• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz da kimler tüp bebek tedavisine başlayacak ?? =))

Herkese merhaba,
Ben aranıza yeni katıldım. Bugün transferimin 10. günü ve kan tahlilim 31 temmuz ctesi olacak. çok heyecanlı bir o kadar da hüzünlüyüm. Dünden beri adet sancısı benzeri bir sancım var kasıklarımda ve belimde. Dün geceden beri bunu düşünüyorum acaba adet mi olacağım yoksa bu normal bir belirti mi diye. İnternette araştırma yaparken forumunuzu da tesadüfen buldum ve okumaya başladım. benimle aynı kaderi paylaşan arkadaşlarımın olması beni biraz rahatlattı. bu konuyu çevremdeki kimseyle paylaşmadım ve tabii danışamıyorum da. benim ilk denemem ve sizin deneyimlerinizden faydalanmak isterim.

umarım Allah herkesin gnlüne göre verir. Dualarım hepimiz için.

Ah cnm :)) benimde ilk denememdi ve bugün negatif sonucumu aldım. Ama ben bir hata yaptım sürekli yazılanları okudum ve kafamın karışmasına neden oldum sen bunu yapma.Herkesin belirtisi farklı oluyor üzme kendimi bak az kalmış cumartesi inş çok güzel sonuçlar verirsin bizlere.
Lütfen kafanı bu yazılanlarla bulandırma a.s.

canım negatif mi sonucun, yeni gördüm çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. hiç mi tutunmamış yoksa kimyasal mı olmuş :(

dondurulmuşun varsa ara vermeden dene bence, inşallah 2. seferde olur.

geçmiş olsun çok üzüldüm sonucuna...bir dahakine inşallah..bu sancılardan sonra benim de pek umudum kalmadı...2 gün sonra herşey ortaya çıkacak. daha önce normal yolla hamile kamıştım ama 11 haftalıkken çok acılı bir düşük yaptım. sonra da hiç hamile kalamadım..daha kötüsünü yaşattı bana Allah bu da kötü olursa çok üzülmem herhalde..sen de üzülme..doğa bizim için en doğru zamanı bilir bence...

canım negatif mi sonucun, yeni gördüm çok üzüldüm ama vardır bunda da bir hayır. hiç mi tutunmamış yoksa kimyasal mı olmuş :(

dondurulmuşun varsa ara vermeden dene bence, inşallah 2. seferde olur.

0,285 cnm sonuç
Dondurulmuşum 1 tane var 5. gün ama kalitesi 3BB orta kalite yani tutar mı tutmaz mı artık bunlara takılmıyorum.
Bakalım hastaneyle görüşürüp en doğru kararı vermeye çalışacağız :))

tupbaby seni çok iyi anlıyorum bende iki gün önce salı günü negatif sonucumu aldım 0.2 idi :(( ilk denememdi. o kdar üzgünüm ki neyse toparlanmaya çalışıyorum. 5 tane dondurulmuşlarım var 8,9, hücreli doktor aklitelerinin iyi olduğunu söylüyor şimdi onların fotoğraflarına bakıp dua ediyorum 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. bu ke eşim gelemeyecek ben tek başıma gideceğim o özelde olduğundan izin problem oluyor ben rapor alıp gideceğim inşalllah dün d. konrtol hapıma başladım bu sefer daha umutluyum öncekini yaparken korkularım ve streslerim vardı artık kendimi rahatlatıp, olumlu sonuç alacağım inşallah...
sizde inşallah en doğru kararı verip uygularsınız.

tupbaby seni çok iyi anlıyorum bende iki gün önce salı günü negatif sonucumu aldım 0.2 idi :(( ilk denememdi. o kdar üzgünüm ki neyse toparlanmaya çalışıyorum. 5 tane dondurulmuşlarım var 8,9, hücreli doktor aklitelerinin iyi olduğunu söylüyor şimdi onların fotoğraflarına bakıp dua ediyorum 2 ay sonra tekrar deneyeceğiz. bu ke eşim gelemeyecek ben tek başıma gideceğim o özelde olduğundan izin problem oluyor ben rapor alıp gideceğim inşalllah dün d. konrtol hapıma başladım bu sefer daha umutluyum öncekini yaparken korkularım ve streslerim vardı artık kendimi rahatlatıp, olumlu sonuç alacağım inşallah...
sizde inşallah en doğru kararı verip uygularsınız.

Ah canım üzüldüm ama napalım bizde bu şekilde sınanıyoruz Allah büyük elbet yüzümüz gülecek :))

Neden 2 ay sonra deniyorsun o kadar beklemek mi gerekiyormuş cnm ?

Kendi açtığım topikte ilk negatifi topik sahibi aldı :)) Bugün kan testim negatif çıktı kızlar inş 2. denememde bebişime kavuşurum hepinize bol şans diliyorum opuyorumnanaktan a.s.

sonucunuza üzüldüm...ama önemli olan bizlerin sağlığı...bebek sonraki istek...dondurulmuşunuzla denersiniz...güzel bir tatil yapın, kafanızı dağıtın..sevgiler..

Ah canım üzüldüm ama napalım bizde bu şekilde sınanıyoruz Allah büyük elbet yüzümüz gülecek :))

Neden 2 ay sonra deniyorsun o kadar beklemek mi gerekiyormuş cnm ?

canım inan sormadım ama ramazan geldiğinden bir ay sonra olması bize uygun değildi. ekim başı hayırlısıyla olacak inşallah.

tüpbaby canım geçmiş olsun.üzülme üzülmeyelim.
bir dahaki sefer inş. çok gençsin daha allah yüzünü güldürsün inş.canım benim.
:Saruboceq: senin bebişini vakti gelmemiş canım. tez zamanda kavuşursun canım.a.s.

tüpbaby canım geçmiş olsun.üzülme üzülmeyelim.
bir dahaki sefer inş. çok gençsin daha allah yüzünü güldürsün inş.canım benim.
:Saruboceq: senin bebişini vakti gelmemiş canım. tez zamanda kavuşursun canım.a.s.

Sağol cnm yok üzülmüyorum :)) Dün biraz kötü oldum ama bugün tamamen sildim kafamdan :))
Önüme bakıyorum inş 2. tedavimde opuyorumnanaktan

Eveeet, nihayet transfer gerçekleşti, bonservisi verdik, imzayı attık sayılır. Bakalım renklerimize bağlanacak mı bıcırık:)))

Ah cnm :)) benimde ilk denememdi ve bugün negatif sonucumu aldım. Ama ben bir hata yaptım sürekli yazılanları okudum ve kafamın karışmasına neden oldum sen bunu yapma.Herkesin belirtisi farklı oluyor üzme kendimi bak az kalmış cumartesi inş çok güzel sonuçlar verirsin bizlere.
Lütfen kafanı bu yazılanlarla bulandırma a.s.

bugün ben de negatif sonuç aldım malesef.. ikinci bahara kaldı herşey...

arkadaşlar hepinizede çok üzüldüm, moralinizi bozmayın, bidahaki sefere tekrar denersiniz, demekki şu an zamanı değilmiş, negatif haberlerinize çokk ama çoook üzgünüm :(

Şimdi benim de içime kurt düştü ya. 8 embriyo vardı, 1 tane transfer edildi. Kalanların hiçbiri dondurulamamış. O kaliteye ulaşmamışlar. Acaba şu an benimle olan:( offff, karıştı kafam durduk yere ya:(

Back