• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

mayada yaptırdım canım 3. gün transferi tek embriyo.kısmet bakalım. 1. kaliteymiş çok şükür. 3 tanede 1. kalite dondurttum.kullandığım ilaç bugün acayip baş dönmesi yaptı sarhoş gibiyim yav:bbo:

ahukush canım üzüldüm, tekrar nüksetmiş olması kötü ama bunda da vardır bi hayır.şimdi tekrar histereskopi mi yapıcak emre bey???
hadi hayırlısı olsun canım hakkında.
canım şu östrojen flasterları sana da kasık sancısı yaptı mı canım?

ahukush canım üzüldüm, tekrar nüksetmiş olması kötü ama bunda da vardır bi hayır.şimdi tekrar histereskopi mi yapıcak emre bey???

valla tekrar mi nuksetti yoksa bu ostrojen hap&fitil&flasterler mi ise yaramadi bilmeiyoruz o yuzden girip bakicak .....:((((
bu arada flasterler ben de hic bir yan etki yapmadi.....claramine forte mi neydi adi...
hayirdir, sende kasik agrisi mi var? emre bey e sordun mu tekrar?

Catdogcum, östrojen flasteri kullanmıyorum ben, sadece Crinone Porgresteron jel kullanıyorum günde 2 kez. Jeli içeri sıktıktan sonra biraz kasık ağrım oluyor, normal olduğunu söylediler.

kaldı 7 gün:)) , vücudumda hiç bir belirti olmadığı için, bazen Tüp bebek yaptırdığımı unutuyorum. bu iyi mi kötü mü? bide 7 gün bekleyebilecek miyim, yoksa bende idrar testi yapacakmıyım? henüz öyle bir niyetim yok, ama hafta sonuna doğru dayanamayabilirim.))

valla tekrar mi nuksetti yoksa bu ostrojen hap&fitil&flasterler mi ise yaramadi bilmeiyoruz o yuzden girip bakicak .....:((((
bu arada flasterler ben de hic bir yan etki yapmadi.....claramine forte mi neydi adi...
hayirdir, sende kasik agrisi mi var? emre bey e sordun mu tekrar?

ta kendisi canım claramine forte.canım emre beye sormadım tekrar ama transfer günü bana yapıştırdılar bantı.hemen ertesi dün adet sancısı gibi belirtilerim olunca ona yordum ben de.yok canım tekrar emre beye sormadım ama transferin ertesi günü sabah aramıtım kanlı akıntım geldi diye o da endişelenmemem gerektiğini ve yapılan işlemden oluşan tahrişten olabileceğini söyledi canım.
canım belki dediğin gibi senin de bu hormonlar işe yaramamıştır da ondan olmuştur canım.bakalım inşallah bu sefer tam çözüm olur inşallah....tedavin hemen başlar...

Catdogcum, östrojen flasteri kullanmıyorum ben, sadece Crinone Porgresteron jel kullanıyorum günde 2 kez. Jeli içeri sıktıktan sonra biraz kasık ağrım oluyor, normal olduğunu söylediler.

she canım benim doktorum progesteron iğnesi haricinde östrojen bantı verdi neyse herdoktorun bi bildiği var tabi ama
canım ben de aynı adet olcak gibiyim ta ilk günden beri bu beni korkutuyor yaa...

she canım ben de çok meraklı ve endişeliyim nasıl dayancaz arkadaşım ya

she canım benim doktorum progesteron iğnesi haricinde östrojen bantı verdi neyse herdoktorun bi bildiği var tabi ama
canım ben de aynı adet olcak gibiyim ta ilk günden beri bu beni korkutuyor yaa...

Benimde öyle cnm :sinifsinif:
ilk günden beri regli sancısı çekiyorum ve şuan iş yerindeyim belim ağrıdan kopuyor :(((

ya canım bence bi ağrı falanolmaması daha iyi gibi geliyo; ben daha önce 1 defa kimyasal gebelik yaşamıştım onda hiç ağrım olmamıştı hiç adet belirtim yoktu sadece günüm geçtiği gün şeffaf akıntım başlamıştı.tabi bunlara takılmamak gerek her bünye tamamen farklı ama ben adet sancısı hissedince korkuyorum canım ya

catdogcum canım hadı bakalım transferın olmus
arkandayım ama baya bır acılmıs aramız yaa
benımde carsamba opum var
canım
aksılık olmazsa pazartesıde transferım olur ınsallah
sen menegonu kac gun kullandın yaa
ben senı enson bır cumartesı opum var dedıgnı hatırlıyorum vee coktan transferın bılem olmus
hadı bakalım sıkılmayın dıcem ama bende ılkınde oyleydım alahım yardım etsın emeklerımız bos ve zayı olmasın
kandılınız mubarek olsun

Benimde öyle cnm :sinifsinif:
ilk günden beri regli sancısı çekiyorum ve şuan iş yerindeyim belim ağrıdan kopuyor :(((

canım nasıl gidiyor beklemek 1 agustos galıba test tarıhın ıns olumlu sonucu alacaksın hamıssın bence ıcımden oyle gectı melegıme arkadas gelıyo ıns kendıne dıkkat et belırtı arama herkesde farklı olur canım mujdelı haberını sabırsızlıkla beklıyorum öptüm:CüvCüv:

Bugün merkezden aradılar, 8 yumurta döllenmiş, muhtemelen çarşamba transfer işlemi yapılacakmış. Catdog, tupbaby, she ve diğer test tarihi bekleyen arkadaşlar. Arkanızdan usul usul geliyorum:) Şu mübarek gece birbirimize dua edelim, peşpeşe güzel haberler verelim innnşallah

Bu arada bu süreçte iştehınız ne alemde. Normalde bu sıcaklarda lokma yiyemeyen ben şimdi sürekli yemek halindeyim. Bana özel bir durum mu yoksa ilaçların etkisiyle mi çözemedimbilmiyorumkismile

Bu arada bu süreçte iştehınız ne alemde. Normalde bu sıcaklarda lokma yiyemeyen ben şimdi sürekli yemek halindeyim. Bana özel bir durum mu yoksa ilaçların etkisiyle mi çözemedimbilmiyorumkismile

benimde transferden sonra açıldı iştahım acayip.

ilaçlardan kaynaklanıyo arkadaşlar, ilaçlar iştahımızı açarak kilo aldırıyormuş, zaten prospektüste yazıyor, kullandığımız cilt altı iğneleri aldırıyor çoğunu sanırım....

Back