• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

hatim yarım kalmış kızlar. hepimiz birbirimiz için dua edeceğiz.30 kişi var listede ama 15 cüz bile dağıtılamamış. birazını alında gerisini biz paylaşırız.

kızlar nasılsınız tedavıler nasıll gıdıyoo bekleyen varmı...........inş rabbım guzel sonuçlar nasıp etsın arkadaşlarrrrrrrrr............

sagolasın muallimim...........halimizi sordunya seninde halini soranlar bolca olsun inşaallah...........napalım bizde senin gibi olmaya :CüvCüv: çalışıyoruz.......sen bizleri unutmuyosun duanda demi:1hug:

sagolasın muallimim...........halimizi sordunya seninde halini soranlar bolca olsun inşaallah...........napalım bizde senin gibi olmaya :CüvCüv: çalışıyoruz.......sen bizleri unutmuyosun duanda demi:1hug:

canımmm...............inşşşşşşşşş...........o gtunlerrrrrr çok uzakk değil inş canım rabbım bekletmesın sızlerı dualarımdasınız ınşşşşşş................belkı azcık daha sabtrr............ya çok nazlı bu bebekler ..........ama onlar ınatcıyla annelerı daha ınatçı..............ve inançlı...................inş canımmm

canım senin doktorun kim.........hangi testleri falan istiyor hoca biraz anlatsana..........ben nasip olursa cumartesi gelecemde....ilk muayene için.

İlk görüşmeyi Dr.Nur Dokuzeylül ile yaptık ama ekip olarak çalıştıklarını söyledi. Nur Hanımdan da çok memnun kaldım. Çok cana yakın sempatik biri konuştukça insanı rahatlatıyor.
Test olarak; daha önce hormon testlerini yaptırmıştım, rahim filmide çekilmiştim. Eşimde spermiogram testi yaptirmıştı. Onları yanımızda götürdük.
Ek olarak benden; prolaktin, Hbs-Ag, Anti-Hbs, Anti HCV, Anti-HIV I+II
eşimden; HBs-Ag, Anti HCV, Anti-HIV I+II teslerini istedi.

nzmyhn, artvinli ceavplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. bu sefer ben de sallayıp kullanacağım.

amanda randevu günüm belli olsun yazarım. inşallah diğer arkadaşlarla da görüşürüz orda.

kaçta gittin kııııı bende ordaydım......

06 Haziran cumartesi saat 15:30 da. Gideceğimiz günleri bildirelim belki yine denk geliriz.vereliniortak

bende 14,30 dan 16.00 ya kadar oradaydım. hatta elimde lucrin var alırmısınız diye herkese sordum. koridorda. tamam bir dahaki günlerimizi haberleşelim. özelde mesaj atalım. burada sayfalar ilerleyince zor görüşürüz.

arkadaşlar listeye beni de ekleyin lütfen.. benim de temmuz ortası transferim olacak inşallah...

merhaba kıslar benım de transferım ıptal oldu ohss den dolayı dondurdular
sanırım temmuzda yada agustosda olur benım transferım

arkadaşlar bende varım şimdi lucrin vuruluyorum haziran 16 kontrole gıdecegım işl başlanacak artık

Back
X