Rabbim şu bayram hürmetine bekleyenlerin bekleyişine bir müjde nasip etsin inşaallah aminHadi inş cnm ya benim daha 6 günüm var bakalım hayırlısı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim şu bayram hürmetine bekleyenlerin bekleyişine bir müjde nasip etsin inşaallah aminHadi inş cnm ya benim daha 6 günüm var bakalım hayırlısı![]()
Amin inş Bayram’ın mübarek olsun bu arada cnmRabbim şu bayram hürmetine bekleyenlerin bekleyişine bir müjde nasip etsin inşaallah amin
Seninde bayramın mübarek olsun canım benimki bayrama dek gelmesi cok garipti inşaallah sonuda hayır olur test almayı akıl edemedim bu ay 5 inden beri annemlerdeyim olnaz diye düşündüğümden sanırım şimdise her yer tatil bekleye bekleye sitres olmazsam iyiAmin inş Bayram’ın mübarek olsun bu arada cnm![]()
Misafirlerle uğraşırken unuturum inşaallah yaStres yapma cnm zaten hep boşverdiğimizde olmaz mı inş öyle olmuştur![]()
Sanırım ondan bayramlarda erkenciyiz sanırımUnutursun unutursun sabah saat erken o yüzden aklında :)
Olabilir cnm heyecan İşteSanırım ondan bayramlarda erkenciyiz sanırım
bekliyoruMm neler olacak hiç umudum yokken hemdeOlabilir cnm heyecan İşteinş güzel sonuçlanır
Canım ben günimden geçeli 6gün oldu annemlerdeyimala hamilelik testi aldm sabah mı yapayımne demek cnm biz birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz :)
Canım ben günimden geçeli 6gün oldu annemlerdeyimala hamilelik testi aldm sabah mı yapayımne demek cnm biz birbirimizi burada daha iyi anlıyoruz :)
Canım n’aptın yaptın mı test ?Canım ben günimden geçeli 6gün oldu annemlerdeyimala hamilelik testi aldm sabah mı yapayım
Yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sürekli beyaz akıntı geliyor baya bi belim çok ağrıyor aset olamadığımdan mı ne salı erzuruma dônütorum tahlil yaptırcam inşaallah 8 gün oldu hala tık yok herkesin idrarda gözükmiyor sanırım varmı birşey bilmiyorumCanım n’aptın yaptın mı test ?
Anladım canım belki hava değişiminden de olmuş olabilir inşaallah vardır ve geç döllenmedir tabi:)Yaptım canım negatif çıktı ama hala adet olmadım ve sürekli beyaz akıntı geliyor baya bi belim çok ağrıyor aset olamadığımdan mı ne salı erzuruma dônütorum tahlil yaptırcam inşaallah 8 gün oldu hala tık yok herkesin idrarda gözükmiyor sanırım varmı birşey bilmiyorum
Anladım canım belki hava değişiminden de olmuş olabilir inşaallah vardır ve geç döllenmedir tabi:)
İnşaallah bebiştendir canım :)Kan tahliline kadar birşey diyemiyorum tabi hiç adet olacakmışım gibi de değil tabi benim kuzenin eşi ilk hamileliğindede idrarda görinmedi negatifti ama kanda hamilelik görindü bellide olmaz tabi hormonelde olabilir sorun
İnşaallah canım bayram hediyemdir :)İnşaallah bebiştendir canım :)
İnşaallah bakalım duyma daha olmadm ya bugün 9 :)Ay inş hamilesindir bnmde 7. Günüm adetim geçti köydeyim hafif ağrım var olcak gibi ama bn bu ay ilaç kullandım ondan gecikti galiba