Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ben yarın saat 14.00 da doğuma giriyorum... çook duaya ihtiyacım var...........

Allah kolaylik versin canim ...

Insallah kuzularini saglikli bir sekilde kucagina almak nasip olurr ...

Dogum aninda bizler icin dua etmeyi de unutma ...

Bizim dualarimiz da seninle ...

Allah bir solukta kolay dogum yapmayi nasip etsin ...

Kizlarini da esinle bir ömür mutlulukla büyütmek nasip olsun ...

Allah yardimcin olsun .. :1hug:

Aaaa kayraaa... 38 haftayi beklicektiniz hani???? ayy canim Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallaj komplikasyonsuz guzel bi dogumun olur ... Allahim kolaylik versin .. Saglikla huzurla dogum yap insallah....

Bu arada yegenlerin resmini isteriz ,yazabildigin anda hemen yaz burayada merak ettirme biiiizi...

ben yarın saat 14.00 da doğuma giriyorum... çook duaya ihtiyacım var...........

rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eğlesin inşallah bir narada bebişlerin kollarında olsun darısı bizlere canım inşallah dualarım seninle:Saruboceq:

sağolun canlarım benim.... tabiki olmayanlar için hep dua ediyorum... doğuma giderken de duamda olucaklar allahın izniyle inşallah.. allahıma emanet olun

sağolun canlarım benim.... tabiki olmayanlar için hep dua ediyorum... doğuma giderken de duamda olucaklar allahın izniyle inşallah.. allahıma emanet olun

inanamıyorum ablacım ya sabah sabah süpriz oldu. Rabbim inşallah hayırla dönmenizi nasip etsin. dua edecem çok çok bugün iki yeğenimiz daha oluyor ne mutlu bize.. çok mutluyum inan kendimi tutamasam ağlayacam..Allaha emanet olunn. hayırlı güzel haberler getir bize...

KAYRA canım rabbim yardımcın olsun...inşallah hayırlısıyla doğurup bebişlerinle eve dönersin...ne güzel bir mutluluk yeni 2 tane can daha...rabbim bizlerede nasip etsin...şimdiden geçmiş olsun teyzesi onları çok çok öpüyor cennet kokuluları...allaha emanet ol canım..

cnm benim şimdi dua edicem sizin için heyecanlanma bu arada herşeyini hazırla hasta bezi çok önemli bebişler için hazırlamışsındır gerçi bol mendil al yanına kızlar bu arada bende bebişimin küvezden çıktığı ilk günü ekliycem :)

cnm benim şimdi dua edicem sizin için heyecanlanma bu arada herşeyini hazırla hasta bezi çok önemli bebişler için hazırlamışsındır gerçi bol mendil al yanına kızlar bu arada bende bebişimin küvezden çıktığı ilk günü ekliycem :) kızarmış birazkaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $DSC02578.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 41
HıRAM ÇOK TATLI MAŞALLAH..SÜBHANALLAH..RABBıM SEVDıKLERıNE BAĞIŞLASIN...
nasıl ufaklıkla anlaşa biliyormusunuz..canım...
inşallah rabbim bizlerede nasip eder o günleri....

amin cnm inş anlaşması biraz zor :) benim bebiş prematüre olduğu için bakımı çok zor ama olsun Rabbim inş bi kolaylığını verir annemde gidiyor artık yalnız kaldık kızımla..inş Rabbim sanada yaşatıcak cnm bi kez oldu gerisi gelir inş

Ayy kızlar Çok heyecanlıyım...........Çok sevınÇlı.................Şımdı kayrayı arayıp sıze haber getıreyım............
Hıramın bebıŞınıde gÖrdÜk bugÜn dÜgÜn bayram yahu bıze..................
Aslında halay Çekmelıydık..............neyse ben bı arayayayım bakalım yenı annıŞ ne duygular yaŞıyo...........

canim benim,ne mutlusundur simdi degilmi,ins bundan sonra daha rahat ve huzurlu gunler bekliyor.. meleginede masallaahhh yanliz resim biraz daha buyuk olsa iyi olurduu yegenimizi daha net gorebilirdik:)

Kiz gorustunmu kayrayla??? nasillar iyilermi?? ayy ne mutludur simdiiiiii

HıRAM ıNŞALLAH CANIM ÇOK BEKLEMEDEN GELıR BEBıŞıM...
nzyhm canım inşallah bir gün bizim içinde düğün bayram yeri olacak buralar....
MıHRıBAN sen nasılsın canım artık doğum iyice azaldı rabbim yardımcın olsun....doğumda bizlerede dua etmeyi unutma....

Kayra canım şimdi okudum geç kaldım her zaman ki gibi...Aramayı çok istedim ama saat şuan hiçte uygun değil (( Canım Rabbim sanada kızlarınıda hayırlı ömürler versin... Allah izin verirse sabah arayacağım seni...
ıkinci Annemizde böylelikle belli oldu hadi hayırlısı bakalım :)))))

Hiram, Allah kuzunla sana bir ömür boyu hayırlar nasip etsin.. Maşallah canım maşallah....

kızlar ardım ama telefonu kapalıymış..................dedim ablacım rahatsız edilmek istemiyo herhalde ama şimdi okudum ikiz topiginden görüşenler var.galiba açmış telefonunu............ama şuan çok geç arayamam.................
kayramız çok iyiymiş..maaşallah barekallah..............sesi çok güzel geliyomuş..............kızı biri2400 biri 2900 dogmuş.............kucagına almış meleklerini.....................
ÇOK ŞÜKÜR RABBıME.....................şimdi darısı en yakın olarak mihribana.......

Iyi Allaaha sukurler olsun... Kuveze girmemislerdir masallah kilolari cok iyii...

Bulutcum... Azaldi canim yaa,10 gunum kadi gunume... Tabi ne zaman gelirse bizim oglan,artik erkenmi gelir gecmi gelir bilemiyorum.. Ama kayradan sonra siranin bana geldigi kesin :)) Zaten eger 41. haftaya gelmezse,suni sanciyla dogum yapacakmisim..
Sizleri unutmam taboiki insallah dua edecegim.. Bu aciz kulun duasini kabul eder ins Rabbim..

hadi bakalım 2. doğumda olmuş okuduğum kadarıyla darısı sırayla kalan herkesin başına inşallah.....

Kayracim gozun aydin canim... allah analı babalı büyütmek nasip etsin kızlarını inşallah.. Sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar olsunlar...

kızlar konuşamamış ama umarım sende iyisindir. bebişlerin kiloları da iyiymiş maaşallah...

hiram maaşallah senin kızında pek tatlı görünüyor fotografta... allah bağışlasın canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…