Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar ardım ama telefonu kapalıymış..................dedim ablacım rahatsız edilmek istemiyo herhalde ama şimdi okudum ikiz topiginden görüşenler var.galiba açmış telefonunu............ama şuan çok geç arayamam.................
kayramız çok iyiymiş..maaşallah barekallah..............sesi çok güzel geliyomuş..............kızı biri2400 biri 2900 dogmuş.............kucagına almış meleklerini.....................
ÇOK ŞÜKÜR RABBİME.....................şimdi darısı en yakın olarak mihribana.......
cnm benim şimdi dua edicem sizin için heyecanlanma bu arada herşeyini hazırla hasta bezi çok önemli bebişler için hazırlamışsındır gerçi bol mendil al yanına kızlar bu arada bende bebişimin küvezden çıktığı ilk günü ekliycem :) kızarmış birazkaydirigubbakcemile3
mihribancim canim pek vaktim olmuyor girmeye girdikce yazmaya calisiyorum zaten....
seninde az kalmis. hadi bakalim insallah kendiliginden baslar sancilarin bu sabah bir sinyal vermis gerisi gelir hayirlisi ile.
kolay dogumlar nasip etsin rabbim herkese...
mihribanım korkma inşaallah sende hayırlısıyla kurtulacan.............hemde en kolay haliyle inş............
Herkese Selam,
Kızlar yarın öğlen doktor kontrolüm var yine bakalım nasıl haberler getireceğim size... Dua edinde benim kız biraz daha kilo almıştır teyzeleri...
Canlar sabah kontrole gittim ve bizi baştan beri tedirgin eden gelişme geriliğinin olduğunu öğrendim(( Bebeğim geçen kontrolden bu yana hiç kilo almamış... Moralim çok bozuldu çünkü benim bu konu ile ilgili yapabileceğim herhangi birşey yokmuş maalesef... Dua edin arkadaşlar ne olur, haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor eğer gelişme gözlenmezse bebeğimi erken alacaklar...
Mihribancığım sende dış seslere aldırmamaya çalış, Mevlam bize yapamayacağız bir yük yüklemez biliyorsun sende inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum geçireceksin. Kendine bunu dikte et bence... Biz kuzularımızı farklı mucizeler yaşayarak bu anlara getirdik Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah...
Nzmyhn canım sen ne yaptın tedavi konusunu karar verebildin mi merkez konusunda? Zaman konusunda kesinleşen birşey var mı?
ayyyy ben senin o aşagıdaki ogluşunu yerim asıl......................sepete girdi girecek delikanlı.............annesi onu çok korkutursun sen korkarsan eger....................sen önce Allaha sonra güven kendine ve tevekkeltüalallah de hayırlısıyla alıver bebişini kucagına............bu arada meryem suresini oku ki durmadan süheyl bey kolayca dogsun inş.......