• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

1 yıl olacak öylemi ne kadar çabuk geçti ama yaşarken sanki hiç geçmiyor gibiydi. bu sayfaya ilk yazdığımda içim öyle kıpır kıpırdıki yazacak anlatacak çok şeyim vardı. şimdi benim sizlere anlatabileceğim hiç birşey yok ama sizleri merak ettiğim için doğum haberlerinizi alabilmek için giriyorum. bence bu topik üyeleri şanslıydı içimizden bir çoğu hamile kaldı bebeklerine bile kavuştu. ve en önemlisi aramızdan ayrılanlar olsada 1 yıldır topiğimiz devam ediyor. inşallah bizlerede rabbim nasip eder bi bakmışız bir dahaki temmuzlara ya hamile olurmuşuz yada bebeklerimiz kucağımızda ne güzel olur demi? şimdi hayalimizde bir gün gerçek olacak inşallah.sizleri seviyorummmm

Merhaba arkadaşlar...Bende Allahın izniyle Temmuzda doğum yapacağım; benide listenize dahil eder misiniz? Allahım hepimizin yardımcısı olsun..!

canım benim sen gebelik bölümünde temmuxda anne olacaklar listesine bak... burası 2009 temmuzda tüpbebek yaptıranlar

1 yıl olacak öylemi ne kadar çabuk geçti ama yaşarken sanki hiç geçmiyor gibiydi. bu sayfaya ilk yazdığımda içim öyle kıpır kıpırdıki yazacak anlatacak çok şeyim vardı. şimdi benim sizlere anlatabileceğim hiç birşey yok ama sizleri merak ettiğim için doğum haberlerinizi alabilmek için giriyorum. bence bu topik üyeleri şanslıydı içimizden bir çoğu hamile kaldı bebeklerine bile kavuştu. ve en önemlisi aramızdan ayrılanlar olsada 1 yıldır topiğimiz devam ediyor. inşallah bizlerede rabbim nasip eder bi bakmışız bir dahaki temmuzlara ya hamile olurmuşuz yada bebeklerimiz kucağımızda ne güzel olur demi? şimdi hayalimizde bir gün gerçek olacak inşallah.sizleri seviyorummmm

inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..
çayı sabah 8 de demleyip 12 de içersiiniz inşallah........:emir_bebek:
iki bebeği birden bacağınız da sallarsınız inşallah................
gece 1 de yatıp sonrada 2 de 3 de 4 de 5 de 6 da bebek doyurup 7 de kalkmak zorunda kalırısınız inşallah.....
bir elinizde biberon kucağınızda bebekle yatğın üzerinde oturuken uyur kalırısınız inşallah.....
uykusuzluktan ağlayan bebeği bırakıp ağlamayana zorla meme vermeye kalkarsınız inşallah

inşallah sizde seneye benim gibi aç kalırsınıııız..
çayı sabah 8 de demleyip 12 de içersiiniz inşallah........:emir_bebek:
iki bebeği birden bacağınız da sallarsınız inşallah................
gece 1 de yatıp sonrada 2 de 3 de 4 de 5 de 6 da bebek doyurup 7 de kalkmak zorunda kalırısınız inşallah.....
bir elinizde biberon kucağınızda bebekle yatğın üzerinde oturuken uyur kalırısınız inşallah.....
uykusuzluktan ağlayan bebeği bırakıp ağlamayana zorla meme vermeye kalkarsınız inşallah

beni ağlattın ablacım senağlamasenağlamasenağlama canı gönülden amiiiin diyorummmmm... sen böyle dua etmeye devam ettt ben razıyım uykusuzluğuda aç kalmaya da.. keşke yakın olsam gelirim yardımaa büyük bir zevkle hemde...

beni ağlattın ablacım senağlamasenağlamasenağlama canı gönülden amiiiin diyorummmmm... sen böyle dua etmeye devam ettt ben razıyım uykusuzluğuda aç kalmaya da.. keşke yakın olsam gelirim yardımaa büyük bir zevkle hemde...

ne ağlıyon kızım alem gülüyo halimeeeeeeeeeeeee.... gül diye yazdık....

kayracım valla ağlattın benide demekki benim elam yaşasaydı böle olacaktı diye düşündüm zaten zor teselli ediyorum kendimi en iyisi ben bir psikoloğa gideyim böle olmucak:(((:oklava:
Rabbim inş topiğimizn tüm üyelerine yaşatır bebişleri hamileliği inş inş

Kayra canım tüm topiği gözyaşlarına boğdun bende şuanda burnumu çekmekten doğru düzgün yazamıyorum... :)))))
Elbette biliyoruz ki sen bunları bizleri üzmek ya da duygulandırmak için yazmadın ama bizler öyle psikolojilerden sıyrılıp geldik ki bugünlere biraz sulu göz olduk galiba...
Ayrıca seni okurken kendimi buldum özellikle çayı 9 da demleyip 12 de içme hususu süper bir tespit vallahi :))))
Hepinize sevgiler...

ağlamayın daaaaaaaaaaaa gülün diye yazdık delüüüüüüüüüüüüü...........
hiram sende ağlama.... sen iki tarafada evlat verdin.. cenneti garantiledin bacım... anasını almadan girermi yavrun............. yazdıklarımdada valla eksik var fazla yok..... günler yorucu hamdolsun.... gözümden uyku akıyooo.. misafir geliyo benim kafa dınk düşüyoooo..... amanın acıyo millet halimee

Kızlar hepinize selam olsun...
Kayra canım çok çok doğrusun canım... Bende senin kadar olmasa da uykusuzluk çekiyorum bazı günler...Birde anneler beni çileden çıkarıyorlar ki sorma gitsin. Gerçi benim iyiliğim için uğraşıyorlar ama bazen herşeye karışmaları beni delirtiyor. Bende az önce herkesi gönderdim. Şimdi kızımla başbaşayım. Sağolsun o uyuyor bende şimdi evi süpürüp ütü yapacağım... Bakalım nasıl olacak :)))))

Kayra Allah kolaylik versin :))) Bende bazen zor dayaniyom vay anam vaay gozumden uyku akmiyor,fiskiriyor resmen :)) Ama veletlerde acima yok anacim gozunun yasina bakmiyorlar ;)))\

Bu arada bizde, oglumla bugun aylik kontrolumuze gittik,yarin tam bir aylik oluyoruzda, oyle boyle zor zamanlarda geciyor su gibi akip gidiyor zaman.. Bir ay ne zaman olmus diyorum !?

Mama takviyesine gectim demistim sutumde sanki azalma var gibi geliyordu,4 gundur takviye yapiyordum 40-60 cc civarinda,bugun kontrolde oglumun tam 1 kilo aldigini gorduk. Cok sevindim cok iyi dediler. bilmiyorum belkide mama kullanmamda faydali olmustur . Ama sonucta hepsini mamadan almadiya ,sevindim demekki sutum yaramis oglusuma :)

Yanliz oglumun dilinin beyaz oldugunu soyledim,oda bakti ve ,ilac yazdi.Galiba anne gogusunden bebege bebektende,anne gogsune gecebiliyomus bu . Boyle birsey yasayan varmi ??

selamünaleyküm annişler ve anne adayları...................
ya kızlar bu doktor bana adetin 21. günü gel.........rahmi uyaralım dedi...........bende hocam o ne dedim.cocultur gibi bişeymi dedim.oda evet öyle ikiside aynı.istersen gel cocultur yapalım dedi........
benim iyice kafam karıştı...........ne yapacagıda tam belli degil sadece gel diye çagırıyomuş gibi geldi bana.............
bu rahmin uyarılması ne demek bileniniz varmı??????

Nzmyhn ... ay canim benim basliyorsun demekk,insallah hayirlisi olsun hakkinda..

Rahim uyarilmasini bende ilk senden duydum internetten arastir istersen mutlaka birseyler cikar,ama co culture yaptiranlar taniuyorum,faydasi oldugunu soylediler.. Memorial'demi karar kildin canim?? Hakkinda insallah hayirli olur !! Heyecanlandim vallahi.. bizleri gelismelerden haberdar et tamammiiii.. Kafana cok takma,rahat iolmaya calis,sonucta hersey nasip meselesi,insallah senin bebegininde zamani gelmistir ,Rabbim Ol der insallaaaaahhh... :o)

ya kızlar bu doktor bana adetin 21. günü gel.........rahmi uyaralım dedi...........bende hocam o ne dedim.cocultur gibi bişeymi dedim.oda evet öyle ikiside aynı.istersen gel cocultur yapalım dedi........
benim iyice kafam karıştı...........ne yapacagıda tam belli degil sadece gel diye çagırıyomuş gibi geldi bana.............

bende bilemedim be gülüm.. bir araştır bakalım

Canım Allah hayırlısını nasip etsin,
Ne zaman geleceksin İstanbul'a? Memorial'de mi olacak tedavin?
Benim de tedavin 21.gün başlamıştı ama rahim uyarımı falan denmedi. Sadece uzun ve kısa protokol olmak üzere iki tedavi şekli olduğunu söylemişlerdi. Uzun protokolde adetin 21.günü, kısa protokolde adetin 3.günü başlıyormuşsun tedaviye...
Rabbim yar ve yardımcın olsun. Bu dönemde yapabileceğim herhangi birşey olursa burdayım unutma opuyorumnanaktan

AYYY KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜER EDERıM..............
gelincik biliyormuş .........artık az çok bi bilgim var ama artık ben eskisi kadar cesur degilim tedavi konusunda...........hadi hemen gidelim başlayalım falan diyemiyorum............tekrar o süreçler falan ............düşünmesi bile yorucu yaaa......

NZMYHN..... Olsun kiz oyle deme,her yeni bir baslangiz yeni bir umuttur.. Oyle dusun . Istanbula gidiyorsun,yani zamanda bir tstil gibi dusun ooohh gez tozz esinle birlikte.. Mubarek yerleri ziyaret ettt. Ne guzel,hem ziyaret hem ticaret diye dusun,insallah beeginle birlikte donersin memleketine:)) Tam olrak ne zaman gideceksin ne zaman basliyorsun????

AYYY KIZLAR ÇOK TEŞEKKÜER EDERİM..............
gelincik biliyormuş .........artık az çok bi bilgim var ama artık ben eskisi kadar cesur degilim tedavi konusunda...........hadi hemen gidelim başlayalım falan diyemiyorum............tekrar o süreçler falan ............düşünmesi bile yorucu yaaa......

bende aynı senin gibiyim. tedaviye başlamaya cesaretim yok ama bi taraftan da araştırmadan düşünmeden edemiyorum. insanın aklından hiç çıkmıyorki sen çıkarsan bile başkası sağolsun hatırlatıyo zaten. Rabbim sabrımızı, gücümüzü artırsın.

bende aynı senin gibiyim. tedaviye başlamaya cesaretim yok ama bi taraftan da araştırmadan düşünmeden edemiyorum. insanın aklından hiç çıkmıyorki sen çıkarsan bile başkası sağolsun hatırlatıyo zaten. Rabbim sabrımızı, gücümüzü artırsın.

amiin canım.... rabbim hepinize güç kuvvet versin...... başlayınca ayrılmayın topikten ben kızları ayakta sallar gene okurum topiği neler yaptığınızı

Back
X