Gebeliğe Hazırlık Temmuz da adet olmak istemeyenler cift cizgi bekleyenler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inş Bayram’ın mübarek olsun bu arada cnm:KK200:
Seninde bayramın mübarek olsun canım benimki bayrama dek gelmesi cok garipti inşaallah sonuda hayır olur test almayı akıl edemedim bu ay 5 inden beri annemlerdeyim olnaz diye düşündüğümden sanırım şimdise her yer tatil bekleye bekleye sitres olmazsam iyi

Canım n’aptın yaptın mı test ?
Yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sürekli beyaz akıntı geliyor baya bi belim çok ağrıyor aset olamadığımdan mı ne salı erzuruma dônütorum tahlil yaptırcam inşaallah 8 gün oldu hala tık yok herkesin idrarda gözükmiyor sanırım varmı birşey bilmiyorum

Yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sürekli beyaz akıntı geliyor baya bi belim çok ağrıyor aset olamadığımdan mı ne salı erzuruma dônütorum tahlil yaptırcam inşaallah 8 gün oldu hala tık yok herkesin idrarda gözükmiyor sanırım varmı birşey bilmiyorum
Anladım canım belki hava değişiminden de olmuş olabilir inşaallah vardır ve geç döllenmedir tabi:)

Anladım canım belki hava değişiminden de olmuş olabilir inşaallah vardır ve geç döllenmedir tabi:)

Kan tahliline kadar birşey diyemiyorum tabi hiç adet olacakmışım gibi de değil tabi benim kuzenin eşi ilk hamileliğindede idrarda görinmedi negatifti ama kanda hamilelik görindü bellide olmaz tabi hormonelde olabilir sorun

Ay inş hamilesindir bnmde 7. Günüm adetim geçti köydeyim hafif ağrım var olcak gibi ama bn bu ay ilaç kullandım ondan gecikti galiba

Back