Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hadi sizde yazın bildiklerinizi yoksa hepsini ben yazmış olacagım..............
O hanımından izin almadan gece ((nafile ibadet etmek için)) yatagından bile kalkmazdı.................nezaketin bu kadarına pes dogrusu..............bizler eşimize nasıl davranıyoruz.........tartalım hep birlikte......

Merhaba canim,benim kandilim cok bos gecti diyebilirim maleesef Ozel birsey yapalim demistik kizlarla bir araya gelip sohbet filan,ama olmadi ....

Bu arada gercekten arada sirada gelip boyle guzel seyleri hatirlat bize,bak ne guzel bugun bu sekilde icmeeye basliyorum insallah ve peygamberimizi dusunerek insallah,aslinda ne kadar kolay sevap kazanmak degilmi? Basit bi su icmekte bile insan ne kadar sevaba giriyor..

Benim aklima su anda birsey gelmedi,ama yatarken mesela 3 ihlas bi fatiha okurmusya ve sag tarafina yatarmis....

nzmyhan sen ne kadar yüce gönüllü bir insansın seninle tanışmayı çok istiyorum Rabbim inş nasip eder özelden numaranı yazarsan çok sevinirim arada mesaj falan atarım inş Rabbim seni en güzel evlatlarla sevindirir

kızlar bugün benim dogum günümdü..............dogumgünü çocukları kadar mutlu olmaya çalıştım..........ama sonra yine büyüdügümü hissettim.................ve eski 27 yaşıma döndürüldüm..........
neyse 1 yıl daha geçti ömürden ve bakalım vuslata kaç kaldı...........

Nzmyhn, canım öncelikle yeni yaşın hayırlı olsun, Rabbim güzel günler yaşatsın sana... Sonra da Allah kovuştursun canım kardeşin askere gitmiş... Bu arada sen yokken doğuran olmadı sanırım ama Mihriban heran doğurabilir baksana alıştırma sancıları başlamış :))))
Gelincik haklısın canım zaman çok çabuk geçiyor... ınsan anı yaşarken farkında olmuyor ama dönüp arkaya baktımı günlerin su gibi akıp gittiğini anlıyor... Bizler mutlu sona yaklaşırken sizlerde Allahın izni ile aynı mutluluğa yelken açacaksınız...
Mihriban sanırım sen veya Kayra en kısa zamanda vereceksiniz mutlu haberi öyle geçiyor içimden...
Kayracığım sen neler yapıyorsun kızlar nasıllar? Allah yardımcın olsun ben tek bebeği taşımakta zorlanıyorum çoğu zaman seni düşünemiyorum :))))

Kızlar bu arada benim kızım kocaman olmuş Cuma günü doktor kontrolüm vardı (34+5) bebişim 2.200 gr olmuş haftasına göre biraz küçük ama önemli bir durum sözkonusu değilmiş. Eeeee anası ne ki kızı da ne olsun :)))))

NZMYHN ,,,,,,, Canim dogum gunun kutlu olsun,Allah hayirli omurler versin insallah,.Kiz sendemi 27 yasindasin benmim gibi,30 a merdiveni dayamisiz ikimizde disene :))

Amanda.......Slmm kiz.. evet iki gun once sanciladim ama,bu iki gundur tik yok yaa.Hayret oysa ben dogururum saniyordum,heveslenmistim.Simdilik bekliyoruz bakalim,artik herkes gozumun icine bakiyor dogur artik diye,ozelliklede esim.. Hergun soruyor daha gelmiyor bu oglan nerde kaldi diye :))

Bu arada bebisine masallah canim, bence kilosu iyi... Benimkide herhalde 3 kiloyu bulmustur.. Karnim sarkti iyce cunki :))

Kayrayi,bende merak ediyorum...gercekten gun gectikce insan agirlasiyor yaaa.. Benim hareketlerim cok kisitlandii,, belim cok agriyor ozellike. O napiyor gercekten merak ediyorum,ama Rabbime cok sukur,insallah sorunsuz dunyaya getirelimde bunlarin hepsi geciic insallah.

Bugun carsiya gittim,esime taim elbise bakmak icin,,, Aslinda artik pek cesaret edemiyorum,ama evde durmakta bunaliyorum ben yaa.. Hem belkli sancim gelir dedim.yok anacim tik yok bu oglandan karnim cok rahatti bugun.. :)) Gezmek yaramadi ))

Nzmnyn canım yenı yaŞın ınŞallah sana uĞur getırır...doĞum gÜnÜn kutlu olsun..rabbım gÖnlÜndekı gÜzellıkleı sana kısmet etsın...ıyıkı varsın....tÜm sevdıklerın ıÇın.....

Allah hayırlı uzun ömür versin gülüm..İnşallah seneye kucağında bebeğinle kutlrasın....

sormayın kızlar ya ... göbeğimin büyüklüğünü anlatsam inanmazsınız .... artık hamile kıyafeti falan hayal oldu... hiç bişey denk gelmiyor... kendimde çok ufak bişeyim ben.. ne bu bacaklar nede bu sırt dayanıyor acıya... oturunca göbeğim yere değiyor düşünün artık...

Kayra.... ayy vallla anliyorum seni... Ama masallah bu kadar tasidin o halinle. Insallah cektigin SIKINTIYA degecek bebisler iyce kilo aldilar,buyuduler kuveze filan gerek kalmicak insallah. Masallah 37 hafta diyeceksin.

Bulutcum sen nasilsin ?? Insallah atlatmissindir SIKINTILARINI.. Allah tez zamanda kucagini doldursun insallah.

nzmyhn, doğum günün kutlu olsun canım, yeni yaşında rabbim yüzünü güldürsün hayırlı salih ve saliha evlatlar nasip etsin. abinede hayırlı teskereler canım. evlenip bide çocuğu olduktan sonra askere gitmesi en zoru Allah kavuştursun. bende asker eşi olduğum için nasıl bi duygudur anlayabiliyorum.

amandacım, maşallah kızına 2.200 gr daha doğuma kadar alır.

kayra, senin göbeği merak etmeyen yoktur heralde bende çok merak ediyorum açıkcası oturunca yere değiyor yazmışın inanamıyorum ya! kızların durumu iyidir o zaman iyi bakmışın onlara. belki kuveze bile girmezsiniz inşallah gerek kalmasın.

mihribanım, anlaşılan bizim oğlan nazlı, bak sizi ne kadar merakta bırakıyor. son ana kadar bekleyecek.

arkadaşlar ben cumartesi günü umut tüp bebek merkezine ve tedavi olduğum hastaneye memoriale gittim. kafamdaki soru işaretlerinden kurtulayım bi karar vereyim diye gittim fakat daha çok karıştı.
3. tedavi için tekrar memorialdemi denesem yoksa umuttamı başlasam karar veremedim. umutta doç dr ulun uluğ ile görüştük. ilk izlenim olarak olumlu açıkcası. bende genetik test, kan pıhtılaşması ile ilgili test birde rahim filmi istedi. sonra uzun protokol uygulayalım dedi. 2. tedavimde uzun protokol olmuştu ve ben ohss olmuştum. ulun bey bence tekrardan uzun uygulamakta fayda var dedi.

memorialde ise hale hanım, histereskopi yapalım tedaviden önce rahme kamera ile bakalım dedi. rahim filmi genetik inceleme felan istemedi. ve kısa protokol yapalım dedi.

şimdi benim kafam iyice karıştı ne yapayım bilmiyorum. temmuzda tekrar tedaviye başlasammı onuda bilmiyorum. memorialde bazı sıkıntılarımız oldu ama hale hanımdan çok memnunum hastanenin başarısı çok iyi, umut tüp bebek merkezinide burdaki arkadaşların tavsiyeleri üzerine gittim. çok büyük bi yer değil ama oranında başarı iyiymiş. fakat anadolu yakasında olması benim için dezavantaj gidip gelmek çok zor olacak.
açıkcası merkeze çokta takılmak istemiyorum ama insanın elinde değil. ne yapayım sizler söyleyin bana fikir verin benim düşünemediğim şeyler vardır yardımcı olun bana. diyorumya kesin bi karar veririm diye gittim şimdi kafam daha çok karıştı. ne zor bu işler çoğunuz geçirdiniz atlattınız bu sıkıntılı günleri darısı biz mücade edenlere inşallah.

Son düzenleme:
Gelincik..... slm canim uzun zaman olduu .. Anlasilan baya meskulsun.
Canim ben tup bebek merkezleri hakkinda cok fazla bilgi saibi degilim ama memorial hakkinda hep olumlu seyler duydugiumu soyleyebilirim. Kafani karistirmak istemem ama bence memoialde devam et,cunki su ana kadar onlar seni,ve senin vucudunu iyi taniyorlar.Ilaclara tepkini filanda daha iyi bilirler bu defa. Birde gidip gelmekte mesele diyorsun,oda bi eziyet olacak senin icin.. Ama genede sen bilirsin....??

Rabbim hakkinda hayirlisini nasip etsin canim benim,insallah hersey gonlunce olur../B]

bugün gönlüm çok yaralı....................hayat........... yada yok bu dünya ne kadar yalan.................her geçirdigimiz saniyenin kıymetini bilerek yanımızdakilere ve hayatımıza bir parça daha deger katarak yaşayalım.............arkadaşım kansermiş.......bugün ögrendim...........aslında ablam demeliyim.......biri 6 biri11 yaşında kızlarını kaybetmiş seneler önce.......şimdi kist için girdigi ameliyatla kanser oldugu ortaya çıkıyor.......ama öyle güçlüydüki benim ablam..........Allahtan geldi vardır bun dada bir hayır diyordu bugün...........yalnızdı evinde....sonuçlarına göre gidicekmiş hastaneye.......inşaallah iyi olup gelicek........biz çok inanıyoruz buna.............lütfen sizde inannarak mualla ablama dua ediverin.....

gelincik hayırlısı olsun güzelim.. iyi düşün doğru karar ver.............. yorum yapamayalım kafan iyice karışmasın bence....
nzmyhn cim canım rabbim şifa versin mualla kardeşimize... tabi bolda sabır versin inşallah....

rabbim sifa versin insallah......... herseyin basi saglik insanin sagligi yerinde olmayinca dunyalari verseler gozu gormuyor.. Mesela bogazim felaket yaniyor su anda uyuyamadim kac saattir ayaktayim. Kusuyorum bi taraftan .. En ufak bi hastalik bile insani deviriyor,Rabbim butun hastalara sifa versin insallah ...
Ozelliklede mualla ablamiza.. Rabbim derdine derman olsun. sifalar versin insallah,..

Kizlar banada dua edin ne olur,daha kotu olmayayim,birde normal doguma gidecegim bu durumda cok zorlanirim,nefesim filan tikaniyor zaten.... Sifa dualari bekliyorum.

Nzmyhn canım, Rabbim şifalar versin.Güçlü olması çok daha olumlu sonuçlar alınması için önemli...
Mihriban çok geçmiş olsun aman dikkat et senin için kritik dönem..
Kayra canım Allah yardımcın olsun ama arkadaşlarında dediği gibi bu haftaya kadar beklemeleri çok iyi inşallah küvöze gerek kalmayan yuvalarına gelecekler :)))
Gelincik hayatım en iyi kararı sen ve eşin verirsin... ıçine en çok neresi yatıyorsa orayı tercih et. Bence Mühim olan doktorla olan ilişkin hangi merkezde daha rahat edeceğini düşünüyorsan orası senin için daha uygun bence

kızlar bencede merkez hakkında herkes fikrini yazsın............kafamız karışsınki daha çok araştıralım.................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…