kızlar nasılsınız tedavıler nasıll gıdıyoo bekleyen varmı...........inş rabbım guzel sonuçlar nasıp etsın arkadaşlarrrrrrrrr............
kızlar nasılsınız tedavıler nasıll gıdıyoo bekleyen varmı...........inş rabbım guzel sonuçlar nasıp etsın arkadaşlarrrrrrrrr............
sagolasın muallimim...........halimizi sordunya seninde halini soranlar bolca olsun inşaallah...........napalım bizde senin gibi olmaya :CüvCüv: çalışıyoruz.......sen bizleri unutmuyosun duanda demi:1hug:
canım senin doktorun kim.........hangi testleri falan istiyor hoca biraz anlatsana..........ben nasip olursa cumartesi gelecemde....ilk muayene için.
kaçta gittin kııııı bende ordaydım......
06 Haziran cumartesi saat 15:30 da. Gideceğimiz günleri bildirelim belki yine denk geliriz.vereliniortak
kaçta gittin kııııı bende ordaydım......
06 Haziran cumartesi saat 15:30 da. Gideceğimiz günleri bildirelim belki yine denk geliriz.vereliniortak
bende 14,30 dan 16.00 ya kadar oradaydım. hatta elimde lucrin var alırmısınız diye herkese sordum. koridorda. tamam bir dahaki günlerimizi haberleşelim. özelde mesaj atalım. burada sayfalar ilerleyince zor görüşürüz.
amerıkalım..........ıyı bak kendıneeeeeeeeeeeee
kızlar gunaydın..........gununuz bereketlı olssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?