Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ben adetin 21. günü başladım spreye dr bişey demedi sadece başla dedi ilacın ne işe yaradığını prespektüsünde okudum ovulasyon indüksiyonuna hazırlıkta kullanılıyormuş yani başka ne işe yaradığını bilmiyorum iğne falan demedi bana canım ya demesi mi gerekiyodu acama niye bişey demediki

welike canım ya bide ben uzun protokolle başladım daha göbekten iğneler başlamadım sen de aynı durumdamısın

dün memorial deydim Güvenç beye vermişler. yarın lucrine başlıyorum. dua edin nolur. yalnız istanbulda başlayacaklar elimde 3 kutu fazla lucrin var. ücretsiz vereceğim. ayın 16-17 si gibi tekrar istanbulda olacağım.ihtiyacı olan varsa özelden mesaj atsın. nzmyhn senin içinde memorial inşallah hayırlı olur. ben onlara güveniyorum. evet bazı merkezlere göre çok para alıyorlar ama sıkı tutuyorlar işlerini. mesela başka merkezlerde tahlil yapmıyorlarmış. burada hergün E2 tahlili yapılıoyr.belki önemlimi diyeceksin ama önemli o tahlili yapmamış olsalardı şimdi benim çocuğum olmaz üstelik rahimimde omazdı. 1000 kişide 1 görülen bişey oldu oda bende çıktı. tahlil olmasaydı öğrenemeyecektik ve rahimimi alacaklardı.ilk görüşme için ücret almıyolar diye biliyorum. en azından benden almadılar.

önce bu topikte yazıyorum. istanbulda tedavi görecek olan varsa lucrin var elimde............. görüşelim.

kızlar içimdeki sıkıntıdan bahsetmek istiyorum biraz...............................
bizim randevumuz cumartesi günü....o günde semra hoca etiler polikliniginde oluyomuş.........biz kiiimmim etiler kiiimmmm. oralar nasıl yerler........yani bana göre biraz kalburüstü insanlara göre gibi geldi.............şöyle bir durum var.ben dini inancımın gerektirdigi gibi giyinyorum.ve bu yaşadıgım çevredeki insanlara göre bile aşırı gelirken bırak etiler gibi bir yerde ne kadar rahatsız olurum herhalde diye düşünüyorummmmmmmmmmm....psikolojim açısından degişik bakışlardan ve tavırlardan etkilenirim ben.....

bitanem sakın böyle düşünme sonuçta ülkemizde herkes istediği gibi giyiniyor etiler antalya diyarbakır farketmez sonuçta herkes özgür bu ülkede sen hayırlı bi iş için uğraşıyorsun psikolojini bozmaman gerekirken düşündüğüne bak tatlım benim merkezim daha sosyete bi yer ama inan her kesimden kişi geliyor kıyafetlerimiz farklı ama dertlerimiz ortak dertlerimizi paylaşıyoruz sen şimdi meleklerine konsantre ol Allah yardımcımız olacaktır içini ferah tut :dance:

hiram06 canım destegine teşekkürler................
ama ben böyle bir ayrımın yapıldıgını biliyorum........ve başımada geldi...daha mutaasıb bir yerde mi yaptırsam diye düşünmüyor degilim.

Valla guzelim bence hiiiicte kafana takma,bakanlar yobazligindan bakiyordur birde kapalilara derler yobaz diye kötükedihüso . Sen tedavine odaklan ve sadece tedavini dusun,eger oraya gitmek istiyorsan gideceksin arkadas,sonucta kararini vermissin,icine sinmisse bence kesinlikle vazgecme derim.. Hem etiler´se etiler canim,biz avrupanin gobeginde yasiyoruz boyle seyler gormuyoruzz,turkiyede hala boyle seylerin olmasina inanamiyorum yaaa.. Ayhhh sinirlendim vallaklava:.. Neyse takmaaaaaaaa bosveerr,sonucta hayirli bi is icin ugrasiyorsun .. neyse canim kendine iyi bak byee

welike canım ya bide ben uzun protokolle başladım daha göbekten iğneler başlamadım sen de aynı durumdamısın

vuslatcım beüanada uzun protokol dendi ve adetimin 3. günü dogom kontrol hapıyla başladım ve adetimin 20. günü koldan ignem lucrine başladım ayın 15 de adetin 2. günüde işallah gonol f ignesine başlıcam sen lucrin kullanmıcak mısın ben sprey hiç duymamiştım tedavini nerede oluyorsun dr.iyice sor tedavinin aşamalarını korkma işallah herşey yolunda gider ve biz bebişlerimize kavuşuruzkaydirigubbakcemile5

cancağızım takıldığın şeye baaakk.sen kıyafetindenmi utanıyorsun haşa.....bakanlar utansın.hatta imrensin sana. ayrıca sadece hastane için değilki bu heryerde böyle. şöyle kaldır kafanı vakarını bozma. rahatsız olacak bişey yok. ayrıca öle bildiğin gibi bir hastane değil.
1-gelenler sadece açık değil.
2- hastanenin sahibini bir araştır ondan sonra karar ver. çünkü tercih edenlerin çoğu kapalı...

ve bende kapalıyım ve eskişehirden gelirken burada eşimiz dostumuz bizi bilenler oraya kapalı olduğum için ve hastanenin sahibinden ötürü gönderdiler. hem sadece oraya güvendikleri için hemde bizi bildikleri için...

canım kimmiş sahibi yaa...bak merak ettim şimdi......haaa bide canım sen tam olarak demek istedigimi anlamamışsın.............mesele benim utanmam degil ki hem ben kıayafetimden niye utanayım....ben etrafımdaki insanların benden rahatsız olmalarından rahatsız oluyorum..........böyle olması beni geriyo........

gelincik 238`canım sen memorialde hangi dr.gidiyorsun.bende hale hanımın hast.tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum bizede 2.tedavimiz olduğu için 1600 dediler bizden rapor istedier sizden istedilermi.

benim doktorumda hale hanım canım. yine onunla başlayacağım tedaviye kısmetse. rapor hakkında herhangi birşey söylemediler. zaten rapor geçmiyor bildiğim kadarıyla.

kızlar ben bu lucrini nasıl yapıcam iğneyi dik olarakmı etime saplıcam bilemiyorum ya..10 çizgisine kadar olcakmış. 6 sene oldu unutmuşum ben.

Son düzenleme:
evet cnm aynen öle dik olarak bende bugün 3. vuruldum gonali kendim vuruyordum bunu eşim vuruyor

önce bu topikte yazıyorum. istanbulda tedavi görecek olan varsa lucrin var elimde............. görüşelim.
kayra canım lucrin'leri kimseye söz vermediysey ben talibim. Bende Haziran soru başlayacağım. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Haziran-Temmuz ayı içerisinde bende memorial de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin

gonal f vurulan arkadaslar, ignelere basladiktan sonra yan etki hissediyor musunuz, bir de duygusal olarak etkiliyormu bu igneler cok merak ediyorum. Simdiden tesekkurler....

Arkadaşlar hepinize merhaba,
Haziran-Temmuz ayı içerisinde bende memorial de tedaviye başlayacağım. Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım hoşgeldin........bilgilerini yazarsan listemize ekleriz inşaallah.........kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…