Amanda,aleykummm selam :))
Iyi canim,masallah baya ilerlemis seninde hamileligin hadi hayirlisi..
Sutum geldi bu arada,,oglumdoydukca mutlulukan ucuyorum..
Yanliz,simdide uykusuz geceler basladii... Hic susmadan agliyor,durduramiyoruz cokstresse girdim kizlar sormayin inanin cok zor bi donem,agladigi zaman,ne yapacagimizi sasiriyoruz,insanin hem ici aciyor hemde deliriyor..
Kayraaa.... baci,sen napiyon? Ya senin kizlarda gece aglama nobetleri yasiyormu?? ben susturamiyorum ne olur bana bi akil ver,cok zor uykusuzluktan oluyorum.. EN kotusude o agladikca icim parcalaniyor,ama elimden birsey gelmiyor(.
Kızlar birkaç kez yazdım size ama sitede bir sorun var sanırım...
Yarın saat:13:30'da doğuma gireceğim Allah nasip ederse, dualarını bekliyorum...
Hepiniz hakkınızı helal edin...
Nzmyhn, gelincik, bulut ve diğer tüm arkadaşlar dualarımdasınız....
Kızlar Bebeğime kavuştum Allahın izni ile dün taburcu olduk hasteneden... İkimizde sağlık yönünden iyiyiz çok şükür.. Emmede bazı sorunlar yaşadık ama şimdi daha iyiz... Şimdilik bu kadar yazıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi öpüyorum ....
Kızlar Bebeğime kavuştum Allahın izni ile dün taburcu olduk hasteneden... İkimizde sağlık yönünden iyiyiz çok şükür.. Emmede bazı sorunlar yaşadık ama şimdi daha iyiz... Şimdilik bu kadar yazıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi öpüyorum ....
valla nzmyhn herkesi bilmem ama ben oldukça yoğunum.. 3 haftayı bitirdik.. annem 1 hafta kaldı bende.geçen haftada gündüzleri geldi... bundan sonra haftada 3 güne düşürür uzak çünkü evi... ama haftada 3 gün bile bana yeter... gelen giden kalmadı artık mevlitimizi yaptık herkes geldi........ kızlara bakmak zor da üstüne misafir ağırlamak dahada zorlaştırıyor......... gaz sorunlarımız başladı sürekli ağlıyor benim kızlar.... bana dua edin..uykusuzum yorgunum ...... bunlara razıyım ama uyumayınca süt gelmiyor... hep mama vermekte beni üzüyor ... anne sütü istiyorum kuzularım..........kızlar sizler nasılsınız.............herkes yogun günler geçiriyor herhalde bende aynen öyle
Nzmyhn ... yuvarlaniyoruz . Benim biraz pskoljik problemlerim var,lohusalik depresyonu yasiyorum. Cok kotu duygular icindeyim,ama atlatmaya calisiyorum... Dualarinizi esirgemeyin benden.. Profesyoinel yardim alicam haftada 2 gun ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?