• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

canım nasıl gidiyor beklemek 1 agustos galıba test tarıhın ıns olumlu sonucu alacaksın hamıssın bence ıcımden oyle gectı melegıme arkadas gelıyo ıns kendıne dıkkat et belırtı arama herkesde farklı olur canım mujdelı haberını sabırsızlıkla beklıyorum öptüm:CüvCüv:

Ay cnm arkadaşım opuyorumnanaktan
Ben bu sabah dayanamadım test yaptım Negatifi gördüm rahatladım :gitme:
Bence olmadı bu sefer daha çok yolum var diye düşünüyorum ama testi 7 gün yaptım belki bir ümit pazara kadar sonuç değişir :emir_bebek:
Sen nasılsın hayatım bebişimiz nasıl ? Herşey yolundadır umarım a.s.

arkadaşlar herkeze günaydın; ümitlerimi kaybediyorum arkadaşlar benimde olmadı galiba.
ben kendimi çok iyi bilirim bugüne yarına aynı adet olucam sanki.benim kırmızılar test gününü bile bekletmicek kızlar yaa.ateşiim de düşüşe geçmiş.ooff offf.:(((

catdogcum canım neden boyle yapıyorsun daha cok erken
ısılara felan takılmamaya calıs
ınsan hep kendını dınler hale gelıyor yaaaa
ınsallah ıyı olucak uzme kendını daha cok var sonuc almaana canım yaa

catdogcum canım hadı bakalım transferın olmus
arkandayım ama baya bır acılmıs aramız yaa
benımde carsamba opum var
canım
aksılık olmazsa pazartesıde transferım olur ınsallah
sen menegonu kac gun kullandın yaa
ben senı enson bır cumartesı opum var dedıgnı hatırlıyorum vee coktan transferın bılem olmus
hadı bakalım sıkılmayın dıcem ama bende ılkınde oyleydım alahım yardım etsın emeklerımız bos ve zayı olmasın
kandılınız mubarek olsun

canım senin de geçmiş kandilin kutlu olsun.evet canım transferim oldu bugün 5. ama benden bi cacık olmaz tatlım yaa.ben adet olucam 1-2 güne resmen bekliyorum ümidimi kaybediyorum:gitme:
canım ne güzel senin de ne güzel pazartesiymiş transferin harika inşallah sizlerden güzel sonuçlar alırız arkadaşım.menagonu son 5-6 gün yaptırmıştım canım ben gonal f e ek olarak.canım yarın inşallah opun da çok rahat geçer; güzel güzel yumurtaların güzel ve sağlıklı bebeklere dönüşürler inşallah.şimdi düşünüyorumda oaşamalar bugünlarden daha keyifliymiş sanki şuanki moral gitgeli ya:sinifsinif:
kolay ve sağlıklı olsun inşallah tatlım opun...kaydirigubbakcemile5

Bugün merkezden aradılar, 8 yumurta döllenmiş, muhtemelen çarşamba transfer işlemi yapılacakmış. Catdog, tupbaby, she ve diğer test tarihi bekleyen arkadaşlar. Arkanızdan usul usul geliyorum:) Şu mübarek gece birbirimize dua edelim, peşpeşe güzel haberler verelim innnşallah
canım gel tabi aramıza hayırlısıyla inşallah güzel bebişlerin olur arkadaşım:)))
dün akşam hepimiz için bol bol dua ettim inşallah Rabbim kabul eder:Saruboceq:

arkadaşlar herkeze günaydın; ümitlerimi kaybediyorum arkadaşlar benimde olmadı galiba.
ben kendimi çok iyi bilirim bugüne yarına aynı adet olucam sanki.benim kırmızılar test gününü bile bekletmicek kızlar yaa.ateşiim de düşüşe geçmiş.ooff offf.:(((

merhaba tatlım.hiççççç belirtilere takılma lütfen.benimde hiçbir belirtim olmadı beklerken hoş hala da yok....
ne baş dönmesi ne bulantı ne göğüslerde şişme ne ateşin artması.....
hiçbiri yoktu hala da yok canım.ama bak dün allahın izniyle keseyi bile gördük.lütfen belirtilere takılıpta kendini ve bebişini üzme olur mu canım benim

catdogcum canım neden boyle yapıyorsun daha cok erken
ısılara felan takılmamaya calıs
ınsan hep kendını dınler hale gelıyor yaaaa
ınsallah ıyı olucak uzme kendını daha cok var sonuc almaana canım yaa

canım adetim ha geldi ha gelicek hiç unutturmuyo ki kendini moralim bozuluyo böyle olunca

catdog yapma böyle şeyler söyleme daha çok gün var, hemen niye vazgeçiyosun? doğru insan gitgel yaşıyo ama umudunu yitirirsen üzülürsün. geçirdiğimiz zamanlar yeterince üzücüydü zatn. senden başka kimse sana yardım edemes. eşlerimiz ellerinden geleni yapıyo moralimizi iyi tutmak için ama unutma olay tamamen senin içinde bitiyo. yapma kötü düşünme 5. günde ya.daha koskoca 7 günün var bebişinin yerine rahatça yerleşmesi için. öyle düşün huzurunu kaçırma bebişinin. keyif alacağın şeyler yapmaya çalış şımart canım kendini:)

firstnimbus çok sağol canım seni takip etmiştim ben diğer topikten ne güzel maşallahh bebeğinin kesesini de görmüşsün maşallah ay Rabbim hayırlısıyla kucağın almayı nasip etsin inşallah canım:))
ben de belirti olmasa nasıl ümitlenicem bilsen

catdog yapma böyle şeyler söyleme daha çok gün var, hemen niye vazgeçiyosun? doğru insan gitgel yaşıyo ama umudunu yitirirsen üzülürsün. geçirdiğimiz zamanlar yeterince üzücüydü zatn. senden başka kimse sana yardım edemes. eşlerimiz ellerinden geleni yapıyo moralimizi iyi tutmak için ama unutma olay tamamen senin içinde bitiyo. yapma kötü düşünme 5. günde ya.daha koskoca 7 günün var bebişinin yerine rahatça yerleşmesi için. öyle düşün huzurunu kaçırma bebişinin. keyif alacağın şeyler yapmaya çalış şımart canım kendini:)

sağol cemre canım; desteğiniz olmasa zaten kendimi biraz kötü hissedince forma giriyorum hemen.inşallah günümden önce adet olmam çok korkuyorum

Ay cnm arkadaşım opuyorumnanaktan
Ben bu sabah dayanamadım test yaptım Negatifi gördüm rahatladım :gitme:
Bence olmadı bu sefer daha çok yolum var diye düşünüyorum ama testi 7 gün yaptım belki bir ümit pazara kadar sonuç değişir :emir_bebek:
Sen nasılsın hayatım bebişimiz nasıl ? Herşey yolundadır umarım a.s.

canım test yapmışsın daha çok erken çıkmaz tabi ama sen de benim gibi ümitsizleniyosun ama lütfen canım teste takılma adet olmadığın sürece ümide devam

hehhhhh işte tek belirtim heran adet olacağım hissiydi benimde......

lütfennnnnn bu durumu kafana takıp olmadı diyerek bebeğini strese sokma canım

yaa canım gerçekten mi söylüyorsun; ben de transferin ertesi sabahından beri sürekli böyleyim işte çok korkuyorum adet olucam diye inşallah olumlu olur tüm arkadaşlarımın da benimde
çok sağol desteğin için biraz moralim düzeldi yaa:)

catdog moralini bozma lütfen aynı his bende de vardı ikide bir gidip regl oldum mu diye bakıyordum ama olmamış oluyordum. zaten sonra o his geçiveriyor. inşallah bebeğin seninledir, olumsuz düşünmemeye çalış.

yaa canım gerçekten mi söylüyorsun; ben de transferin ertesi sabahından beri sürekli böyleyim işte çok korkuyorum adet olucam diye inşallah olumlu olur tüm arkadaşlarımın da benimde
çok sağol desteğin için biraz moralim düzeldi yaa:)
tatlım böyle bir durumda insan doğru düzgün düşünemiyor.bak kendin diyorsun transferin ertesi gününden beri adet olacam hissi var diye bir düşün bakalım onca adet belirtisi var da onca gündür neden olmadın pekiboshayallersmile
lütfen hemmen kendini toparla ve güzel şeyler düşünmeye başla:mymeka:

ateşin kaçtan kaça düştü. öyle 0.1-0.2 lik düşüşleri kafana takma. ayrıca kullanılan progesteron iğneleri yüzünden adet olacak olsan bile ateş düşmeden adet oluyorsun. ben transferden sonra her ölçüşümde 36.6-36.7 çıktı. düşük yaptığım ya da regl olduğum mu desem bilemedim ama işte kanamam başladığı gün de ateşim 36.7'ydi ki ben 36.2 ya da en fazla 36.3 ile regl olurum. ateşe takılma.

canım test yapmışsın daha çok erken çıkmaz tabi ama sen de benim gibi ümitsizleniyosun ama lütfen canım teste takılma adet olmadığın sürece ümide devam

Ben kaşındım hayatım :))
Dün akşam çok kötüydüm inanılmaz bir ağrı girdi karnıma kendimi yatağa attım sonra geçti ve ateşim çıktı 37,5 oldu tamam dedim hastalanıyorum.
Sonra dayanamadım test yaptım bu sabah NEGATİFİ gördüm :emir_bebek:
Bende çok korkuyorum ya olmadıysa diye :gitme:
Benim eşim hayatta tek ... Sadece anneannesi vardı onuda Mart ayında kaybettik ...
Tek çocuk eşim anne,baba,kardeş kimsesi yok ona hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ;
Genç yaşta çok büyük kayıplar verdi bu bebiş eşimin mutluluğu olsun istiyorum inş inş herşey güzel olur . :Saruboceq:

Dün akşam çok kötüydüm inanılmaz bir ağrı girdi karnıma kendimi yatağa attım sonra geçti ve ateşim çıktı 37,5 oldu tamam dedim hastalanıyorum.
Benim eşim hayatta tek ... Sadece anneannesi vardı onuda Mart ayında kaybettik ...
Tek çocuk eşim anne,baba,kardeş kimsesi yok ona hamileyim demeyi o kadar çok istiyorum ki ;
Genç yaşta çok büyük kayıplar verdi bu bebiş eşimin mutluluğu olsun istiyorum inş inş herşey güzel olur . :Saruboceq:

canımmm, allah bu dileğini verir inşallah, teste canını sıkma, bence hamilesin ben öyle hissediyorum, eşine hamileyim diyeceksin arkadaşım ...

ay canım ağlattın beni.. inşallah eşine hamile olduğunu söylemene çok az kalmıştır. testi çok erken yapmışsın. ben de transfer sonrası 7. gün yapmıştım ama çıkmamıştı, yine de hamileymişim, kan testinde çıkmıştı ama kimyasal oldu :(. idrar testine güvenme kanda baktır. inşallah bebeğin seninledir.

ay canım ya çok haklısın ama ateşinin çıkması iyi bişey sanki; bende bilmiyorum ki arkadaşım firstnimbus arkadaşımızın da dedği gibi hiç sağlıklı düşünemiyoruz şuan ama bende senin gibi çok korkuyorum
inşallah haftasonu eşine o beklediğin müjdeyi verirsin canım inşallahgamyoncuiremsu

Back