Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

selam kızlarr...1 temmuz eşimin,16 temmuz da benim dogum günüm...
iki tarihten birinde hamilelik haberi almayı çok isterdim...

s.a arkadaşlar salavatı- tefriciye bu dimi bu duayı çekiyoruz dimi???

Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek

a.s. arkadaşım. evet bu duayı okuyacaksın.

kiz ben sana temmuz dedim niye agustosa yazdin beni

canım kızma yaaa:1no2::1no2:
sen temmuzda başlıycam dedinde onun için öyle yazdım....eger kısaysa bilemem tabiide.......uzun protokolle agustosta sonuç alırsın gibi düşünüyorummmmmmmmm........
hem sonuç pozitif olsunda hayırlısıyla boşver zamanı be güzelim........:dance:

evet canım gelinciginde belirttigi gibi bunu...............laremim canım bu kez sen inşaallah anneligi tadıcaksın inşaallah halis niyetlerle anne olucaz hepimiz.....yeterki O'na canı gönülden baglanalım.:CüvCüv::CüvCüv:

gelincik arkadasım ordamısın msn ni acta konuşalım hadi bekliyorum

nzmyhn ilk sayfada salavat yazdığın yeri değiştirsen canım. salavat deyince ''Allahümme salli ala seyyidina muhammed'' geliyor akla. senin dediğin salat-ı tefriciye onu düzelt güzelim yanlış okunmasın......

herkeze merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun bende mucizeme işalllah temmuzda kavuşurum ben dün ilk lucrinimi vurdum haziranda başladım ama temmuzda mucizeme kavuşmak istiyorum hep beraber işallah temmuz ayı ugurlu gelir hepimize dün lucrine başlıyan varmı banada cüz verirseniz sevinirim

tedavin hayırlı ugurlu olsun kardeşim.........................
sende temmuz başı gibi sonuç alanlardan olacaksın herhelde..........hayırlı sonuçlara eriştirsin rabbim hepimizi...............canım listeye senide ekleyelim ve cüz sayınada ilk sayfadan bakabilirsin................kaydirigubbakcemile5

selam canım,beni listeden silebilirsin tedaviye temmuzda başlıyorum.eşimin babası ameliyat olucak,koşuşturmalar var ikisi birarada zor olur.ama salatı tefriciye okuyorum,hepimiz için..........

selam canım,beni listeden silebilirsin tedaviye temmuzda başlıyorum.eşimin babası ameliyat olucak,koşuşturmalar var ikisi birarada zor olur.ama salatı tefriciye okuyorum,hepimiz için..........

yok canım listeden silmeye gerk yok.....sonucunu agustos yazarız olmaz mı????duanın içinden niye silinesinki hem...........canım ayriyetten kayınbaban içinde Allahtan acil şifalar diliyorum.........bu telaşeler üstüne güzel bi tedavi süreci ve nur yüzlü melekler seni bulsun inşaallah...........:1hug:

merhaba bu yazıyı cuma günü okuyan tüm kardeşlerim.................
'''''''''' hepimizin cuması mübarek olsun'''''''''
güzel ve umutlu günlerimiz yaklaşıyor...............bu gün herkes kendine birkaç dakika ayırıp bebişinin hasretiyle canı gönülden listemiz içindeki herkese ismiyle dua etsin lütfen...........hadi kızlar.........(özellikle sela ve ezan vakti arasında olursa müthiş olur))............

Sleamun aleykum ,canim baksana bende duaya katilmak istiyorum insallah banada,100 tane selati tefriciye yazarsan sevinirim... Birbirimize duayi eksik etmeyelim,yer gok dua ile demis buyuklerimiz.. Dua ile asamayacagimiz zorluk yoktur.. Tabiki olumsuz sonucta olabilir,ama bundada mutlaka hayr vardir deyip yola devam etmek gerekir... Rabbim emeklerimizi bos cevirmesin,hakkimizda hayirlisini versin insallah... Aminn..

yok kiz kizmadim sana evet haklisin olsunda degilmi agustos olsun bu kadar yil beklemisim ne olur banada dua edin beni dualarinizdan eksik etmeyin ALLAH hepimize kolaylik versin HAYIRLI CUMALAR

Ben 500 tane salatı tefriciye okudum benide yaz ayrıca hayırlı cumalar bugün çok dua edelim birbirimize kızlar bende yarın lucrine başlıyorum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…