vuslat hoşgeldin tedavin hayırlı olsun işallah herşey gönlüne göre olur canım benımde 15 mayıs son adet tarihim ben lucrin koldan ignemi n 4. vurdum bu gün sen burundan sprey niçin kullanıyorsun lucrın kullanmayacak mısın işallah hamiş haber lerimizide veririz burdan
bitanem sakın böyle düşünme sonuçta ülkemizde herkes istediği gibi giyiniyor etiler antalya diyarbakır farketmez sonuçta herkes özgür bu ülkede sen hayırlı bi iş için uğraşıyorsun psikolojini bozmaman gerekirken düşündüğüne bak tatlım benim merkezim daha sosyete bi yer ama inan her kesimden kişi geliyor kıyafetlerimiz farklı ama dertlerimiz ortak dertlerimizi paylaşıyoruz sen şimdi meleklerine konsantre ol Allah yardımcımız olacaktır içini ferah tut :dance:kızlar içimdeki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum biraz...............................
bizim randevumuz cumartesi günü....o günde semra hoca etiler polikliniginde oluyomuş.........biz kiiimmim etiler kiiimmmm. oralar nasıl yerler........yani bana göre biraz kalburüstü insanlara göre gibi geldi.............şöyle bir durum var.ben dini inancımın gerektirdigi gibi giyinyorum.ve bu yaşadıgım çevredeki insanlara göre bile aşırı gelirken bırak etiler gibi bir yerde ne kadar rahatsız olurum herhalde diye düşünüyorummmmmmmmmmm....psikolojim açısından degişik bakışlardan ve tavırlardan etkilenirim ben.....
kızlar içimdeki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum biraz...............................
bizim randevumuz cumartesi günü....o günde semra hoca etiler polikliniginde oluyomuş.........biz kiiimmim etiler kiiimmmm. oralar nasıl yerler........yani bana göre biraz kalburüstü insanlara göre gibi geldi.............şöyle bir durum var.ben dini inancımın gerektirdigi gibi giyinyorum.ve bu yaşadıgım çevredeki insanlara göre bile aşırı gelirken bırak etiler gibi bir yerde ne kadar rahatsız olurum herhalde diye düşünüyorummmmmmmmmmm....psikolojim açısından degişik bakışlardan ve tavırlardan etkilenirim ben.....
welike canım ya bide ben uzun protokolle başladım daha göbekten iğneler başlamadım sen de aynı durumdamısın
kızlar içimdeki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum biraz...............................
bizim randevumuz cumartesi günü....o günde semra hoca etiler polikliniginde oluyomuş.........biz kiiimmim etiler kiiimmmm. oralar nasıl yerler........yani bana göre biraz kalburüstü insanlara göre gibi geldi.............şöyle bir durum var.ben dini inancımın gerektirdigi gibi giyinyorum.ve bu yaşadıgım çevredeki insanlara göre bile aşırı gelirken bırak etiler gibi bir yerde ne kadar rahatsız olurum herhalde diye düşünüyorummmmmmmmmmm....psikolojim açısından degişik bakışlardan ve tavırlardan etkilenirim ben.....[/Q canım bence sen içini ferah tut işallah rabbim bi kolaylık verir ve işlerin çok çabuk hallolur bende ilk tedavimde ankarada olmuştum kızılayda bi merkez etrafıma bakıyordum hiç etekli baş örtülü kimse yok ama hastaneye girince hiç öyle olmadı dr. çok iyiydi hastaneye her yerden insanlar geliyor bencedoktorların iyi karşılayacak seni allah kolaylık versin a.s.
cancağızım takıldığın şeye baaakk.sen kıyafetindenmi utanıyorsun haşa.....bakanlar utansın.hatta imrensin sana. ayrıca sadece hastane için değilki bu heryerde böyle. şöyle kaldır kafanı vakarını bozma. rahatsız olacak bişey yok. ayrıca öle bildiğin gibi bir hastane değil.
1-gelenler sadece açık değil.
2- hastanenin sahibini bir araştır ondan sonra karar ver. çünkü tercih edenlerin çoğu kapalı...
ve bende kapalıyım ve eskişehirden gelirken burada eşimiz dostumuz bizi bilenler oraya kapalı olduğum için ve hastanenin sahibinden ötürü gönderdiler. hem sadece oraya güvendikleri için hemde bizi bildikleri için...
gelincik 238`canım sen memorialde hangi dr.gidiyorsun.bende hale hanımın hast.tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum bizede 2.tedavimiz olduğu için 1600 dediler bizden rapor istedier sizden istedilermi.
kayra canım lucrin'leri kimseye söz vermediysey ben talibim. Bende Haziran soru başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsunönce bu topikte yazıyorum. istanbulda tedavi görecek olan varsa lucrin var elimde............. görüşelim.
Arkadaşlar hepinize merhaba,
Haziran-Temmuz ayı içerisinde bende memorial de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?