Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

bacım iyiyimşükür... biz ağlama nöbeti değilde daha çok yetişememe sorunu yaşıyoruz... birini emzirirken öbürüde uyanıyor... hadiii ya biri emiyo birine mama yada iki memede açıkta aynı anda emziriyorum .... tabi yanımda biri varsa yoksa ynıdık demektir..çünkü biri emerken diğerinide kucağa almak zor....
ağlama nöbeti neki çocuk açsa ağlar tok çocuk ağlamaz...birde gazı olur ama seninki gaz için küçük...... eeeee güzelim bizde senin gibiyken çok şaşıtırdık müsade et bu defa tecrübe var

Kızlar birkaç kez yazdım size ama sitede bir sorun var sanırım...

Yarın saat:13:30'da doğuma gireceğim Allah nasip ederse, dualarını bekliyorum...

Hepiniz hakkınızı helal edin...

Nzmyhn, gelincik, bulut ve diğer tüm arkadaşlar dualarımdasınız....

Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin canim....beni solladin....ben bakalim neyapcam...doktorum sezeryan tarihi de vermedi...bebisinde gelesi vardi simdi yok....hakkimizda hayirlisi

dualarım seninle canım benim doktorumda sanırım ayın 29da gün verecek rabbim izin verirse hayırlısıyla bizlerde kucaklarımıza alırız kuzucuklarımızı inşallah

AMANDA canım rabbim yardımcın olsun..hayırlısıyla kurtulursun inşallah..sağlıkla bebeğini kucağına alırsın..allah razı olsun duan için..sende bizim dualarımızdasın...

canım benim Allah yardımcın olsun hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah. ne hakkımız varki amandacım helal olsun sende helal et gökçemizle çabuk gelmeye bak kızımızı büyük bir merakla bekliyoruz.

allah yardımcın olsun amanda cım................ doğuma girerken arkadaşlarımız için dua etmeyi unutma

ayyy amandacım canım Rabbim yardımcın olsun..................anca yeni gördüm yaa.................
inşaallah şimdi iyisinizdir kızınla..........................canım yaaaa çok mutluyum................ama sizi çok merak ediyorum.............

Amaanda... canim benim.. simdi kucagindadir minigin insallah ikinizde iyisinizdir, Rabbim anali babali buyutsun insallah...

Kayraa, sut artirmak icin ne yapabilirim,mama vermek istemiyorum,ama sanki 2 gundur sutum azaldi gibi,o doluluk hissi yok, ilk gunler taas gibi oluyordu dolu dolu.. Simdi sintik boyle,ciliz duruyorlar,ama ictigi zaman ara ara likir likir ses duyuyorum.Ama surekli degil.... 2 gogusten cikan sut aassagi yukari 80-100 ml arasi iyimi sence??

türkiyede malt içeceği var canım.... yabancı ülkede alkolsüz bira diyorlar........... sütü artırıyor

Kızlar Bebeğime kavuştum Allahın izni ile dün taburcu olduk hasteneden... ıkimizde sağlık yönünden iyiyiz çok şükür.. Emmede bazı sorunlar yaşadık ama şimdi daha iyiz... Şimdilik bu kadar yazıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi öpüyorum ....

gözünaydın canım. Rabbim bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın.

gözünüz aydın olsun amandacıgım...............Rabbim hayırlı evlat olanlardan eylesin küçük kızımızı............

kızlar sizler nasılsınız.............herkes yogun günler geçiriyor herhalde bende aynen öyle

Amanda, canim tebrik ederim Allah anali babali buyutmeyi nasip etdin insallah.. Iyi oldugunaza cok sevindim... ayrintilari bekliyoruz

Nzmyhn ... yuvarlaniyoruz . Benim biraz pskoljik problemlerim var,lohusalik depresyonu yasiyorum. Cok kotu duygular icindeyim,ama atlatmaya calisiyorum... Dualarinizi esirgemeyin benden.. Profesyoinel yardim alicam haftada 2 gun ...

gözün aydın canım...ilk fırsatta arayacağım inşallah..............

kızlar sizler nasılsınız.............herkes yogun günler geçiriyor herhalde bende aynen öyle
valla nzmyhn herkesi bilmem ama ben oldukça yoğunum.. 3 haftayı bitirdik.. annem 1 hafta kaldı bende.geçen haftada gündüzleri geldi... bundan sonra haftada 3 güne düşürür uzak çünkü evi... ama haftada 3 gün bile bana yeter... gelen giden kalmadı artık mevlitimizi yaptık herkes geldi........ kızlara bakmak zor da üstüne misafir ağırlamak dahada zorlaştırıyor......... gaz sorunlarımız başladı sürekli ağlıyor benim kızlar.... bana dua edin..uykusuzum yorgunum ...... bunlara razıyım ama uyumayınca süt gelmiyor... hep mama vermekte beni üzüyor ... anne sütü istiyorum kuzularım..........

Nzmyhn ... yuvarlaniyoruz . Benim biraz pskoljik problemlerim var,lohusalik depresyonu yasiyorum. Cok kotu duygular icindeyim,ama atlatmaya calisiyorum... Dualarinizi esirgemeyin benden.. Profesyoinel yardim alicam haftada 2 gun ...

mihribancım geçmiş olsun canım... bu depresyonu duymuştum ama başıma gelmedi hamdolsun........... bol bol dua et canım........... allah kolaylık versin

merhaba kızlar rabbim izin verirse cuma günü şükürler olsun kızıma kavuşacağım spinal sezeryan olacağım ne olur dualarınızı eksik etmeyein benden artık geri sayım tam başladı hem heyecan hem mutluluk herşeyi bir arada yaşıyorum şükürler olsun yaradanıma

Kayra..... sagol abla,cok kotuydum ama bu iki gundur biraz daha iyim hamd olsun rabbime,benimde annemler geliyor bugun oda biraz moral oldu bana. Benim gelenim gidenim cok olmadi genelde burda 40 ciktiktan sonra geliyor millet,cok yakin cevremiz haricinde.

bu arada gaz problemi bizde bastan beri var,oglum cok kivraniyor. Yazik kramp geldigi zaman boyle bacaklarini bi diretiyor,bi kendine cekiyor.. ( Ama ilk gunlerdeki gibi degil biraz daha iiyi tolere edebiliyor agrilari simdi. Merak etme seninkilerde,zamanla biraz daha alisirlar.

Bu arada ben turkiyeden, bir gaz damlasi getirtiyorum SAP yada ZAP adinda,burda herkes ondan bahsediyor,benim burda kullandigimda vardi,onunda faydasini gordum.. Bence sende denemelisin. rahatlatiyor inanki... Dedigin gibi bende yorgun oldugum zaman,sutum cok az oluyor,Gunu gununu tutmuyor.. bazen iyi bazen kotu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…