- 18 Şubat 2010
- 483
- 1
- 118
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar herkese tarnsferim oldu 23nde 4 ağustos test günüm beklicez artık sabırla napalım yapcek bişi yokalkisalkisalkis
ahukush canım üzüldüm, tekrar nüksetmiş olması kötü ama bunda da vardır bi hayır.şimdi tekrar histereskopi mi yapıcak emre bey???
hadi hayırlısı olsun canım hakkında.
canım şu östrojen flasterları sana da kasık sancısı yaptı mı canım?
ahukush canım üzüldüm, tekrar nüksetmiş olması kötü ama bunda da vardır bi hayır.şimdi tekrar histereskopi mi yapıcak emre bey???
hadi hayırlısı olsun canım hakkında.
canım şu östrojen flasterları sana da kasık sancısı yaptı mı canım?
valla tekrar mi nuksetti yoksa bu ostrojen hap&fitil&flasterler mi ise yaramadi bilmeiyoruz o yuzden girip bakicak .....(((
bu arada flasterler ben de hic bir yan etki yapmadi.....claramine forte mi neydi adi...
hayirdir, sende kasik agrisi mi var? emre bey e sordun mu tekrar?
Catdogcum, östrojen flasteri kullanmıyorum ben, sadece Crinone Porgresteron jel kullanıyorum günde 2 kez. Jeli içeri sıktıktan sonra biraz kasık ağrım oluyor, normal olduğunu söylediler.
she canım benim doktorum progesteron iğnesi haricinde östrojen bantı verdi neyse herdoktorun bi bildiği var tabi ama
canım ben de aynı adet olcak gibiyim ta ilk günden beri bu beni korkutuyor yaa...
Benimde öyle cnm :sinifsinif:
ilk günden beri regli sancısı çekiyorum ve şuan iş yerindeyim belim ağrıdan kopuyor ((
Bu arada bu süreçte iştehınız ne alemde. Normalde bu sıcaklarda lokma yiyemeyen ben şimdi sürekli yemek halindeyim. Bana özel bir durum mu yoksa ilaçların etkisiyle mi çözemedimbilmiyorumkismile