Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

aşkolsun kızlar yaaa
bana hayırlı yolculuklar niye demiyonuz bakiiimmmm.........9.30 akşam yola çıkacaz nasipse.istanbulda hava ne alemde kızlar.......buralar çok ama çok sıcak(gerçi ben sıcagı severim)

canım burayamı gelıyomnnnn ıstanbul çokkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk.................hadı hayırlı yolculuklar............tedav için mi

nzmyhn canım hayırlı yolculuklar işallah evine bebişlerin karnında hamile olarak dönersin .....tedavi boyunca kalacak mısın istanbulda

canım burayamı gelıyomnnnn ıstanbul çokkkkkkkkkk sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk.................hadı hayırlı yolculuklar............tedav için mi

butun sayfalarda sen varsin tarihe gececen valla canim ama ne guzel herkezelere destek oluyosun tanidik tanimadik ne guzel yapiyorsun ama

günaydın kızlar benim hapım bitti şükür heralde adet olurum artık iğnelere başlarım bende

hıracım bak beslenmenede artık dıkkat et...............ben adetımın ıkıncıu gunu kalıteyı artıssın dıye hersabah bal çorekotu tarçın yedım bı tatlı kaşıgı dene ıstersen ınşşşş sonuç hayırlı olur

canm ben 1 aydır incir zeytinyağı birde sabahları polen falan alıyorum zaten inş bi işe yarar esracağ arkadaşımızda pko aynı karışımları kullanmış bi işe yaramamış inş bizde bari işe yarar canım arkadaşım dua et bize

canım ınş yarar.............esracımada çok uzuldum ama kısmet demekkı zamanı değılmış.............inş zamanı gelırde senın beişin gelır canım.........

günaydın arkadaşlar nasılsınız tedaviler nasıl gidiyor nzmyhn ne yaptın yolculugun nasıl geçti.....

merhaba kızlar .....................hepinize teşekkür ederim...........bana dua etmişsiniz...................Rabbim gönlünüzdeki hayırlı matlubunuzu nasip etsin inşaallah en yakın zamanda.......................

tedavime gelince......etiler falan diye çekiniyodum ama hiç öyle olmadı............çok rahattım..otobüs duraklarındaki hanımlar haricinde kimsenin bakışlarına maruz kalmadım......11 deydi randevu..çok erken saatlarde vardık oraya. 8 de ordaydık düşünün yaniiii...........eeee bekle bekle saat 11 olunca bi hoca geçmişimizi dinledi.muayene falan etti.tedavi planı çıkardı........sonra semra hoca geldi. 13 te falanda onınla görüştük.normal sperm çıkışımız oldugu için tese ye falan gerek yok dedi.ama kısa protokol uygulayalım dedi.tam kısa degil aslında dedi.kısa uzun ortası birşeymiş.önceki tedavi yaptırdıgım yer hakkında falan bişeyler söyledi işte.........adetimle birlkte gonal-f lere başlıycam nasip olursa..........şimdi kola yapışan yumurta baskılayıcısı varmış onu kullanıcam..........bide sadece 3 tane igne var onu kullanıcam......sonra adetin 3. de gidicem nasip olursa.............spermler için ımsı diye bişey uygulanacak dedi.bide co-cultur yaparız belki dedi..........................işte böyle kızlar..............çok uzun oldu galiba kusura bakmayın ama çok heyecenlı ve mutluyum elhamdülillah.......

niye uzun olsun bi tanem ben sizin yazıları okuyunca çok seviniyorum tedavilerinizi takip ediyorum hadi tedavin hayırlı olsuna.s

cooook sevindim canim hadi hayirli ugurlu olsun rabbim islerini kolaylastirsin canim insaalah her sey yolunda gider canim

tedavın hayırlı ugurlu olsun sana topac topac bebeler kısmet eylesın rabbım ve bütün bekleyenlere isteyenlere amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…