Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanki bir çizgi var gibi görünüyorKizlar testimi yorumlarmisiniz lütfen
Bencede var gibi hayırlı olsunKizlar testimi yorumlarmisiniz lütfen
Sen ne yaptın cnm ?Bencede var gibi hayırlı olsun
HalaadetolmHalaadetolmadHalaadetolm Hala adet olmadm 15 gün oldu yarın test yapayım diyorum canım sıkıldı iş olsun diye yapıcam salı gidelim dedi eşim o zaman müsaitmişSen ne yaptın cnm ?
Bencede git cnm bu kadar gecikmiş belli olmaz benim görümcemin hamilelikleri testte çıkmazdı hiçHalaadetolmHalaadetolmadHalaadetolm Hala adet olmadm 15 gün oldu yarın test yapayım diyorum canım sıkıldı iş olsun diye yapıcam salı gidelim dedi eşim o zaman müsaitmiş
Geç döllenmedir belki emin ol bir kere daha gidipte cnmTahlilde çıkmayıp sonra çpkanda olabiliyormuş ama ben pek sanmıyorum
Zaten oyüzden ilaç kullanmak istemedim doktora gitsem belki adet getircek ilaç verirdi nasip bakalımGeç döllenmedir belki emin ol bir kere daha gidipte cnm
Amin canim insallahBencede var gibi hayırlı olsun
Duphaston fln verirse gebelik varsa tutunur yoksa da adet olursun cnmZaten oyüzden ilaç kullanmak istemedim doktora gitsem belki adet getircek ilaç verirdi nasip bakalım
Vermesede kullansam bi sorun olurmu belkide adet dizensizliği başlamıştır yasım baya ilerdr 30 geçtim ikinci ay bu normal haline bıraktok ama salı ginü dedim bi kontrol olayım belkide dış gebelik falansa dedi eşimDuphaston fln verirse gebelik varsa tutunur yoksa da adet olursun cnm
Kendinde alabiliyorsun cnm sorun olmazVermesede kullansam bi sorun olurmu belkide adet dizensizliği başlamıştır yasım baya ilerdr 30 geçtim ikinci ay bu normal haline bıraktok ama salı ginü dedim bi kontrol olayım belkide dış gebelik falansa dedi eşim
Dış gebelik olsa kanaman oluyor sanırım bir arkadaşım yaşamıştı onuDiğr ayın doğurgan dönemine geldim ya bukadar uzaması normal değil bence
Midem karnım bir haftadı4 davul gibi gastritim azdı midem acıyor baya bi sorun yaş8yorum ilaçta alamıyorum napacam.bilmiyorumDış gebelik olsa kanaman oluyor sanırım bir arkadaşım yaşamıştı onu
O zaman beklemeden gitmelisin cnm.Midem karnım bir haftadı4 davul gibi gastritim azdı midem acıyor baya bi sorun yaş8yorum ilaçta alamıyorum napacam.bilmiyorum
Yarın inşaallah gidicem canım soğan kürü yaptı herhaldeO zaman beklemeden gitmelisin cnm.