Bende hala birşey yok yarın bi sağlık ocağında tahlil vereyim ne olmuş bakalım ona göre bakcazHanımlar son durum nedir benim adete 3 gün varken hafif kanamam oldu geçti 2 gün sonra biraz daha geldi 1 gün sürdü bitti bu nasıl adetti çözemedim
Hadi hayırlısı inş cnm valla benim de bitti gitti 1 günde regl bekliyorum 2 gündür ama yokBende hala birşey yok yarın bi sağlık ocağında tahlil vereyim ne olmuş bakalım ona göre bakcaz
Yerleşme gibi duruyor üstüne görme olayıHanımlar son durum nedir benim adete 3 gün varken hafif kanamam oldu geçti 2 gün sonra biraz daha geldi 1 gün sürdü bitti bu nasıl adetti çözemedim
Onu önceki gebeliğimde yaşadım ama bir kaç Damla’da bitmişti bu ara ara geldi 1 gün cnm o yüzden ihtimal vermedim pek yaniYerleşme gibi duruyor üstüne görme olayı
Zaten 1 ila 3 gün arası sürmesi normal yerleşmede kan testi versen mi acaba?Onu önceki gebeliğimde yaşadım ama bir kaç Damla’da bitmişti bu ara ara geldi 1 gün cnm o yüzden ihtimal vermedim pek yani
Bugün regl günüm gelmezse daha da bir kaç gün bekleyip gideceğim cnmZaten 1 ila 3 gün arası sürmesi normal yerleşmede kan testi versen mi acaba?
Sabredebilirsen en iyisi o inşallah vardır bebişinBugün regl günüm gelmezse daha da bir kaç gün bekleyip gideceğim cnm
Ben beklerim cnm öyle heyecan yapmam yaniSabredebilirsen en iyisi o inşallah vardır bebişin
Benim daha gelmedi cnm bu ay kullandım bendeKızlar ben tahlil verdim ama hamile değilim adet olamadm hala şuan da tatil ve be soğan kürüne başlıyorum inşaallah adet olurum bu olmamakta kötü ya inşaallah bi sorun çıkmaz adet olursam bi doktora gidicem olmadan gitmem hormon almak isteniyorum vücuduma soğan kürü adeti getiriyormuş bakalım işe yarıycak mı
Pazartesiye kadar kullanıcam olmazsam doktora görünmem gerekecekBenim daha gelmedi cnm bu ay kullandım bende
Hayırlısı olsun cnm inş daha fazla bekletmez bebişlerPazartesiye kadar kullanıcam olmazsam doktora görünmem gerekecek
İnşaallah canım genel bi kontrol olmam lazım aslan pençeisini de kullanaym bakalım ne olacakHayırlısı olsun cnm inş daha fazla bekletmez bebişler
İnş fayda görürsün cnm bende adet olursam gideceğimİnşaallah canım genel bi kontrol olmam lazım aslan pençeisini de kullanaym bakalım ne olacak
Bende daha olmadm canım neden bilmiyorum ya bukadar gecikmesi normal mi ki normal bi hastanede yaptırcam tahlil tekrar ona gire bakıcaz artık varsada yoksada tahlillerin yanlış çıkma durumu hiç oldumu sizeBende 8 gün olmadım oldum sonraumudum yoktu ama günler geçince umutlanıysn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?