ayyyy ben senin o aşagıdaki ogluşunu yerim asıl......................sepete girdi girecek delikanlı.............annesi onu çok korkutursun sen korkarsan eger....................sen önce Allaha sonra güven kendine ve tevekkeltüalallah de hayırlısıyla alıver bebişini kucagına............bu arada meryem suresini oku ki durmadan süheyl bey kolayca dogsun inş.......
Canlar sabah kontrole gittim ve bizi baştan beri tedirgin eden gelişme geriliğinin olduğunu öğrendim(( Bebeğim geçen kontrolden bu yana hiç kilo almamış... Moralim çok bozuldu çünkü benim bu konu ile ilgili yapabileceğim herhangi birşey yokmuş maalesef... Dua edin arkadaşlar ne olur, haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor eğer gelişme gözlenmezse bebeğimi erken alacaklar...
Mihribancığım sende dış seslere aldırmamaya çalış, Mevlam bize yapamayacağız bir yük yüklemez biliyorsun sende inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum geçireceksin. Kendine bunu dikte et bence... Biz kuzularımızı farklı mucizeler yaşayarak bu anlara getirdik Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah...
Nzmyhn canım sen ne yaptın tedavi konusunu karar verebildin mi merkez konusunda? Zaman konusunda kesinleşen birşey var mı?
canım bozma morailini kendinide bebeğinide üzme. sende doğumdan sonra iyi bakarsın kızına aradaki farkı kapatırsın. kilodan başka bi sorun yoksa çok dert etmemeye çalış. gelişme gösterir benim yeğenim gör bak haftaya biraz daha kilo almış olacak..
aa momi doğal yoldan hamile kaldın demek?süper yaa.inşallah benim 2.de bi daha tüp müp olmaz da kendiliğimden hamile kalırım.
amandacım hiç merak etme benim kız da geriden geliyo:) plesantam yetersizmiş.bi ara acaip hızlı büyüdü.hatta 2 hafta önden gidiyodu,nazar değdirdim sanırım şimdi 3 hafta geriden gidiyo.2500-2700 gr anca doğacak.olsun emzirir besleriz tosun yaparız biz onları.
))) Canim benim,cok sagol.. Zaten cok duada aliyorum,insallah kolay olur.. Sizlerinde dualarinizin destekleriylee insallah..
Bu arada dun ebedeydik,hersey yolunda masallah bebegin kalbi gumbur gumbur cok guzel atiyor,insallah Rabbim saglicakla kucagimiza almayi nasip eder,sagligi sihhati yerinde olur olur insallah oglumun.
Vee egerki onumuzdeki pazartesine kadar dogum kendiliginden gerceklesmezse,alttan nisani patlatacaklarmis.. bu sekilde bazi kadinlarda,dogum tetiklenmis oluyormus,ve ayni gun dogum yapanlar bile oluyormus.. Hayirlisi artik... :)
Canim,iste bazi luzumsuz kisiler can SIKIYOR,insan moral olur dimi,ama ne geeezeeerr.. Rabbime siginiyorum,dedigin gibi o kimseye tasiyamayacagi yuk yuklemez..
Canim sende uzme kendini,insallah farki kapatir,hamileyken kapatmasa bile insallah dogduktan sonra gene kapatir,Allah bol besleyici sut versin sana insallah bak nasil kapatiyor. Hem,inan bana benim oglan ne durumda ben hic bilmiyorum. Cunki en son 20 haftalikken ultrasona gitmistim,oda 3-4 gun gerideydi... Simdi ne halde hic bilmiyorum inanki. Burda oyle surekli takip yapilmiyor...
BU arada dun tartiya ciktim tam 73 kilo olmusum. Yani 10-11 kilo almisim buda super))
kızlar hepinizi tek tek okudum...........ve dedimki herkesin ayrı ayrı telaşesi var.................şu dünya hayatı ne garip degil mi??????????????
hepimiz koşturuyoruz arkasında........neyse Rabbim imandan kurandan ayırmasında devam bu koşuşmaya.............
benim tedaviyi sormuşsun amandacım..............biz en geç haziran ama Allah nasip ederse nisan mayıs gibi düşünüyoruz tedaviyi........ama hala yer konusunda kararsızım...............histeroskopi yaptırmam gerekiyo onuda eşim çok pahalı oldugu için Ankarada yaptıralım İstanbula öyle gidelim diyo.........bende hastaneler kabul etmezse diye istanbulda yaptıralım diyorum.........onada para yetmiyo............işte durum böyle...........
amanda canım merak etme allah kararlar kızının sağlığını inşallah. sağlıkla gelir kucağına küveze falanda gerek kalmaz
güzelce kilo alır merak etme. bu arada oksijen alımını arttırdığı için gelişimi desteklermiş istersen günde yarım saat kadar yürüyüş iyi gelirmiş. istersen bir dene canım.
[img=http://img1.loadtr.com/k-529859-kızlarım.jpg][/img]
kızlarımın fotoğrafını koyduk teyzeleri baksın diyeee...... nolur maşallah deyinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?