arkadaslar selam,
hepinize simdiden hayirli bir hafta diliyorum:)
persembe gunu regl oldugum icin emre beye kontrole gittim ve bana tekrar histeroskopi yapmak istedigini soyledi ama arkadasinin tup bebek merkezinde adi IVI imis, mecidiyekoy Profilo alisveris merkezinin oralarda, herneyse ben saskinliktan emre bey e neden florance ta yapamiyoruz diye sormayi unuttum, bana kamerayla tekrar iceri girip bakmam lazim ahu hnm dedi, kazidigim yapisiklik tekrar nuksetmis olabilir veya hic bir sey olmamis ta olabilir dedi, ama rahim ici zariniz bu kadar inceyken ignelere gecemem dedi, sora hastaneden ayrildiktan sonra hemen annemi aradim, o da cok sinirlendi!!!! tam tesekkullu bir yer mi IVI TUP BEBEK MERKEZI sordun mu dedi, ben de tekrar emre beyi aradim o da hayir dedi, o zaman annem de ben de narkozlu bi ameliyati orda yaptirmak istemedigimiz soyledim, valla dusunun tasinin annenizle sizin aranizdaki bir problem bu kararinizi verin ve beni pzt arayin bende ona gore obur tarafta sizin ameliyat gununuzu ayarlayayim dedi, ben cok sinirlendim, esim eve gelince durumu anlattim o da sinirlendi ne kadar sacma dedi, sora yakin anne olan 2 arkadasim beni aradi, birinin dr. u Kilic Aydinli, diger arkadasimin dr. u ise Murat Carak, hemen Cmt ( dun yani) randevularimi yaptim ve gittik, her iki dr. da rahim filmimi inceledi ve emre beyin neden en basta bana histeroskopi yapip hatta ustune ikinci bir histeroskopi istedigini anlayamadi, iki dr. da beni muayene ettigi halde, ben de emre beyi aramaktan vaz gectim ameliyat icin, bu arada emre beyi cuma gunu dosyami almak icin birini gonderiyorum cunki cmt gunu baska dr. larin fikirlerini almak icin dosyam bana lazim dedigimde bana 'ahu hnm beni yanlis anladiniz ben cebinizden para cikmasin diye florance ta ameliyatinizi yapmak istemedim dedi, ama neden bunu bana 1 gun evvel prs gunu yanina gittigimde boyle net anlatmadi onu da nalamadim, sonucta emre bey den sogudum arkadaslar, simdi bu ay bu 2 dr. da rahmimim duzelisini kontrol edicekler, dun reglimin 3. gunu idi, 10 gun sora ve bir de bir sonraki reglimden evvel muayene edecekler beni, hatta kilic aydinli bana dun ben de 4 boyutlu ultrason var kamerayla girmeye yani ameliyata gerek yok bile dedi, sinirim tepeme cikti!!!!!!!! anlayacaginiz cok sinirliyim bosu bosuna 2 ay evvel rahim ameliyati oldum ve bosu bosuna bir suru hormon ilaclari ictim, 2 ay kaybettim simdi bu ayda yeni dr. larim beni gozlemlemek istedikleri icin bu ayida kaybettim! COK AMA COK SINIRLIYIM!!!!!!!!!