- 15 Ekim 2007
- 4.471
- 17
- 683
canım kimmiş sahibi yaa...bak merak ettim şimdi......haaa bide canım sen tam olarak demek istedigimi anlamamışsın.............mesele benim utanmam degil ki hem ben kıayafetimden niye utanayım....ben etrafımdaki insanların benden rahatsız olmalarından rahatsız oluyorum..........böyle olması beni geriyo........
Teşekkür ederim nzmyhn,canım hoşgeldin........bilgilerini yazarsan listemize ekleriz inşaallah.........kaydirigubbakcemile5
selam kızlar birşey sorucam,adetliyken salat-ı tefriciye okunurmu?internette okunur diyor ama yinede emin olamadım(((
mrb amanda hoşgeldin aramıza arkadaşım. tedavin hayırlı olsun. dediğin gibi ilk ve son olur inşallah.
teşekkür ederim gelincik238, kısmetse bu ay sonu başlayacağım tedaviye sonuş içinde temmuz sonunu bekleyeceğim, allah hepimize beklediğimizi verir inşallah
teşekkür ederim gelincik238, kısmetse bu ay sonu başlayacağım tedaviye sonuş içinde temmuz sonunu bekleyeceğim, allah hepimize beklediğimizi verir inşallah
selam kızlar birşey sorucam,adetliyken salat-ı tefriciye okunurmu?internette okunur diyor ama yinede emin olamadım(((
arkadaşlar transferden sonra cricone jel mi kullandınız iğnemi?ben ilkinde jel kullanmıştım. fakat jeli kullanmak için açtığımda bi kısmı kendiliğinden dışarı çıkıyordu. bazılarında ise nerdeyse yarısı gitti.sizde de öyle oldumu?
uzun protokolmu olacak canım. bende ayın sonuna başlayacağım uzun protokol lucrin ile. temmuzda memorialde olacağım.
06 Haziran da ön görüşmeye gittim, eksik olan bazı testlerim varmış anları yaptırmamı istedi. Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarımla birlikte tekrar gideceğim. Muayene sonrasında uzun protokol mü kısa protokol mü karar verecekler. Randevu gün ve saatin kesinleşince yaz belki bende orada olabilirim.
06 Haziran da ön görüşmeye gittim, eksik olan bazı testlerim varmış anları yaptırmamı istedi. Önümüzdeki hafta tahlil sonuçlarımla birlikte tekrar gideceğim. Muayene sonrasında uzun protokol mü kısa protokol mü karar verecekler. Randevu gün ve saatin kesinleşince yaz belki bende orada olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?