• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Bün akşam itibari ile kasık ağrılarım başladı, o kadar tanıdık bir ağrı ki... kendimi kötü hissettim. Bir arkadaşım negatif sonuca da hazırlıklı ol dedi, ağrıları hissedince bu negatif fikre hiç de hazırlıklı olmadığımı anladım. İnsan buna nasıl hazırlanır ki, içinden hep dua ederken, karnını okşayıp- hadi tutunun derken, nasıl aslında olamayada bileceğine hazırlanır? Bilen varsa bana da söylesin:(

She cnm üzülme neolur .
Zamanımızın çoğunu bu sitede geçiriyoruz ve birçok örnekle karşılaşıyoruz herkeste belirtiler farklı oluyor neolur yapma böyle.
Kaçıncı günün canım ne zaman tahlil yaptıracaksın ?
Benim de karnım belim ağrıyor aynı regli ağrısı gibi ama sabrediyoruz kan testine kadar belki diyorum belki pozitif olur :Saruboceq: a.s.

She cnm üzülme neolur .
Zamanımızın çoğunu bu sitede geçiriyoruz ve birçok örnekle karşılaşıyoruz herkeste belirtiler farklı oluyor neolur yapma böyle.
Kaçıncı günün canım ne zaman tahlil yaptıracaksın ?
Benim de karnım belim ağrıyor aynı regli ağrısı gibi ama sabrediyoruz kan testine kadar belki diyorum belki pozitif olur :Saruboceq: a.s.

offf bende öyle olmasını çok istiyorum, bu belirtiler hamileleik belirtileri olsun istiyorum.
bu gün 7. günüm, Pazartesi kan test iyaptıracağım ama her an idrar testi yaptıra bilirim!!!!

Bün akşam itibari ile kasık ağrılarım başladı, o kadar tanıdık bir ağrı ki... kendimi kötü hissettim. Bir arkadaşım negatif sonuca da hazırlıklı ol dedi, ağrıları hissedince bu negatif fikre hiç de hazırlıklı olmadığımı anladım. İnsan buna nasıl hazırlanır ki, içinden hep dua ederken, karnını okşayıp- hadi tutunun derken, nasıl aslında olamayada bileceğine hazırlanır? Bilen varsa bana da söylesin:(

ah arkadasım benımde 9. gunum bu gun. idrar testimde negatif cıktı zaten. kendimden cok eşim için uzuluyorum. ben nasıl soylerim ona 3. kez negatif olduğunu, dilim varmazki :( allahım bize kuvvet ver. ne olur pozitif çıksın değerlerimiz. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.(amin)

ah arkadasım benımde 9. gunum bu gun. idrar testimde negatif cıktı zaten. kendimden cok eşim için uzuluyorum. ben nasıl soylerim ona 3. kez negatif olduğunu, dilim varmazki :( allahım bize kuvvet ver. ne olur pozitif çıksın değerlerimiz. hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı.(amin)

patrica, yapma böyle, negatif çıksada lütfen üzülme, sorun sendemiydi eşindemiydi, sende olsa bile eşin bunu anlayışla karşılar, ben diyorumki allah korusun ama olmazsa artık birbirimiz için yaşarız eşimle diyorum, sen yinede umutsuzluğa kapılma lütfen..

Merhaba She35...

Hepimiz öncelikle hayırlısını istemiyor muyuz? Öncelikle buna kalben inan. Sonuçta şu da var, gebelik belirtisi herkese göre farklılık gösteriyor. Bunun bir standartı yokki. Hatta 4-5 aylık olana kadar anlaşılmayanları da çok duyduk değil mi? Yiyecek ekmeği olanı bağlasan durmaz gelir, olmayan da ne yaparsan yap gelmeyecektir. Allah hepimize öncelikle hayırlısını nasip etsin. Şu an tam hatırlamıyorum ama zaten çoğu bitti azı kaldı senin yanlışım yoksa. Beynini göbek bölgenden ayırıp değişik birşeylere yönelmeye çalış derim ben demesi kolay olsa da. Ben 12 günlük süreçte derslere vurayım kendimi diye düşünüyorum mesela:) Ya da mutfakta facialar yaratmaya:)

Bence hepimiz türlü türlü konularda boğuşup, maddi manevi ve bedenen zorluklara katlandığımız için birer kahramanız:)

Hadi azcık daha sabır. Belirsizlikler için üzülecek kadar lüksümüz yok...

patrica, yapma böyle, negatif çıksada lütfen üzülme, sorun sendemiydi eşindemiydi, sende olsa bile eşin bunu anlayışla karşılar, ben diyorumki allah korusun ama olmazsa artık birbirimiz için yaşarız eşimle diyorum, sen yinede umutsuzluğa kapılma lütfen..

ne yapalım canım allahtane ne gelırse kabulumuz.allah esımınde benımde sağlığımızı korusun.

Merhaba She35...

Hepimiz öncelikle hayırlısını istemiyor muyuz? Öncelikle buna kalben inan. Sonuçta şu da var, gebelik belirtisi herkese göre farklılık gösteriyor. Bunun bir standartı yokki. Hatta 4-5 aylık olana kadar anlaşılmayanları da çok duyduk değil mi? Yiyecek ekmeği olanı bağlasan durmaz gelir, olmayan da ne yaparsan yap gelmeyecektir. Allah hepimize öncelikle hayırlısını nasip etsin. Şu an tam hatırlamıyorum ama zaten çoğu bitti azı kaldı senin yanlışım yoksa. Beynini göbek bölgenden ayırıp değişik birşeylere yönelmeye çalış derim ben demesi kolay olsa da. Ben 12 günlük süreçte derslere vurayım kendimi diye düşünüyorum mesela:) Ya da mutfakta facialar yaratmaya:)

Bence hepimiz türlü türlü konularda boğuşup, maddi manevi ve bedenen zorluklara katlandığımız için birer kahramanız:)

Hadi azcık daha sabır. Belirsizlikler için üzülecek kadar lüksümüz yok...

Pitlancik, ne güzel demişsin, Belirsizlikler için üzülecek lüksümüz yok. yeniden şarj oldum sanki. Transfer ile ilgili hiç bir şey düşünmemeye çalışacağım. Evden uzaklaşmalıyım.
Kızlar bütün kadınlar sıkıntılı zamanlarında ne yaparsa onu yapacağım.... KUAFÖRE gidiyorum kaydirigubbakcemile4 boya yaptıramam belki ama kestire bilirim.

hadi öptüm herkesi
Pitlancik teşekkür ederim.
Bu gün de bu siteye üye olduğuma memnun olduğum günlerden biri kaydirigubbakcemile5

Catdog canım, yapma böyle ya, regli belirtileri olması çok normal değil mi?? her yerde yazıyor, regli olacak gibi ağrılar olur filan diye. hem sen yazmadın mı, ilk denemende hiç belirti olmadı diye, bak işte bu sefer belirti var, ne güzel. bana doktor normal regli gününde lekelenme şeklinde koyu akıntın gelebilir, sakın korkma dedi. normal regli tarihim 31 Ağustos, bekleyip göreceğiz. hatta tüm hamileliği boyunca regli tarihlerinde leelenmesi olan hamile örnekleri var.
Bende de hafif hafif kasık ağrıları oluyor, ama takılmıyorum, çünkü değiştiremem. Şimdiden umudunu kaybetme, sonra bebeğin, annem ne çabuk vaz geçti der:)

TUPBABY ya erken yapmışsın idrar testini, negatif çıkması normal. 2 gün filan daha bekleseydin, bende dayanamayıp cuma günü filan yaparım gibi geliyor.

Sabır testinden geçiyoruz, az kaldı.

she canım benim de 31 temmuz test tarihim ama ben de çok korkuyorum.
canım benim ilk micro denemem bu ancak daha önce doğal yoldan yaşadığım kimyasal gebeliğimde hiç ağrım olmamıştı; belki de o yüzden tutunamadı tatlım.
canım senin de kasık ağrın başlamış ama hepbirlikte lütfen endişelenmeyelim:3:

Kendi açtığım topikte ilk negatifi topik sahibi aldı :)) Bugün kan testim negatif çıktı kızlar inş 2. denememde bebişime kavuşurum hepinize bol şans diliyorum opuyorumnanaktan a.s.

Kendi açtığım topikte ilk negatifi topik sahibi aldı :)) Bugün kan testim negatif çıktı kızlar inş 2. denememde bebişime kavuşurum hepinize bol şans diliyorum opuyorumnanaktan a.s.

canım hakkında hayırlısı olsun tabiiki çok zor bir durum seni anlayabiliyorum benim de başımdan geçti. Rabbim hayırlısını versin.

demek senin bıcırık'ın zamanı gelmemiş daha. Dondurulmuş var mıydı sende? 2. için ne kadar ara vermek gerekiyormuş?

demek senin bıcırık'ın zamanı gelmemiş daha. Dondurulmuş var mıydı sende? 2. için ne kadar ara vermek gerekiyormuş?

1 tane orta kalite dondurulmuşum var cnm . Henüz hastaneyle görüşmedim ama 2-3 ay dinlenmek istiyorum sonrasında devam ederim Allah izin verirse

tupbeybı senın kac yumosun toplandı ve 2 tanemı dollendı canım
bunlar 5,gunu embrıyosumu canım
allahım ne derse o oluyor canım yaa
uzulsekte sıkılsakta yınede o verıcekse oluyor hayırlısı bakalım

1 tane orta kalite dondurulmuşum var cnm . Henüz hastaneyle görüşmedim ama 2-3 ay dinlenmek istiyorum sonrasında devam ederim Allah izin verirse

Yaşında çok genç, avantajlı olduğun nokta çok fazla... Allah'ın izniyle zamanı bekliyor anlaşılan.

Benim de yarın transferim var bakalım nasıl geçecek 2 hafta:)

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Bugün transferimin 10. günü ve kan tahlilim 31 temmuz ctesi olacak. çok heyecanlı bir o kadar da hüzünlüyüm. Dünden beri adet sancısı benzeri bir sancım var kasıklarımda ve belimde. Dün geceden beri bunu düşünüyorum acaba adet mi olacağım yoksa bu normal bir belirti mi diye. İnternette araştırma yaparken forumunuzu da tesadüfen buldum ve okumaya başladım. benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın olması beni biraz rahatlattı. bu konuyu çevremdeki kimseyle paylaşmadım ve tabii danışamıyorum da. benim ilk denemem ve sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

umarım Allah herkesin gnlüne göre verir. Dualarım hepimiz için.

Back