Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

))) Canim benim,cok sagol.. Zaten cok duada aliyorum,insallah kolay olur.. Sizlerinde dualarinizin destekleriylee insallah..
Bu arada dun ebedeydik,hersey yolunda masallah bebegin kalbi gumbur gumbur cok guzel atiyor,insallah Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder,sagligi sihhati yerinde olur olur insallah oglumun.

Vee egerki onumuzdeki pazartesine kadar dogum kendiliginden gerceklesmezse,alttan nisani patlatacaklarmis.. bu sekilde bazi kadinlarda,dogum tetiklenmis oluyormus,ve ayni gun dogum yapanlar bile oluyormus.. Hayirlisi artik... :)

Canim,iste bazi luzumsuz kisiler can SIKIYOR,insan moral olur dimi,ama ne geeezeeerr.. Rabbime siginiyorum,dedigin gibi o kimseye tasiyamayacagi yuk yuklemez..

Canim sende uzme kendini,insallah farki kapatir,hamileyken kapatmasa bile insallah dogduktan sonra gene kapatir,Allah bol besleyici sut versin sana insallah bak nasil kapatiyor. Hem,inan bana benim oglan ne durumda ben hic bilmiyorum. Cunki en son 20 haftalikken ultrasona gitmistim,oda 3-4 gun gerideydi... Simdi ne halde hic bilmiyorum inanki. Burda oyle surekli takip yapilmiyor...

BU arada dun tartiya ciktim tam 73 kilo olmusum. Yani 10-11 kilo almisim buda super ))

bu arada Kayradan hbaer alan varmi... ????

Cok yogun bir doneme girdin anliyorum,ama bi girsede birseyler yazsa bizlere yaa...

Canım inşallah kilodan başka bir sorunu olmaz, bakalım haftaya kadar daha çok dinlenip beslenmeme daha da çok özen göstermeye çalışacağım gerçi doktor beslenme ile alakası olmadığı söyledi ama yinede ben elimden başka birşey gelmediği için bir deneyeceğim bakalım Rabbim hayırlısını nasip etsin...
Bu arada ailenize yeni bir üye geliyormuş Allah tamamına erdirsin ve en kısa zaman sana ve bu hasreti yüreğinde taşıyan kardeşlerimize de nasip etsin....

İnşallah dediğin gibi olurda sadece kilo sorunu olur. Bizlerde doğum sonrası bunu telafi için çabalarız bekleyip göreceğiz. Bu arada dua etmeyi de unutmayın olur mu?

Mihriban canım sende mutlu sona bayağı yaklaştın. İnşallah ebenin işlem yapmasına gerek kalmadan oğluşun kendiliğinden gelir...
Benim kıza gelince evet canım bu haftada 2500-3000 arası olası gerekiyor ama benim bebişim hala 10 gün önceki 2200gr da ve önümüzdeki haftaya kadar gelişme göstermezse erken alacaklar. Benim üzüldüğüm nokta küveze girmesi gerekecek ve ben bunu hiç istemiyorum. Ama Rabbim neyi kısmet etmişse onu yaşayacağız. İnşallah haftaya kadar gerekli gelişme gözlenir ve bende derin bir ohhhhh çekerim canım...

kızlarr kusura bakmayın çok yoğunum amanda haber verdi... beni merak etmişiniz.... çoook iyiyiz hamdolsun... 2.900 ve 2.500 gr oldular.... gelen giden çok oluyor... ve kızlar sırayla hep emiyor.. fırsatım yok...allaha emanet olun...

kayracııım hoşgeldin canım taze anne ne güzeldir şimdi bebişler...

allah bağışlasın güzel kızlarını sırayla emsinler büyüsünler tosuncuk olsunlar inşallah....

amanda canım merak etme allah kararlar kızının sağlığını inşallah. sağlıkla gelir kucağına küveze falanda gerek kalmaz
güzelce kilo alır merak etme. bu arada oksijen alımını arttırdığı için gelişimi desteklermiş istersen günde yarım saat kadar yürüyüş iyi gelirmiş. istersen bir dene canım.

kızlar hepinizi tek tek okudum...........ve dedimki herkesin ayrı ayrı telaşesi var.................şu dünya hayatı ne garip degil mi??????????????
hepimiz koşturuyoruz arkasında........neyse Rabbim imandan kurandan ayırmasında devam bu koşuşmaya.............
benim tedaviyi sormuşsun amandacım..............biz en geç haziran ama Allah nasip ederse nisan mayıs gibi düşünüyoruz tedaviyi........ama hala yer konusunda kararsızım...............histeroskopi yaptırmam gerekiyo onuda eşim çok pahalı oldugu için Ankarada yaptıralım ıstanbula öyle gidelim diyo.........bende hastaneler kabul etmezse diye istanbulda yaptıralım diyorum.........onada para yetmiyo............işte durum böyle...........

Allah yardımcınız olsun canım, zaten bu tedavide yaşanılan en can sıkıcı durum maddi açıdan zorlanmak oluyor. Olay zaten manevi olarak yeterince zorlayıcı birde maddi durumla mücadele işi daha da zorluyor... Allah güzel kapılar açtırır inşallah... İstanbul'a gelirsen haberleşelim görmek isterim seni eğer sende müsait olursan. Hem kızımda teyzoşunu görmüş olur inşallah :)))) :ecrin_bebek:

Momi inşallah canım inşallah... Elimden geldiğince yürümeye çalışıyorum ama bundan sonra biraz daha dikkat ederim artık. Benden bebeğe giden kan damarında basınç vardı bu nedenle kan sulandırıcı ilaç kullanıyordum ama iki hafta önce bıraktım. Doktor doğum yaklaştığı için bıraktırdı kan pıhtılaşması olmazmış yoksa... O nedenle bebeğim yeterince beslenemiyormuş. Şimdi bende Limon suyu içiyormuş kanın biraz sulanmasına yardımcı oluyormuş. İnşallah işe yarar bekleyip göreceğiz artık...

Amandacim.... Canim insallah hersey istedigin gibi olur,gerek kalmaz insallah erkenden almaya. Erken alinsa bile bence,biraz daha kilo alir insallah ve kuveze girmez minik kizin... Hakkinizda hayirlisi olsun.

NZMYHN ........ Valla oyle herkes birseylerin pesinden kosuyor,dunya telasi iste... :)
Eee, sanada az kalmis ozaman nisan mayis gibi dusunuyorsan.... Hakkinda hayirlsii olsun canim,insallah bu defa miniklerin sana gelirlerrrr..

Kayra...... Gozun aydin olsuun,miniklerin sana firsat vermiyor demek :)) Ama anliyorum gercekten,millet birtaneye zor yertisiyor bakalim bizler nasil olacaz.. :)) Sutun filan nasil iyidir insallah...

canım benim maaşallah berakallah...
41 kere maaşallah.. .pek de tatlı olmuşlar pembeleri de giyince... canım pek güzeller pek...

allah bağışlasın güzel arkadaşım... sağlıkla huzurla ağız tadıyla büyütün evlatlarınızı inşallah....

gerçek bunlar degilmi??????????
yahu aglattınız ben akşam akşam.........................dahada yazamayacak kadar kötüyüm.........

[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]

kızlarımın fotoğrafını koyduk teyzeleri baksın diyeee...... nolur maşallah deyinnnn

Cok güzeller MASALLAHH ...

Rabbim saglikla , hayirla , mutlulukla büyümeyi nasip etsin kuzularina Anne babasi ve ablasiylaa..

Canim sen de dualarinda bizleri de unutma .. ALLahIm bize de nasip etsin bu güzelligi ..

Yakinimda olsaydilarr elimden kurtulamazlardi .. Yerdim ben onlarii cokacimcoook ..

Kayraa.. amaaaaniinnnn masallaah masallah ne guzelde yakismis pembeler ,kendileride masallah pembis pembislerrrr.. Rabbim saglik sihhat versin Allahim.. Onlari annesine babasina bagislasin.. Insallah hayirli evlatlar,Allahin sevdigi kullardan olurlar...

ablacım keşke msn nen açık olsaydı..............şuan seninle konuşmayı çok ama çok istiyorum.............ne olur onları benim için öp ve kokla...............kızlar herkes bir felak ve nas okumayıda unutmasın bu arada...............
hangisi zulal hangisi şevval yahu..........çok benziyorlar birbirlerine...........inşaallah saliha olanlardan olurlar...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…