepinize selamı var özellikle yazmamı istedi bende kırmayayım dedim :)))))

Amanda,aleykummm selam :))

Iyi canim,masallah baya ilerlemis seninde hamileligin hadi hayirlisi..

Sutum geldi bu arada,,oglumdoydukca mutlulukan ucuyorum..

Yanliz,simdide uykusuz geceler basladii... Hic susmadan agliyor,durduramiyoruz cokstresse girdim kizlar sormayin inanin cok zor bi donem,agladigi zaman,ne yapacagimizi sasiriyoruz,insanin hem ici aciyor hemde deliriyor..

Kayraaa.... baci,sen napiyon? Ya senin kizlarda gece aglama nobetleri yasiyormu?? ben susturamiyorum ne olur bana bi akil ver,cok zor uykusuzluktan oluyorum.. EN kotusude o agladikca icim parcalaniyor,ama elimden birsey gelmiyor (.

ayyyyyyyyyyyy kızlar bu annelik zor bişi galiba yahuuuu..................
ben şimdi 10 a kadar uyuyom............kız senin yerinede uyuyayım istersen:roflol::roflol:

haaa şaka yaptım kızma felan..................Allah yardımcın olsun canım kardeşim.................kolaymı cennet öyle......

zümmin çok geçmiş olsun kızına canım. Allah acil şifalar versin. tez zamanda düzelir inşallah.

amanda a.s. canım. bizlerden de eşine slm söyle:))

mihribanım Allah kolaylık versin canım. geçer bugünlerde, zamanla uslanır bizim yakışıklı merak etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…