Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

arkadaşlar merak etmeyin hastanelerde kapalı olanlar açıklardan daha fazla. ben açığım valla ben azınlıkta kalıyorum. alman mesela doluydu. ben bahçeci kliniğine gitmişim ama orada da vardı. memorial etiler belki kapalı daha azdır ama cumartesi hastaneye gittim 10 kişi bekliyorsa kapalı 8 açık 2 kişiydik. hatta kapalı olanlar daha çok mu tedaviye geliyor; açık olanlar inferilite yaşamıyor mu diye düşünmeye başlamıştım :roflol:önemli olan kapalı açık olmak değil hastanenin sahibi de değil iyi ve vicdanlı doktorların eline düşmek. herkese tedavisi hayırlı olsun

Son düzenleme:
teşekkür ederim ablacım destegin için..........kendimi rahatlatıyorum sizin yazdıklarınızla.....sen başladın degil mi ignelere.......

canım hoşgeldin........bilgilerini yazarsan listemize ekleriz inşaallah.........kaydirigubbakcemile5
Teşekkür ederim nzmyhn,
6 yıllık evliyim. Daha önce yumurta takibi ile ikiz gebelik yaşadım ama malesef bir düşük bir dış gebelik oldu. Dış gebelik nedeni ile tüpümün bir alındı. Şimdi haziran sonu memorial de tüp bebek tedavisine başlayacağım kısmetse. Umarım ilk ve son denemem olur hem benim hem bu durumdaki herkesin

evet malesef fiyatlar aynen söylediğin gibi. Ama çider'e üye olursan (yıllık 150 TL) ilk muayene ücretsiz ve tüp bebek fiyatı da 1.650 Euro. İnternetten bir bak istersen çider'in sitesine. Ayrıca farklı avantajlarıda var.
(çider: çocuk istiyorum dayanışma derneği)

mrb amanda hoşgeldin aramıza arkadaşım. tedavin hayırlı olsun. dediğin gibi ilk ve son olur inşallah.

selam kızlar birşey sorucam,adetliyken salat-ı tefriciye okunurmu?internette okunur diyor ama yinede emin olamadım(((

mrb amanda hoşgeldin aramıza arkadaşım. tedavin hayırlı olsun. dediğin gibi ilk ve son olur inşallah.

teşekkür ederim gelincik238, kısmetse bu ay sonu başlayacağım tedaviye sonuş içinde temmuz sonunu bekleyeceğim, allah hepimize beklediğimizi verir inşallah

teşekkür ederim gelincik238, kısmetse bu ay sonu başlayacağım tedaviye sonuş içinde temmuz sonunu bekleyeceğim, allah hepimize beklediğimizi verir inşallah

belki temmuzda falan karşılaşırız..........bende büyük ihtimalle orayı düşünüyorum.......birkaç arkadaşımız daha var memorıalde yaptıran........bakarız ki :enbuyukkk:hepimiz karşılaşabiliriz..........:enbuyukkk:

uzun protokolmu olacak canım. bende ayın sonuna başlayacağım uzun protokol lucrin ile. temmuzda memorialde olacağım.

arkadaşlar transferden sonra cricone jel mi kullandınız iğnemi?ben ilkinde jel kullanmıştım. fakat jeli kullanmak için açtığımda bi kısmı kendiliğinden dışarı çıkıyordu. bazılarında ise nerdeyse yarısı gitti.sizde de öyle oldumu?

canı ben iğnede kullandım crinone jelde kullandım.ama jeli tercih ederim çünkü iğne olmaktan kalçam mosmor olmuştu yer kalmamıştı.ama jeli kullanırken hiç dışarı çıkmıyordu.jeli kullanmadan açılamn taraftan tutup aşağı doğru sallıyordum jel geri kaysıb diye sonra açıp uyguluyordum.jeli uyguladıktan sonra 15 dakika yürümek gerekiyormuş iyice emilsin diye.yoksa içerde katılaşıp geri geliyormuş.

uzun protokolmu olacak canım. bende ayın sonuna başlayacağım uzun protokol lucrin ile. temmuzda memorialde olacağım.

06 Haziran da ön görüşmeye gittim, eksik olan bazı testlerim varmış anları yaptırmamı istedi. Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarımla birlikte tekrar gideceğim. Muayene sonrasında uzun protokol mü kısa protokol mü karar verecekler. Randevu gün ve saatin kesinleşince yaz belki bende orada olabilirim.

bende ilkinde jel kullanmıştım.........benimkide akmıyordu dışarı ama tamamını sıkamıyordum.....hemşireye sordum içinde çok az kalıyo diye oda önemli degil zaten o kadarı kalır dedi.sen yeterli miktarda sıkmış oluyosun demişti.

canım senin doktorun kim.........hangi testleri falan istiyor hoca biraz anlatsana..........ben nasip olursa cumartesi gelecemde....ilk muayene için.

kaçta gittin kııııı bende ordaydım......

kızlar nasılsınız tedavıler nasıll gıdıyoo bekleyen varmı...........inş rabbım guzel sonuçlar nasıp etsın arkadaşlarrrrrrrrr............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…