Merhaba Amerikalı nasıl sın? sanırım işbaşı yaptın, umarım ağrın kalmamıştır. Görüşmek üzere
iyiyim canim sen nasilsin evet ise basladim agrilirimda azildi simdi temmuzu bekliyorum sen ne yaptin geldimi annenler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Amerikalı nasıl sın? sanırım işbaşı yaptın, umarım ağrın kalmamıştır. Görüşmek üzere
kızlar nerdesiniz yattınız mı yoksa.....................
temmuz düşünen yokmu ?????????????
iyiyim canim sen nasilsin evet ise basladim agrilirimda azildi simdi temmuzu bekliyorum sen ne yaptin geldimi annenler
annemler iki haftaya gelecekler inşallah. Spor ve yürüyüş yaparak geçiriyorum vaktimi, heyecanlıyım tabi bi gelse sonuç zamanı hayırlısı ile çok güzel olacak.
s.a arkadaşlar salavatı- tefriciye bu dimi bu duayı çekiyoruz dimi???
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek
kiz ben sana temmuz dedim niye agustosa yazdin beni
s.a arkadaşlar salavatı- tefriciye bu dimi bu duayı çekiyoruz dimi???
Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma’lûmin lek
herkeze merhaba hepimizin tedavisi hayırlı olsun bende mucizeme işalllah temmuzda kavuşurum ben dün ilk lucrinimi vurdum haziranda başladım ama temmuzda mucizeme kavuşmak istiyorum hep beraber işallah temmuz ayı ugurlu gelir hepimize dün lucrine başlıyan varmı banada cüz verirseniz sevinirim
HEPİNİZE MERHABA KIZLAR............................yerimseniben
nisan ayı--- mayıs ayı---- haziran ayı----- başlıklarından sonra ee sıra temmuzda......................
kaç kişiyiz temmuzda hamile olmak isteyen yada tedavisine start verecek olan burdan paylaşalım,,,,birbirimizin halinden en iyi biz anladıgımız için buradan dualarımızı paylaştırıp çogaltalım.................
inşaallah bu başlıkla başlayan herkesin temmuzu ömrünün en güzel temmuzu olur.............
meleklerimize en hayırlı zamanda kavuşmak duasıyla..............bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis
hatim cüzler:::::(1.cüz=nzmyhn)) (( 2-3-4-5-6.cüzler=zümmin)) ((7.cüz=hituci)) ((8-9.cüzler=hiramo6)) ((10.cüz=gelincik)) ((11.cüz=bluessuu)) ((12.cüz=kayra)) ((13.cüz=welike))
((14.cüzden itibaren dagıtılmak üzere duruyor hatmimiz arkadaşlar....hatme katılmak isteyenlere cüzlerini hemen verelim...........))
salat-ı tefriciye hatmi::::(larem=1000)) ((gelincik=500)) ((delimavi=500)) ((denizmavisi=500)) ((kayra=500)) ((4444'e az kaldı inşaallah katılımlar çogalırsa kızlar............))
--------------------------------------------------------------------------------
-------------------evet listemiz şöyle---------------------
-------isim--------------- -------merkez----------------------------------- ----------sonuç--------------------- ----kaç.dnm-----
1- sevgidolu==============genart tüp bebek merkezi===========temmuz başı=========ilk
2- asi==================?????????????================ ==temmuz============2.
3- kardelen==============?????????????=============== ===temmuz==========2.
4- fusfulu================umut tüp bebek=================temmuz=========ilk
5- hicret================??????????????============== ===temmuz=======???????
6- kayra================memorıal tüp bebek===============temmuz======bi kızı var 2.
7- sabriya==============avrupa şafak hst.==================temmuz=====???????????
8- plum12=============memorial tüp bebek==================temmuz========2.
9- papatya=============amerikan tüp.======================temmuz======bi oglu var 2.
10- hopeless===========tedavisine ara verildi=================inşaallah agustosa geliyoooooo
11- nzmyhn============kararsız======================== =temmuz=======1 negatif 2.transfer olmadı. 3.
12- cilek7==============kararsız====================== ===temmuz=============4.
13- renkli1============umut tüp bebek====================temmuz==============5.
14- hiram06============anatolıa tüp bebek==================temmuz============ilk
15- mavioje=============anatolia tüp bebek=================temmuz============2 negatif aşılama ilk tüp
16- edaamm===========??????????????=================== temmuz=============????????????
17- siber==============????????????=================== =temmuz==============2.
18- hituci==============anatolia tüp bebek=================temmuz================4.
19- denizmavisi==========????????????================= ===temmuz=============ilk
20- gelincik238===========memorıal tüp bebek===============temmuz==============2.
21- larem1982============memorıal tüp bebek================temmuz=============1.negatif 2. dondurulmuşlarla
22- delimavi==============umut tüp bebk====================temmuz============ilk
23- lansor================((((eşi ve kendisi))))================temmuz=============dogal gelecek belkide mucizesi
24- zümmin==============?????????????===================temmuz============?????????
25- mihriban==============acıbadem kadıköy=================temmuz=============ilk.
26- bluesuu===============acbadem=======================temmuz=============3.
27- amerikalı===============yurtdışı========================agustos=============2.
28- nisan-nur===============anatolia tüp bebek===============temmuz==============ilk
29- özlem16================???????????===================temmuz============???????????
30- welike=================????????????===================temmuz=============????????
kızlar listemizde şuan tam !!!!!!!!!!!!!!!!!30''!!!!!!!!!!!!!!! aynı heyecanla çarpan kalp var.........hepimiz mucizelerimiz için duaya başlıyoruz bugünden itibaren ve bu 30 kişinin isminede dahil dua inşaallah................
şimdi benim bi fikrim var....eger kabul edilirse tabiiki........
kuran okumayı bilenlerle temmuz bitene kadar hatim indirelim ve bu bir degil birkaç hatim olsun.........yani eger yeterli sayı bulabilirsek 2 haftada bir hatim duası yaparız.......(katılmak isteyenle)........bu arada kuran okumayı henüz ögrenmeyen kardeşlerimizlede ve tabii katılmak isteyen herkesle salavat hatmi yaparız.......(hem üç aylarda geliyor bu arada))
lütfen fikirlerinizi belirtin....... hemen başlasak o kadar çok kardayız......((((kızlar hatim ve salavat sırası listemizin üst tarafında))))
selam canım,beni listeden silebilirsin tedaviye temmuzda başlıyorum.eşimin babası ameliyat olucak,koşuşturmalar var ikisi birarada zor olur.ama salatı tefriciye okuyorum,hepimiz için..........
merhaba bu yazıyı cuma günü okuyan tüm kardeşlerim.................
'''''''''' hepimizin cuması mübarek olsun'''''''''
güzel ve umutlu günlerimiz yaklaşıyor...............bu gün herkes kendine birkaç dakika ayırıp bebişinin hasretiyle canı gönülden listemiz içindeki herkese ismiyle dua etsin lütfen...........hadi kızlar.........(özellikle sela ve ezan vakti arasında olursa müthiş olur))............
canım kızma yaaa:1no2::1no2:
sen temmuzda başlıycam dedinde onun için öyle yazdım....eger kısaysa bilemem tabiide.......uzun protokolle agustosta sonuç alırsın gibi düşünüyorummmmmmmmm........
hem sonuç pozitif olsunda hayırlısıyla boşver zamanı be güzelim........:dance: