• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

merhaba kızlar rabbim izin verirse cuma günü şükürler olsun kızıma kavuşacağım spinal sezeryan olacağım ne olur dualarınızı eksik etmeyein benden artık geri sayım tam başladı hem heyecan hem mutluluk herşeyi bir arada yaşıyorum şükürler olsun yaradanıma

ayyy canım kardeşim mutlu sona az kaldı Rabbimin izniyle..................bak ne güzel cumaya 3 kişi olucaksınız................hayırlısıyla kurtul gel canım benim..........hihoyyythihoyyyt

mihribanım ne oldu sana kuzum yaaaaa.....................hiç duymadım dediginizi...........neyse inşaallah rabbimin izniyle geçer...............bu arada annenlerde geliyo gözün aydın olsun kızzzzzzzz

ablacım sizede dua edicem.............inşaallah bebişler yaza iyice elinden çıkıcaklar........toparlanıcaklar...........

slm kızlar maşallah herkes doğurmuş amandacım hayırlı olsun cnm kayracım benimkininde gaz sancıları var canım zinco biraz hafifletti burada hapsa diye bir muhallebi yapıyorlar sütü çok arttırıyor mihribancım bolbol dua et başındada Kuran olsun yatarken mutlaka

slmmm kizlarrr,ben geldim ama yanliz gelmedimmm.... :) Muhammed Suheyli'de getirdim :))

Pazartesi gunu ebeye gitmistim,aciklik varmi diye muayne etmisti beni... 3 santim aciklik vardi. Sonra sancilari tetiklesin diye,nisan erinden gevsetti.. Ayni gunun gecesi,hafif kramp seklinde sancilarim oldu,ama cok hafifti..
Sabah saat 6'da tuvalet icin uyandigimda,nisan geldi.. Arkasindan saat 8 bucukta,sancilarim basladi once 12 dakikada bi geldi,sonra cok cabuk bi sekilde bu 6-4-3 dakikaya dustu..

Hemen ebeyi aradik,saat 10 bucukta burdaydi,kontrol etti aciklik 6 santim olmustu,buda cok iyiydi tabi. Cunki cok agri cekmeden 6 santim acilma vardi.. Saat 12 asil agrilar basladi !!!! Inanin,okadar SIK geliyorduki bi dakika arayla geliyordu ve benim dinlenmeye vaktim nerdeyse hic yoktuu :o(( Bi ara olecegim sandim.Allahtan acilmam 2 bucukta 10 santimi bulmustu,(ama gelin bana sorun nasil gecti)

Sonra dogum basladi,ikiniyorum ikiniyorum ama tulru cikaramiyordum bebegi,bi hemsire basimda,hem bastiriyor hem ben ikiniyorum... Neyse Alllaha sukur yarim saat 40 dk ugrastan sonra oglum dunyaya geldi,cok saglikli maslalah,onu kucagima alinca sanki o agrilar hic yasaanmamis gibiydi.. 3780 gr, 51 boyunda minik bi oglum var simdi.. Bana gelince,baya bi dikisim var,sirf 1 saat dikisle ugrastilar, cok canim yandi.. Simdi oturmakta ve kalkmakta cok zorlaniyorum. ALlahim insallah bugunleride atlatmayi nasip etsin...
Ha bu arada zorlaniyorum belki dogumda zor gecti belki , ama inanin pskolojikmen cok iyim hamd olsun.

Emzirmekte gucluk cekiyorum,benim meme ucu cok kucuk hata hic yok nerdeyse bebek tutamiyorum,sadece dun hastanede 10 dk bi emdi ... 2 saat sonrada bi 10 dakika daha .. Birde gece uyandiginda zar zor tutturdum 7 dakika emdi. Buna biraz uzuluyorum haliyle,ama stress yapmamaya calisiyorum,olursa olurrr.. olmazsa olmaz,Nasib diyorum.

Simdilik bu kadar

Haa bence normal dogum yapacak olanlar kesinlikle epidural yapsin diyorummmmm.. :o))

mihribancım gelemiyordum siteye ne zamandır. şimdi gördüm canım güzel haberini... allah analı babalı büyütmek nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah güzel oğlun.

darısı başımıza inşallah...

Kızlar Bebeğime kavuştum Allahın izni ile dün taburcu olduk hasteneden... İkimizde sağlık yönünden iyiyiz çok şükür.. Emmede bazı sorunlar yaşadık ama şimdi daha iyiz... Şimdilik bu kadar yazıyorum kusura bakmayın...
Hepinizi öpüyorum ....

amandacım canım seni de tebrik ederim. kayradan sonra sırayla başladınız maaşallah. kızına da maaşallah sağlıkla huzurla büyüsün inşallah.

kendine de kızına da iyi bak canım benim.

cumanız mübarek olsun kızlar................ kusura bakmayın çok sık giremiyorum artık internete.. geceler uykusuz gündüzler yorucu... bunada şükür..... gaz sancıları olmasa çok ağlıorlar...
nzmyhn dualarına çoook ihtiyacımız var.......... allah senden ebeden razı olsun

Kızlar hepinizi çok özledim... Tebrikleriniz için çok teşekkür ederim.. Darısı tüm arkadaşların başına.
Bebeğim bugün tam 10 günlük oldu teyzeleri... Ama pek bir huysuz Elif Gökçe hanım... Uyuyor uyanmıyor, uyanıyor ağlamaktan emmiyor... Bazen o kadar çaresiz kalıyorum ki inan ne yapacağımı şaşırıyorum... Umarım zamanla geçer, özellikle gaz sancıları geldiğinde rengi değişiyor bebeğimin... Allah hepimizin yardımcı olsun...

NZMYHN ...... Sagol canim benim,hamd olsunn simdi iyim annemler geldiler baya bi duzeldi moralim zaten evde durmuhyorum bebegide alip surekli cikiyorum 4 5 saat o acikana kadar..

Kayra, Amanda. Gaz problemi bizdede oluyor arada,ama baya azaldi,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,birde ben turkiyeden SAB diye bi ilac getirttim oda cok ise yariyor bacilar tavsiye ederim. Sutum bu aralar iyi gibi,daha dogrusu ben iyi beslendigm zaman iyi geliyor,bide REZENE cayi iciyorum simdi oda ise yaradi... tavsiye ederim.. Kayra,Allah yardimcin olsun bacim,yardima gelen yokmu sana?? Biraz hafiflerdi yukun,insallah gececek bu donemler. Rabbim cabucak atlatmayi nasip etsin hepimizede..

Benim oglan simdi masallah,gece uykusu cok iyi. 11 gibi filan uyuyor,saat 5-6 gibi uyaniyor. Ben kendim uayndirmiyorum altini degistirmek icin,yada emzirmek icin bilmiyorum dogurmu yapiyorum ama ..??

NZMYHN ...... Sagol canim benim,hamd olsunn simdi iyim annemler geldiler baya bi duzeldi moralim zaten evde durmuhyorum bebegide alip surekli cikiyorum 4 5 saat o acikana kadar..

Kayra, Amanda. Gaz problemi bizdede oluyor arada,ama baya azaldi,yedigime ictigime dikkat etmeye calisiyorum,birde ben turkiyeden SAB diye bi ilac getirttim oda cok ise yariyor bacilar tavsiye ederim. Sutum bu aralar iyi gibi,daha dogrusu ben iyi beslendigm zaman iyi geliyor,bide REZENE cayi iciyorum simdi oda ise yaradi... tavsiye ederim.. Kayra,Allah yardimcin olsun bacim,yardima gelen yokmu sana?? Biraz hafiflerdi yukun,insallah gececek bu donemler. Rabbim cabucak atlatmayi nasip etsin hepimizede..

Benim oglan simdi masallah,gece uykusu cok iyi. 11 gibi filan uyuyor,saat 5-6 gibi uyaniyor. Ben kendim uayndirmiyorum altini degistirmek icin,yada emzirmek icin bilmiyorum dogurmu yapiyorum ama ..??

Mihriban canım iyi olmana çok sevindim. Umarım gün geçtikçe çok daha iyi olursun... Gaz sancıları fena canım bizde, ne kadar dikkat etsemde yine oluyor... Emzirme saatleri konusunda bende tam bir düzen oturtturamadım. Bazen 1 saat ara ile emiyor bazende 4-5 saat emziremiyorum...

Canım bu arada oğluşun için ticker yenilemesi yapsan çok iyi olur :)))) 42 haftalık görünüyor :)))

Amanda... canim gecer insallah kramplar, benim oglaninki kolik degil cok sukur,ama cogu zaman bizde yasiyoruz gaz sancisini. 40 hafta sonra geciyormus. Insallah bizimki daha cabuk gecer .Cok zor bir donem,insanin kendine zamani olmuyor,benim evim filan cok daginik yaa,bir yere yetisemiyorum,bebek uyudugu zaman bende uyumak istiyorum cunki gazi oldugu zaman uykusuz kaliyorum. Ya kendimi yipratip is yapicam,yada uykumu alip ogluma daha iyi bakacam.

Insan aglamasinada alisiyor zamanla,yeterki sen uykunu al,o uyudugu zaman sende yat dinlen yada uyu.
Benim sutumde bir iyi bi kotu,ona uzuluyorum bebege baktigim zaman sanki kilo almis gibi ama mesela dun 2 saatte bi emmek istiyordu demekki az geliyordu sutum.Yani bizimkide daha tam rayina oturmadi.. Bence en az 3 ay surer rayina oturmasi.

Kayra,sen mama takviyesi yapiyorsun sanirim dimi/? Onu nasil yapiyorsun,kafana gore istedigin saatlerde mama istedigin saatlerde emziriyormusun. Yada onunda bi raconu varmi ? Cunki benim sutum az gibi,dun aksam sagmak istedim sagamadim bile,cok azdi yani. Beni bilgilendirirsen sevinirim...

ya kızlar biliyorum çok yogunsunuz ama benim için istihareye yatar mısınız.............
bu memorıal hakkında çok kararsızım.eşimde illa ora diyor.benim için önemli gerçekten......
ben size bir gün belirleyeyim herkes o gün yatıversin.........sonra konuşuruz burdan olanları olmazmı?????????
haaa bu arada fotolar gelmiyo.............çatlatacakmısınız kız bizi............

merhaba arkadaslar ben martta 3.yü denedim yine olmadı.şu an kafam darma dağın allah izin ederse haziran yada temmuzda tekrar deniycem........rabbim inşallah bu sefer dualarımı kabul eder.....benim gibi arkadaslarada bolca dua ediyorum........:teselli::teselli:

mihribancım kısaca yazayım... süt varsa süt yoksa mama veriyom.... bir ölçüde yok nekadar yerlerse o kadar...

nzmyhn........ canim ben hic denemedim once sen bana anlatta bende yapayim insallah.

Bu arAda kimsede ses soluk yok,nerelere kayboldunuzzz yaaaa aloooo???
benim oglanin resmini koyacaktim ama,telefondsan yuklemeyi beceremedim deniycem tekrar...

slm kızlar neler yapıyorsunuz ben bebişten vakit bulamıyorum girmeye malum tek başıma bakıyorum ama en yakın zamanda annemlere gitmeyi planlıyorum sürpriz olacak:) kendi başıma yıkayamıyorum bebişi çok zor valla :)) bu arada sayfamızın yıldönümü geliyor kızlar maşallah inş yeni yeni hamişlerimiz olur

Hiram ,slm canim ya sende yoksun nezamandir . DOgru bende zor vakit buluyorum artik,bazen omzumdan inmiyor suheyl kahvaltimi bile kucagimda yapiyorum dusun,biraz kramplarimiz oluyor. Sutum azaldi gibi yada benim oglanmi cok obur bilmiyorum ama,mama takviyesine basladik iki gundur,gunde 3 defa filan veriyorum her emzirmeden sonra.

Bende bebegi tek basima yikayamiyorum,birde benimki hic sevmiyor banyoyu cirpiniyor cokda guclu masallah bas edemiyorum babasi yikiyor bizde. :o))

Evet sayfamiz 1 yasina girmek uzere,hadi bakalim gelincik ve nzmyhn bulut'danda insallah guzel haberler gelecek sevinecegiz insallaahhh ..

ayyyy inşaallah kızlar ya....................hayırlısıyla Rabbim lütfeder inşaallah................

Merhaba arkadaşlar...Bende Allahın izniyle Temmuzda doğum yapacağım; benide listenize dahil eder misiniz? Allahım hepimizin yardımcısı olsun..!

Back
X