Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

mihriban amanda hadi bakalım sırayla siz mi varsınız şimdi

sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah

çok şükür iyi haberleri geldi ya nasılsa kendide gelir anlatır. maşallah kilolarıda iyi ne güzel kucağınada almış. topiğimiz önce hamile haberleri ile neşelendi şimdide doğum haberleri ile neşeleniyor. amanda, mihriban, momi sıra sizde inşallah sizlerde hayırlısıyla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız..

ay maşallah annesinin bitanesi çok tatlı. Allah nazardan saklasın canım, bir ömür boyu sizi birbirinizden ayırmasın..

kızlar bugün görüştük kayrayla....................çok iyi maaşallah barekallah................kızları yanındaydı ve hatta bak gülüyo şimdi dedi........sesi güzeldi...........daha çok konuşamadık igne için gelmişler........herhalde çıkar yakın zamanda...........

hayırlı olsun bebişleriniz!Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsi,sağlıklı mutlu günlerde.

momi,hamileymişsin çok sevindim.bilmiyorum hatırlıyomusun aynı zamanda transferimiz filan olmuştu.demek 2-3 ay sonra denemişsin yeniden ve de tutmuş Allaha şükür:lepi: Allah kucagımıza almayı nasip etsin inşallah cümlemize..

canım momi kendiliginden yani dogal yoldan hamiş kaldı.....................
amiiinnnnnnnnnnnn

Momi, Gelincik, canlar inşallah bizlerde güzel haberler verebiliriz size... Benden önce Mihribancığım var. ınşallah sonrasında bende bu mutlulukla buluşacağım... Darısı tüm arkadaşlarımızın başına inşallah....

merveege canim hatirliyorum tabi. nzmyhnin dedigi gibi benimki kendiliginden geldi tedaviye gerek kalmadi.

seninde az kalmis maasalah allah saglikla kucagina almayi nasip etsin...

Selam kizlarrr..... NZMYHN... ayy canim benim yaa,nasil gecmis dogumu filan sordunmu? Oda atlatti cok sukur..

Sira bende,ama benim oglanin gelmeye niyeti yok anacim,gerci bu sabah 6 bucukta biraz sanciyla uyandim boyle adet agrisi gibi ama daha agir olani. Ama cok surmedi 30 dakika icinde geri kayboldu bende misil misil uyudum geri. Bugun gun boyu rahattim hatta alisverise filan ciktim. Bakalim ne zaman gelecek suheyl bey :)) Artik hareketleride cok azaldi yeri daraldigi icin...

Kizlar dua edinde kendiliginden gelsin sancilarim yoksa suni sanciyla dogum yapacam,cok daha zor oluyormus suni sanci.

Momi kiz nerelerdesin hayin ,unuttun buralari haa.. klava: Arada ugrada ne haldesin bilelim dimi ama.. Eee nasil geciyor hamilelik?? karnin ciktimi..??

mihribancim canim pek vaktim olmuyor girmeye girdikce yazmaya calisiyorum zaten....

seninde az kalmis. hadi bakalim insallah kendiliginden baslar sancilarin bu sabah bir sinyal vermis gerisi gelir hayirlisi ile.

kolay dogumlar nasip etsin rabbim herkese...

mihribanım korkma inşaallah sende hayırlısıyla kurtulacan.............hemde en kolay haliyle inş............

Herkese Selam,

Kızlar yarın öğlen doktor kontrolüm var yine bakalım nasıl haberler getireceğim size... Dua edinde benim kız biraz daha kilo almıştır teyzeleri...

Hmmm... anladim canim. Genede araada gel.Bi haber alalim senden .

Evet canim benim dogumda yaklasti,hayirlisi olsun,karnimi her goren dogum ne zaman yakin herhalde diye soruyor evet bu gunlerde bekliyoruz deyince,aahh vahh yazikk cekiyor mileeet aciyarak.. Buda beni birasz tedirgin etmiyo degil. Ama kendimi motive etmeye calisiyorum.

mihribanım korkma inşaallah sende hayırlısıyla kurtulacan.............hemde en kolay haliyle inş............

Agzini yeriiimmm insallah insallah insallaahh konus sen,millet moralimi bozuyor bazen aciyarak bakiyorlar karnima ahh coook aci cekeceksin der gibiii .. Ama ben cesaretimi korumaya calisiyorum...

Herkese Selam,

Kızlar yarın öğlen doktor kontrolüm var yine bakalım nasıl haberler getireceğim size... Dua edinde benim kız biraz daha kilo almıştır teyzeleri...

Csanim iyi haberlerle gel insallah minik kizin buyumustur, ne sanslisiniz siz ya burda bakmiyorlar oyle boyuna posuna bebegin,mesel benim hic bir fikrikm yok benikm oglan hakkinda kac kilo diye

ayyyy ben senin o aşagıdaki ogluşunu yerim asıl......................sepete girdi girecek delikanlı.............annesi onu çok korkutursun sen korkarsan eger....................sen önce Allaha sonra güven kendine ve tevekkeltüalallah de hayırlısıyla alıver bebişini kucagına............bu arada meryem suresini oku ki durmadan süheyl bey kolayca dogsun inş.......

Canlar sabah kontrole gittim ve bizi baştan beri tedirgin eden gelişme geriliğinin olduğunu öğrendim (( Bebeğim geçen kontrolden bu yana hiç kilo almamış... Moralim çok bozuldu çünkü benim bu konu ile ilgili yapabileceğim herhangi birşey yokmuş maalesef... Dua edin arkadaşlar ne olur, haftaya tekrar kontrole çağırdı doktor eğer gelişme gözlenmezse bebeğimi erken alacaklar...

Mihribancığım sende dış seslere aldırmamaya çalış, Mevlam bize yapamayacağız bir yük yüklemez biliyorsun sende inşallah kolay ve sağlıklı bir doğum geçireceksin. Kendine bunu dikte et bence... Biz kuzularımızı farklı mucizeler yaşayarak bu anlara getirdik Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı da nasip eder inşallah...

Nzmyhn canım sen ne yaptın tedavi konusunu karar verebildin mi merkez konusunda? Zaman konusunda kesinleşen birşey var mı?

canım bozma morailini kendinide bebeğinide üzme. sende doğumdan sonra iyi bakarsın kızına aradaki farkı kapatırsın. kilodan başka bi sorun yoksa çok dert etmemeye çalış. gelişme gösterir benim yeğenim gör bak haftaya biraz daha kilo almış olacak..

kızlar dün hala olacağımı öğrendim. ailece çok sevindik. çünkü çocuk sesine o kadar hasretizki. 4 yıldır benim olmuyor 2 yıldırda abimgilin olmuyordu. Rabbim sonunda birimizin yüzünü güldürdü çok şükür...darısı olmayan herkese inşallah..

nzmye ne zaman başlamayı düşünüyorsun tedaviye ben temmuz da mı yoksa ramazan dan sonramı başlasam karar vermekte zorlanıyorum.. 1 ay önceden histereskopi olacağım oda nasıl olacaksa hayırlısı artık...

gelincik238 gözün aydın canım darısı sana.canım diğer topiğe ugramıyosun.

aa momi doğal yoldan hamile kaldın demek?süper yaa.inşallah benim 2.de bi daha tüp müp olmaz da kendiliğimden hamile kalırım.

amandacım hiç merak etme benim kız da geriden geliyo:) plesantam yetersizmiş.bi ara acaip hızlı büyüdü.hatta 2 hafta önden gidiyodu,nazar değdirdim sanırım şimdi 3 hafta geriden gidiyo.2500-2700 gr anca doğacak.olsun emzirir besleriz tosun yaparız biz onları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…