- 9 Mayıs 2023
- 553
- 231
- 25
-
- Konu Sahibi Sevdicek93
İşte ben bu yüzden kaynanama söylemiyorum gerek yokBen de aynısını düşünüyorum ama kayınvalideme kimseye duyurma deyince ne olacak ayıp mı diyor bu yoldan geçmeyen bilemiyor ne yazık ki
Bende bu fikirdeyim işteSende dedi bilmesin işte bu bizim özelimiz Keç kez yapıp tutmayanlar nazara geliriz millet bahseder kem göz var vala yavrum benimki olursa ben kalp atışını duyana kadar kimseye demiycem 2 3 aylık olsun sonra diyecek banane milletten kimse benim kefilim değil vala ben bu zor yola girerken kim benleyse o bilecek herkesin bilmesine gerek yok
Test yaptın mi cnm belki sürpriz yapar bebiş. Her zaman gecikmesi olur muBenim 30unda regl günümdü bir kaçgündür gecikti,bekliyorum bakalım olsun ikinci günü gideceğim dr a
Canım Salı günü başladım vurulmaya sat 12.10 da vuruldumBugün aldığım oda sıcaklığında bıraktım bı daha ..aman pinpiriklendim iyice...siz kaç gün vurundunuz pergoveris iğneyi
Sen şanslisin cnm.demekki iyiler fedakârlar. Bide tam tersine denk gelenler için söyledim benKaynanamgilde yardım eder ama ben söylemek istemiyorum. Tedavi ile olacağını bilmesinler. Yaşımız genç dedikodu çekemem. Bi de olmadık şeye sevinirler olacağı varsa da olmaz
İnşallahBenim ilk tüp bebek olacakinşallah olacağına inanıyorum içimde öyle bi şey var şansımız da yüksek çünkü. Ve belli bi sıkıntımız yok
Dediklerini kullanacaksın estrofem progestonBenimde bugün kontrol vardı önümüzdeki salı transfer olacam bu arada transfer olanlar teansferden sonra hangi ilaçları kullanıyo doktorla daha konuşmadım sadece transfer gününü belirledi ben esrofem kullanıyodum ve yarın progestan başlıycakmışım transfere kadar
Anlamadım tüp bebeğe mi başladınızMerhaba yeniden ben de bugun resmi olarak basladim 4 folikul goruldu, doktor amh degerlerine gore normal beklenen degerler dedi fakat yalnızca tablet hap yazdı gonal f igne vs baslamadi klomen, estrofem ve tarlusal kullan 11 temmuzda gel dedi boyle bir deneyimi olan var mı ignesiz?
Merhaba kaç yumurta görünüyor acabaMerhaba kizlar33, yaşındayım amh0.06 dört gündür ilaçlarım ve iglenelerime başladım hepimizi için süreç hayırlı olsun sağlıkla hayırlısı ile kucagimixa alırız ins pazarteso tekrar kontrolüm var eşim ile bana azitro antibiyotik verdi üç gün içiliyor o dün bitti sabah saat dokuza kadar gonalf 100ile pergoveris yapıyorum karnında
E2 adetimin 3gunu 31 çıktı
Bu süreçte ne yesem.faydali ne yapsam olumlu olur fikir ve yardımlarınıza ihtiyacım var
Ah ya heyecandan neler oluyor neler.bende ilk bı cekemedim biraz kaldı şişede hay Allah'ım inşallah fayda ederCanım Salı günü başladım vurulmaya sat 12.10 da vuruldumikintane vuruyorum bi sağ sol pergoveris meriofert diye ilaç iki iğne vuruyorum işte bende hep ellerimi kestim ilacı kırarken ellim parçalandı heyecandan dolaba koy bişey olmaz meraketme
Ah ya heyecandan neler oluyor neler.bende ilk bı cekemedim biraz kaldı şişede hay Allah'ım inşallah fayda ederCanım Salı günü başladım vurulmaya sat 12.10 da vuruldumikintane vuruyorum bi sağ sol pergoveris meriofert diye ilaç iki iğne vuruyorum işte bende hep ellerimi kestim ilacı kırarken ellim parçalandı heyecandan dolaba koy bişey olmaz meraketme
Teşekkür ederim transgere son 6 günDediklerini kullanacaksın estrofem progeston
Vallahi ben kullandığım hiçbir ilacı atmadım ne olur ne olmaz hepsini biriktiriyorum boş şişelerin hepsini biriktiriyorum bir damla bir damladır ne olur ne olmaz belki ilaç yetmez onların hepsini biriktirir öyle kullanırım gerçekten çok pahalı çünküAh ya heyecandan neler oluyor neler.bende ilk bı cekemedim biraz kaldı şişede hay Allah'ım inşallah fayda eder...bı önceki dolaptaydi bilemedim bu seferki oda sıcaklığında bıraktım .kafam karıştı vallai..bu sabah gidicem bakalım ne dicek Dr
Hakkında hayırlısı olsun inşallah bakalım ben de tedavi aşamasındayımTeşekkür ederim transgere son 6 gün
Hayırlısı olsun hakkındaBenimde bugün kontrol vardı önümüzdeki salı transfer olacam bu arada transfer olanlar teansferden sonra hangi ilaçları kullanıyo doktorla daha konuşmadım sadece transfer gününü belirledi ben esrofem kullanıyodum ve yarın progestan başlıycakmışım transfere kadar
Test yapmadım canım ama nadiren de olsa gecikme oluyor bir kaç gün daha geçsin eğer olmazsa öyle test yaparımTest yaptın mi cnm belki sürpriz yapar bebiş. Her zaman gecikmesi olur mu
Evet baslayalim dedi dokto ama igne yazmadi onu anlayamadımAnlamadım tüp bebeğe mi başladınız