Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

tamam canım ağustos yazarsın,artık kısmetse temmuzda başlarız.iyi dileklerin için teşekkürler.Allah'ım bu mübarek cuma gününde dualarımızı kabul eder,bizlere hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah:Saruboceq:

nzmyhn canım duaların için çok sagol aynen rabbim işallah mübarek cuma vakti işallah hepimizin kucagını saglıklı ve hayırlı salıh ve saliha evlatlarla doldursun ben konya euro fertilde yaptırıyorum bide 2. denemem hayırlı cumalar herkeze

Ben 500 tane salatı tefriciye okudum benide yaz ayrıca hayırlı cumalar bugün çok dua edelim birbirimize kızlar bende yarın lucrine başlıyorum inş

Merhaba canim,basliyorsun demek.. Hadi hayirlisi,insallah guzel sonuclar alirsin,Allah kolaylik versin...

Bu arada bu lucrin dediginiz nedir?? Benim tedavimde boyle birsey yok,direk puregon basliyorum adetimin 2.gununde .

Arkadaslar gelismelerden birbirimizi haberdar edelim tamammi..

Oofff cok heyecanliyim,birde ben yurtdisindan geliyorum,ve istanbula ilk gelisim olacak,hem tatil hem tedavi olacak anlayacaginiz.. Insallah guzel sonuclarla donerim.. Insallah hepimizde mutlu haberleri veririz burada.. Rabbim emeklerimizi bos cevirmesin AMINNNNN...

kızlar dua edin pazartesi test günüm allahım bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul et bizleri boş çevirme...

kızlar dua edin pazartesi test günüm allahım bu mübarek cuma günü dualarımızı kabul et bizleri boş çevirme...

canım sen ne kadar heyecanlısındır şimdi.....................Allah hayırla tamamına erdirsin inşaallah........bizleri habersiz koyma olur mu????????kocaman bi başlık aç hamileyim diye.........:CüvCüv:

Ben 500 tane salatı tefriciye okudum benide yaz ayrıca hayırlı cumalar bugün çok dua edelim birbirimize kızlar bende yarın lucrine başlıyorum inş

canım hadi hayırlı olsun........sizler hamiş:CüvCüv: haberleriyle başlatın temmuzu bizlerde arkanızdan gelelim inşaallah:CüvCüv:

saol cnm tedavi protokollerine göre ilaç değişiyor cnm lucrin iğnesi zamanından önce yumurtlama olmaması için yumurtaların baskılanmasını sağlıyor ardından bende merional iğneye başlıycam senin puregonla aynı işi yapıyor tatlım

senacım şimdilik çok memnunum euro fertilde dr. hemşireler hepsi çok ilgileniyor işallah sonuçta iyi olur sen ne yaptın araştırıyormusun konyadamı yaptırcan burda yaptırırsan tavsiye ederim euro fertili ben hepsini gezdim burayı begendim bide bizde sorun eşimde bende bi sorun yok allah hepimizin kucagını doldursun

kızlar merhaba
bugün memoriali aradım.fiyatı falan sordum.13 hazirana randevu verdiler.ben sadece konuşup sormak için aramiştım ki..........ön görüşme için doktorlarımızdan randevu almanız gerekli falan filan dedi işte...............neyse aldık semra hocadan hayırlısıyla bakalım..........bide ne diycem muayene 250.00tl şok fiyat yani. tüp bebek paket fiyatı ilaç hariç 1900 euro dedi.sizler kaça yaptırıyosunuz kızlar yaa

biz de ilkini 1900 euro ya yaptırmıştık.ikinci denememizide 1600 euro ya yaptıracaz. semra hanımın muayene ücreti biraz daha fazla canım.eğer eşin micretese felan olacaksa onun ücretide ayrı oluyor. pahalı ama napalım. memorial kalitesinde diğer merkezlerle yaklaşık aynı fiyatlar zaten.Rabbim hepimize hem manevi hemde maddi açıdan yardım etsin.

gelincik 238`canım sen memorialde hangi dr.gidiyorsun.bende hale hanımın hast.tedaviye tekrar başlamayı düşünüyorum bizede 2.tedavimiz olduğu için 1600 dediler bizden rapor istedier sizden istedilermi.

nzmyhn canım tedavin haziranda başlayacakmış hayırlısı olsun inşallah.ilk 250 alıyorlar ama tedavi için karar verirsen ödediğin miktarı tedavi parasından düşüyorlar.ben 2 sene önce ilk tedavimde 180 ödemiştim geri ödemişlerdi ama şimdi değiştiyse bilmiyorum.semra hanımdamı karar verdin sonuçlardan haberdar et.

Hayırlısı olsun nzmyhn .Cnm Gelinciğin dediği memorial aynı kalitede olan hastanelerle aynı fiyat aralığında. Semra hn dalında en iyilerinden biri. İnşallah sende memnun kalırsın.

merhaba herkeze vereliniortak

bende temmuzda mucizesine kavuşmak isteyenlerdenim kısmetse

yumurtlama takipleri ve üç aşılamam var negatif olmayınca olmuyor işte

bende 4 haziranda uzun protokelle başladım sprey kullanıyorum burundan

en son 15 mayısta adet olmuştum şimdi ne zaman yeni adetim başlarsa iğnelere o zman

başlıycaz herkez için hayırlısı Rabbim herkezin gönlüne göre versin:Saruboceq::CüvCüv:

vuslat hoşgeldin tedavin hayırlı olsun işallah herşey gönlüne göre olur canım benımde 15 mayıs son adet tarihim ben lucrin koldan ignemi n 4. vurdum bu gün sen burundan sprey niçin kullanıyorsun lucrın kullanmayacak mısın işallah hamiş haber lerimizide veririz burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…