• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

tatlım böyle bir durumda insan doğru düzgün düşünemiyor.bak kendin diyorsun transferin ertesi gününden beri adet olacam hissi var diye bir düşün bakalım onca adet belirtisi var da onca gündür neden olmadın pekiboshayallersmile
lütfen hemmen kendini toparla ve güzel şeyler düşünmeye başla:mymeka:

doğru söylüyorsun arkadaşım inşallah olmam adet ben yine kitaplarıma odaklanıyım; biraz da dışarı çıkim evde de psikolojimiz iyicebozuldu:)))

Ben kaşındım hayatım :))
Dün akşam çok kötüydüm inanılmaz bir ağrı girdi karnıma kendimi yatağa attım sonra geçti ve ateşim çıktı 37,5 oldu tamam dedim hastalanıyorum.
Sonra dayanamadım test yaptım bu sabah NEGATİFİ gördüm :emir_bebek:
Bende çok korkuyorum ya olmadıysa diye :gitme:
Benim eşim hayatta tek ... Sadece anneannesi vardı onuda Mart ayında kaybettik ...
Tek çocuk eşim anne,baba,kardeş kimsesi yok ona hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ;
Genç yaşta çok büyük kayıplar verdi bu bebiş eşimin mutluluğu olsun istiyorum inş inş herşey güzel olur . :Saruboceq:

kaçıncı güm emriyosuydu canım senin ki?

ateşin kaçtan kaça düştü. öyle 0.1-0.2 lik düşüşleri kafana takma. ayrıca kullanılan progesteron iğneleri yüzünden adet olacak olsan bile ateş düşmeden adet oluyorsun. ben transferden sonra her ölçüşümde 36.6-36.7 çıktı. düşük yaptığım ya da regl olduğum mu desem bilemedim ama işte kanamam başladığı gün de ateşim 36.7'ydi ki ben 36.2 ya da en fazla 36.3 ile regl olurum. ateşe takılma.

canım ateşim transfer sonrası 38 e çıktı kompresle düşürdük.sonraki günler 36,8 civarıydı; bu sabah ölçtüm 35,8 e düşmüş direk kaldırdım zaten derecyi gözümün önündenmafoldumben

doğru söylüyorsun arkadaşım inşallah olmam adet ben yine kitaplarıma odaklanıyım; biraz da dışarı çıkim evde de psikolojimiz iyicebozuldu:)))
hehhhh şöyle vereliniortak
ben coştum bu sefer zaten bırak evde kıpırdamadan yatmayı normal hayatıma tamamen devam ettim transferin ertesi gününden itibaren düşün denize girmeyi bile ihmal etmedim.düşün o kadar yani:1::1::1:

aayy girdin mi süper; benim de doktorum yavaşca yüzebilirsin dedi.ben de zincirlerimi kırıp haftasonu yazlığa mı gitsem ne ya off haklısın canım ya!

Ben kaşındım hayatım :))
Dün akşam çok kötüydüm inanılmaz bir ağrı girdi karnıma kendimi yatağa attım sonra geçti ve ateşim çıktı 37,5 oldu tamam dedim hastalanıyorum.
Sonra dayanamadım test yaptım bu sabah NEGATİFİ gördüm :emir_bebek:
Bende çok korkuyorum ya olmadıysa diye :gitme:
Benim eşim hayatta tek ... Sadece anneannesi vardı onuda Mart ayında kaybettik ...
Tek çocuk eşim anne,baba,kardeş kimsesi yok ona hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ;
Genç yaşta çok büyük kayıplar verdi bu bebiş eşimin mutluluğu olsun istiyorum inş inş herşey güzel olur . :Saruboceq:

canım inşallah eşini çok mutlu edecek ve ailenizi genişleteceksiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bende 6. gün tahlil yapmıştım tamamen negatifti.sonra 7 . günü atladım ve 8. gün çokkk silik bir çizgi gördüm.belki bende 7. gün yapsam 6. gün gibi negatif çıkacaktı.
kaldı ki 12. gün bile kanda pazitif değer alıp idrarda negatif çıkanlar var.üzme lütfen kendini....

Ay çok sağolun arkadaşlar inş olur. İnanın bana eşime bu haberi vermeyi o kadar çok istiyorum ki bir daha yapmıycam idrar testi kan tahlilimi bekleyeceğim a.s.

kıslar vücüt ısısı hamileyken yükselirmi çıkarmı siz neye bakıyorsunuz

canım ateşim transfer sonrası 38 e çıktı kompresle düşürdük.sonraki günler 36,8 civarıydı; bu sabah ölçtüm 35,8 e düşmüş direk kaldırdım zaten derecyi gözümün önündenmafoldumben

yarın ölçtüğünde yine 36.8 civarı birşey çıkacaktır merak etme. yaz aylarında ateş takibi zor. terliyoruz, sıcaklıyoruz, bişiler oluyor işte ateşe çok da takılmamak lazım diye düşünüyorum.

yarın ölçtüğünde yine 36.8 civarı birşey çıkacaktır merak etme. yaz aylarında ateş takibi zor. terliyoruz, sıcaklıyoruz, bişiler oluyor işte ateşe çok da takılmamak lazım diye düşünüyorum.

canım çok haklısın azönce dayanamayıp tekrar ölçtüm 36,6 ya çıkmış sevindim ama şaşırdım dakafamçokkarıştı
artık kaldırdım dereceyi daha da ölçmice yaaohaoldumsmile

Catdog canım, yapma böyle ya, regli belirtileri olması çok normal değil mi?? her yerde yazıyor, regli olacak gibi ağrılar olur filan diye. hem sen yazmadın mı, ilk denemende hiç belirti olmadı diye, bak işte bu sefer belirti var, ne güzel. bana doktor normal regli gününde lekelenme şeklinde koyu akıntın gelebilir, sakın korkma dedi. normal regli tarihim 31 Ağustos, bekleyip göreceğiz. hatta tüm hamileliği boyunca regli tarihlerinde leelenmesi olan hamile örnekleri var.
Bende de hafif hafif kasık ağrıları oluyor, ama takılmıyorum, çünkü değiştiremem. Şimdiden umudunu kaybetme, sonra bebeğin, annem ne çabuk vaz geçti der:)

TUPBABY ya erken yapmışsın idrar testini, negatif çıkması normal. 2 gün filan daha bekleseydin, bende dayanamayıp cuma günü filan yaparım gibi geliyor.

Sabır testinden geçiyoruz, az kaldı.

Catdog canım, yapma böyle ya, regli belirtileri olması çok normal değil mi?? her yerde yazıyor, regli olacak gibi ağrılar olur filan diye. hem sen yazmadın mı, ilk denemende hiç belirti olmadı diye, bak işte bu sefer belirti var, ne güzel. bana doktor normal regli gününde lekelenme şeklinde koyu akıntın gelebilir, sakın korkma dedi. normal regli tarihim 31 Ağustos, bekleyip göreceğiz. hatta tüm hamileliği boyunca regli tarihlerinde leelenmesi olan hamile örnekleri var.
Bende de hafif hafif kasık ağrıları oluyor, ama takılmıyorum, çünkü değiştiremem. Şimdiden umudunu kaybetme, sonra bebeğin, annem ne çabuk vaz geçti der:)

TUPBABY ya erken yapmışsın idrar testini, negatif çıkması normal. 2 gün filan daha bekleseydin, bende dayanamayıp cuma günü filan yaparım gibi geliyor.

Sabır testinden geçiyoruz, az kaldı.

:kedi: ewet erken yaptım cnm
ya benimde regli tarihim 29 u test tarihim ağustos'un 1'i belkide test yaptıramadan regli olucam kısmet :emir_bebek:

herşeyin ahırlısı, bekleyip göreceğiz, ama beklemek insanı gerçekten geriyor.
bu gün evde kalmak istemiyorum, ama dışarısıda çok sıcak, evde olunca temizlik-ütü yapıp dahada terliyorum. ha bide devamlı yiyiyorum, transfer gününden bu yana sigara içmiyorum da, hem bekleme stresi hemde nikotinsizlik kafama vuruyo:)))

arkadaşlar regl tarihlerinizi düşünmeyin hiç. kullandığımız progesteron ilaçları ve östrojen içerikli bantlar/ilaçlar regl geciktiriyor bebek olmasa bile.

Bugün merkezden aradılar beni. Cuma'ya kalmış transfer işlemi. 35 yaş altı ve ilk deneme olduğu için 2 gün daha beklemek uygun görülmüş. 2 gün geçer sonra 2 hafta gelir, hayırlısıyla o da geçse aylar gelir, bekleme bitmez anlaşılan bu süreçte:)

Bün akşam itibari ile kasık ağrılarım başladı, o kadar tanıdık bir ağrı ki... kendimi kötü hissettim. Bir arkadaşım negatif sonuca da hazırlıklı ol dedi, ağrıları hissedince bu negatif fikre hiç de hazırlıklı olmadığımı anladım. İnsan buna nasıl hazırlanır ki, içinden hep dua ederken, karnını okşayıp- hadi tutunun derken, nasıl aslında olamayada bileceğine hazırlanır? Bilen varsa bana da söylesin:(

Back